Fans beskylder Jennifer Lopez for at iscenesætte sit kys med Ben Affleck

Indholdsfortegnelse:

Fans beskylder Jennifer Lopez for at iscenesætte sit kys med Ben Affleck
Fans beskylder Jennifer Lopez for at iscenesætte sit kys med Ben Affleck
Anonim

Fans har mange tanker om, at Ben Affleck og Jennifer Lopez skal være et par igen. De synes, parret bevæger sig for hurtigt, mener, at JLo ikke kan forblive single efter at være gået fra sin forlovede, og nu er de sikre på, at Lopez iscenesatte sit kys med Affleck.

De tidligere flammer, der for nylig genoptog deres romantik, blev set dele et lidenskabeligt kys under deres date på den japanske restaurant Nobu i Malibu, Californien.

Fans brander Jennifer Lopez som en 'publicitetsdronning'

Selv efter at være blevet fotograferet på flere dates, virker parret ikke berørt af tabloid-opmærksomheden. Det ser ud til, at de har lært meget siden deres Jenny From The Block-dage!

Jennifer Lopez og Ben Affleck har brugt mere og mere tid sammen, og gnisterne er tydeligvis ikke holdt op med at flyve mellem dem.

En ny viral video ser JLo og Ben glade og fulde af kærlighed, mens de hengiver sig til et dampende kys og en stram omfavnelse. Lopez' børn, tvillingerne Emme og Maximillian Maribel Muniz ledsagede parret!

Online-rapporter afslørede, at parret deltog i 50-års fødselsdagsfesten for Jennifers yngre søster, journalisten Lynda Lopez i restauranten.

Fans mener, at JLo og Bens make out-session ser meget iscenesat ud, og de har beskyldt parret for at arrangere et show, som paparazzierne kan fotografere.

"Venligst, det er "skuespil"-kysse lol. Sådan en reklame-dronning. Jeg spekulerer på, hvilket produkt hun pludselig vil droppe, eller en ny sang, hun vil udgive," lød en kommentar.

En anden bruger anklagede JLo og Ben for at invitere paparazzierne til at fotografere dem. "hjælp … det her ser så iscenesat ud, jeg vil vædde på, at de kaldte papz," sagde de.

"alle mistede appetitten" skrev en anden bruger.

"Stakkels baby gik over for at bryde den kyssesession.." skrev en anden bruger med henvisning til JLos søn Max, som ses gå hen til parret, mens han viser dem noget på sin telefon.

En fan var ked af Affleck for at ødelægge tingene med sin ekskone, skuespillerinden Jennifer Garner. "Han pjattede virkelig op med Jennifer Garner! Jeg ved, at hun har det bedre uden ham, men hun har stadig børn med ham, så øhhh."

Jennifer Garner er dog ikke generet af sin tidligere mands PDA-fyldte forhold. Hun vil bare have, at hendes børn skal være glade, og at Ben skal fortsætte med at være en god far for dem! De har bevaret et tæt venskab, selv efter deres skilsmisse i 2018.

Anbefalede: