Jennifer Lopez reddede sin skuespillerkarriere ved at afvise en rolle i dette legendariske flop

Indholdsfortegnelse:

Jennifer Lopez reddede sin skuespillerkarriere ved at afvise en rolle i dette legendariske flop
Jennifer Lopez reddede sin skuespillerkarriere ved at afvise en rolle i dette legendariske flop
Anonim

For at nogen kan klare sig i underholdningsbranchen, skal de generelt være rigtig gode til noget. Selv i underholdningsbranchen er Jennifer Lopez utrolig. Lopez, der tilsyneladende er i stand til at gøre alt, hvad hun vil, er en så talentfuld person, at det kan være let at konkludere, at hun altid ville blive og forblive en stjerne, uanset hvad.

I virkeligheden kan underholdningsbranchen og fans dog være så omskiftelige, at enhver stjerne kan falde ud af ingenting. For eksempel har der været mange iagttagere, der har antaget det værste af hende, lige siden rapporterne om, at Lopez er blevet sammen igen med sin eks Ben Affleck, begyndte at dukke op. Det er selvfølgelig også bemærkelsesværdigt, at de samme mennesker ser ud til at stole på Afflecks motiver, selvom de råber Lopez uden nogen egentlig grund. Med alt dette i tankerne er det let at konkludere, at Lopez' karriere kunne være faldet fra hinanden, hvis hun medvirkede i et stort flop, der udkom i begyndelsen af 2000'erne.

Jennifers største flop

Når man ser på Jennifer Lopez’ karriere i det store billede, er det helt klart, at hun fortjener at blive kaldt en legende. Efter først at have tjent til livets ophold i underholdningsbranchen som danser i showet In Living Color, ville Lopez fortsætte med at blive en massiv filmstjerne. Det burde selvfølgelig være en selvfølge, at Lopez også formåede at blive en af sin generations største popstjerner.

Som det er tilfældet med de fleste stjerner, er Jennifer Lopez bestemt ikke immun over for at begå fejl i sin karriere. For eksempel medvirkede Lopez i filmen Gigli fra 2003. En fiasko på alle niveauer, Gigli er ofte inkluderet på lister over de værste film, der nogensinde er lavet. Værre endnu, Gigli var et massivt flop ved billetkontoret, selvom det indeholdt Lopez, Ben Affleck, Christopher Walken og Al Pacino. Faktisk tabte den film en formue, da den kostede 75,6 millioner dollars at producere, studiet brugte penge på at promovere den, og den indbragte kun 7,2 millioner dollars ved billetkontoret.

Efter Gigli blev løsladt, fik Jennifer Lopez karriere et massivt hit. På det tidspunkt så det faktisk ud til, at Lopez' tid i rampelyset måske var forbi, da Gigli blev nådesløst hånet, og mange mennesker var trætte af at se Lopez og Ben Affleck i tabloiderne. Heldigvis for Lopez og de millioner af musik- og filmfans, der genkender hendes åbenlyse talenter, var hun til sidst i stand til at komme tilbage.

Catching A Lucky Break

Eddie Murphy, der er let blandt de bedste komedieskuespillere nogensinde, er den slags performer, som de fleste filmstjerner ville elske at arbejde med. Af den grund ville mange iagttagere have troet, at det var en ligegyldig rolle at tage en rolle i 2002's The Adventures of Pluto Nash. Når alt kommer til alt, blev filmen udgivet af Warner Bros., det var et ambitiøst projekt, som studiet lagde mange penge på, og den havde Murphy i hovedrollen.

Heldigvis for Jennifer Lopez takkede hun nej til rollen, da hun blev kontaktet til at medvirke i The Adventures of Pluto Nash. Efter at Halle Berry også gav rollen videre, skrev Rosario Dawson under på projektet. Til sidst blev The Adventures of Pluto Nash produceret for 100 millioner dollars, og landede i biograferne med et brag. Panoreret af kritikere har The Adventures of Pluto Nash en vurdering på 4 % på Rotten Tomatoes. Hvis det ikke var slemt nok, mistede filmen en formue for studiet, da den kun indbragte 7,1 millioner dollars ved billetkontoret.

Nær katastrofe

I betragtning af at Jennifer Lopez til sidst kom sig over Giglis fiasko, tror nogle måske, at hun ville have gjort det samme, hvis hun endte med at spille hovedrollen i The Adventures of Pluto Nash. Det er dog en ekstremt forenklet måde at se tingene på.

I virkeligheden er den bedste måde at gætte, hvordan hovedrollen i The Adventures of Pluto Nash ville have gjort ved hendes karriere, ved at se på, hvad der skete for hende på det tidspunkt. For eksempel udkom The Adventures of Pluto Nash året før Gigli. Som et resultat betyder det, at Lopez næsten medvirkede i to film, der mistede sindssygt mange penge for studierne i to år tilbage. Det er den slags ting, som kræfterne i Hollywood sandsynligvis ikke vil glemme.

Når du ser på Jennifer Lopez' karriere i begyndelsen af 2000'erne, skal du også huske, at 2002 var året, hvor en af hendes mest elskede film blev udgivet, Maid in Manhattan. Som et resultat er der en meget god chance for, at Lopez ville have været tvunget til at give det projekt videre, hvis hun havde travlt med at filme The Adventures of Pluto Nash i stedet. Hvis Lopez medvirkede i to fuldstændige fiaskoer i træk, og hun ikke kunne pege på en nylig film som Maid in Manhattan for at bevise, at hun stadig var en filmstjerne, ville Hollywood sandsynligvis ikke have satset på hende igen.

Anbefalede: