Fans i chok, da Britney Spears' manager trækker sig & antyder, at hun går på pension

Indholdsfortegnelse:

Fans i chok, da Britney Spears' manager trækker sig & antyder, at hun går på pension
Fans i chok, da Britney Spears' manager trækker sig & antyder, at hun går på pension
Anonim

Britney Spears’ manager gennem 25 år Larry Rudolph har sagt op efter kontroversen om sangerens konservatorium.

Popprinsessen mødte op i retten den 23. juni for at vidne om sin sag. The Toxic-sangerinden har forsøgt at frigøre sig fra et 13 år langt konservatorium, som startede i 2008 på grund af bekymringer for hendes mentale helbred. Hendes far, Jamie Spears, er ansvarlig for hendes formue og beslutningstagningen vedrørende hendes person.

I retten påstod Spears misbrug og krænkelse af privatlivets fred, herunder at hun blev forhindret i at få sin prævention fjernet for at kunne få endnu et barn. Hun hævdede også, at hun var tvunget til at optræde mod sin vilje.

Larry Rudolph trækker sig som Britney Spears' manager efter brand-vidnesbyrd

Rudolph har været Spears' manager siden 1995 og i 25 år, bortset fra en kort periode mellem 2007 og 2008.

Han var også kendt for at lede Miley Cyrus, og han var sangerens manager under konservatoriet, på et tidspunkt, hvor Spears fortsatte med at udgive albums, turnere og optræde på et residency i Las Vegas.

I et brev sendt til Spears' medkonservatorer - hendes far Jamie Spears og den retsudnævnte Jodi Montgomery - forklarede Rudolph, at hans tjeneste "ikke længere er nødvendig", da sangerinden udtrykte sin hensigt om at trække sig.

“Det er over 2 1/2 år siden, at Britney og jeg sidst kommunikerede, på hvilket tidspunkt hun fort alte mig, at hun ønskede at holde en arbejdspause på ubestemt tid,” skrev Rudolph den 5. juli.

"Tidligere i dag blev jeg opmærksom på, at Britney havde givet udtryk for sin hensigt om officielt at gå på pension," fortsatte han.

"Som hendes manager mener jeg, at det er i Britneys bedste interesse, at jeg trækker mig fra hendes team, da mine professionelle tjenester ikke længere er nødvendige," sagde han også.

Britney Spears-fans reagerer på rygter om pensionering

Fans of Spears blev knust over at høre, at sangeren måske var ved at gå på pension.

"hvis det gør hende glad, så burde hun gøre det," tweetede en fan.

Andre håber, at Rudolphs påstande kun vedrører en midlertidig pause.

"jeg tror, hun mener, at hun går på pension, da hun tager en pause på 2 år, jeg kan ikke se, at Brit går på pension for altid, hun vil bare ikke optræde, når det føles tvunget af hendes hold," var en anden kommentar.

"Jeg ønsker, at Britney skal være glad og fri og tage en kæmpe pause for sig selv for at stifte en større familie og tage sig tid til at nyde sin frihed. MEN.. Jeg kan ikke lade være med at føle mig så frygtelig ked af det tænkte på, at hun skulle trække sig tilbage og aldrig udgive musik igen," skrev en anden bruger.

Spears og fans opfordrer Rudolph til at blive undersøgt

I sit vidnesbyrd bad Spears om, at hendes far og hendes ledelse blev fængslet.

"Fru, min far og alle involverede i dette konservatorium og min ledelse, som spillede en stor rolle i at straffe mig, da jeg sagde nej - frue, de burde i fængsel," sagde Spears i retten.

Fans ser ud til at være enige om, at Rudolphs rolle i sangerens konservatorium skal behandles.

Larry Rudolph trækker sig som Britneys manager. Jeg er ikke overrasket. For ikke at nævne, at han også styrer Miley, og hun har været utrolig højrøstet for at få Britney fri. Det er akavet at styre den person, hun taler om, og ikke gøre noget for at hjælpe,” skrev en fan på Twitter.

"Forestil dig, at din virksomhedsleder får 5 % af din indtjening, mens du har et ugentligt budget," var en anden kommentar.

“Vi bør IKKE glemme, at Larry Rudolph stille og roligt har trukket sig ud af sin involvering i alt dette. Som manager havde han også en stor rolle i at føre tilsyn med og grønt lys på en masse af Britneys misbrug. Hvor gemmer han sig?” en anden fan spurgte.

Der er begyndt at cirkulere rygter om, hvem der skal erstatte Rudolph. Fans tror, at Bobby Campbell, kendt for at styre Lady Gaga, kunne blive sangerens nye manager.

"hvis Bobby bliver Britneys manager, må vi hellere få det samarbejde med gaga," skrev en Twitter-bruger.

Anbefalede: