Jamie Lynn Spears slår tilbage, da fans insisterer på, at hun hjalp Britneys fald

Jamie Lynn Spears slår tilbage, da fans insisterer på, at hun hjalp Britneys fald
Jamie Lynn Spears slår tilbage, da fans insisterer på, at hun hjalp Britneys fald
Anonim

Jamie Lynn Spears har indædt forsvaret sig selv, efter hun blev anklaget for at have tjent på sin søsters Britney Spears konservatorium.

På sine Instagram-historier bekræftede den 30-årige skuespillerinde, at hun ikke var på Britneys lønningsliste ved at dele en DailyMail.com-overskrift.

"Fakta…." skrev hun og bekræftede nyheden. "Lad nu min broke-a være i fred."

Jamie Lynn har tidligere været åben om de dødstrusler, hun har modtaget, midt i rapporter om hendes søsters bestræbelser på at afslutte sit mangeårige konservatorium.

Jamie Lynn Spears Instagram Britney Spears
Jamie Lynn Spears Instagram Britney Spears

Tidligere på måneden skrev hun på Instagram om de trusler, brugere af sociale medier havde rettet mod hendes familie.

'"Hej, jeg respekterer, at alle har ret til at udtrykke sig, men kan vi venligst stoppe med dødstruslerne, især dødstruslerne mod børn. - JLS," sagde hun i et tekstopslag på sin Insta Historier.

Men Britney-fans var ikke så overbeviste om, at den tidligere Zoey 101-stjerne var fuldstændig uskyldig.

Jamie Lynn Spears Britney Spears
Jamie Lynn Spears Britney Spears

"Jeg synes ikke, hun burde få dødstrusler, men hun burde absolut skamme sig over sig selv, fordi hun lænede sig tilbage og lod sin stakkels søster blive behandlet, som hun var/er. Britney sagde det i sit vidneudsagn, at hendes familien vidste alt, hvad der foregik, og de lænede sig tilbage og gjorde ingenting og lever alle af hende, pengene var meget vigtigere for dem," skrev en person online.

"Jamie lynn- Jeg har bet alt mine egne regninger, siden jeg var 10. Også Jamie Lynn - lad min brækkede røv være i fred. Hvad er det?" et sekund tilføjet.

"Ikke at hjælpe din søster gennem årene er at deltage," en tredje kommenterede simpelthen.

Maddie Alrdridge, datter af Jamie-Lynn Spears med Britney Spears
Maddie Alrdridge, datter af Jamie-Lynn Spears med Britney Spears

I en følelsesladet video, der blev delt med hendes Instagram-historier i sidste måned, hævdede Nickelodeon-skuespillerinden, at hun ikke ønskede andet end "lykke" for sin søster, og at hun altid har og " altid vil" støtte hende.

Moren-til-to udt alte i sin video, at hun traf et "meget bevidst valg" om "kun at deltage" i sangerindens liv som sin søster - og har arbejdet hårdt i sin egen karriere.

"Jeg har bet alt mine skide regninger, siden jeg var 10 år gammel. Ikke at jeg skylder offentligheden noget, for min søster ved, at jeg elsker og støtter hende… Jeg er ikke min familie. Jeg er min egen person Og jeg taler for mig selv," forklarede hun.

Jamie Lynns kommentarer kommer efter popstjernesangerindens bombe vidneudsagn, hvor hun sprængte sin familie for at forholde sig tavs om sit "misbrugende konservatorskab."

Men en Britney-fankonto ved navn @BritneyEscape har udsendt retsdokumenter, der viser Britneys finansierede adskillige flyvninger, som Jamie Lynn tog til Hollywood.

Fankontoen tweetede: "Det er 13 år siden, Jamie Lynn. Kom nu. Du havde masser af tid til at sige noget. Der har været en bevægelse til FreeBritney i to år. Du gjorde ingenting. Nu Britney AFSLUTTEDE dig, og du forsøger at redde ansigt. Du er delvist ansvarlig for dette. Britney har ikke skåret ordene."

Anbefalede: