Billie Eilishs bror beder fans om at rapportere Troll-konto, fans synes, det gik 'for langt

Billie Eilishs bror beder fans om at rapportere Troll-konto, fans synes, det gik 'for langt
Billie Eilishs bror beder fans om at rapportere Troll-konto, fans synes, det gik 'for langt
Anonim

Billie Eilish skaber overskrifter igen! Denne gang sker det, efter at hendes bror og producer Finneas har bedt fans om at rapportere en ondsindet beretning, der spreder løgne om den 19-årige sangerinde.

Eilish og hendes bror har holdt sammen i tykt og tyndt og har gjort deres store indbrud i musikindustrien. Da Finneas t alte om deres erfaring med at skrive sange og finde berømmelse sammen, fort alte Finneas til Vogue: "Vi elsker bare hinanden og er ærlige over for hinanden, og vi taler det samme kreative sprog. Der er ingen anden person, jeg kan lide at arbejde med så meget som min søster.."

Siden hun arbejde med Eilish på hendes debutalbum When We All Fall Asleep, Where Do We Go?, har Finneas vundet adskillige priser og arbejdet med andre populære kunstnere som Justin Bieber, Camila Cabello og John Legend.

Nu har denne prisvindende producer ramt Twitter med en stærkt formuleret besked om en troldekonto, der er dedikeret til at dele misinformation om sin søster. En fan delte den falske "opdaterings"-konto med ham og skrev: "5k citater igen, kan du gøre noget rigtigt for en gangs skyld og få denne konto suspenderet tak."

Han greb tilbage og skrev: "Falsk åbenbart. Helt ærligt ville jeg bare ønske, at de ville mærke denne konto som satire som The Onion eller noget. Jeg har ingen problemer med en joke, så længe folk ved, at det er en joke."

Finneas O'Connell Billie Eilish karantæne
Finneas O'Connell Billie Eilish karantæne

Før dette tweetede han om den samme konto. Han skrev: "Også kontoen BilliesUpdatess sender ubarmhjertige løgne om Billie, så hvis du ser den konto, så rapporter og bloker Em."

Kontoen, kendt som @BilliesUpdatess, har 1.140 følgere og brander sig i øjeblikket som en "parodikonto" i sin bio. Det er en ny ansvarsfraskrivelse, der dukkede op for omkring 12 timer siden, i skrivende stund.

Billie Eilish via Instagram
Billie Eilish via Instagram

@BilliesUpdatess sender målrettet kontroversielle tweets om "Bad Guy"-sangeren og forklæder sig som en nyhedskonto.

Fans tog hurtigt til Twitter for at dele deres tanker om kontoen. En fan skrev: "Sagen er, at det ikke er harmløse vittigheder, den person kan slet ikke lide Billie, og de sætter hende op. Kontakt venligst Billies team og prøv at slippe af med kontoen."

Billie Eilish på Living Room Concert For America
Billie Eilish på Living Room Concert For America

En tredje fan sagde: "Folk, der tror på Billie Eilish-opdateringerne iht. De kan godt være sjove, men hvis så meget folk tror, så skader de faktisk Billie fr nu. Hvordan bliver de ikke suspenderet?"

På nuværende tidspunkt ser det ud til, at troldekontoen har forsøgt at rette op på situationen ved klart at identificere sig som en parodikonto. Men fans ser ikke ud til at være tilfredse og ønsker yderligere retfærdighed for deres idol.

Anbefalede: