Twitter håner Kim Kardashian, der 'følte sig som en fiasko' med hensyn til hendes ægteskab

Twitter håner Kim Kardashian, der 'følte sig som en fiasko' med hensyn til hendes ægteskab
Twitter håner Kim Kardashian, der 'følte sig som en fiasko' med hensyn til hendes ægteskab
Anonim

Reality TV-stjerne og nyslået milliardær, Kim Kardashian, er ikke fremmed for at åbne op om sit personlige liv, men hendes seneste afsløring resulterede i hån fra Twitter-brugere.

Efter sin adskillelse fra rapperen og iværksætteren Kanye West i februar, åbnede Kardashian endelig op om, hvordan hun virkelig havde det mod slutningen af sit seks-årige ægteskab.

På næstsidste afsnit af Keeping Up With the Kardashians, som blev sendt den 3. juni, græd Kardashian West til sine søstre og udtrykte, hvordan hun føler sig som en "fiasko" og "taber" for at have tre mislykkede ægteskaber.

Hun var tidligere gift med musikproduceren Damon Thomas og den tidligere NBA-spiller Kris Humphries - fra hvem hun søgte skilsmisse efter 72 dages ægteskab.

Hun afslørede også hovedårsagen til, at hun og West gik fra hinanden, og fort alte sine søstre: "Han tager og flytter til en anden stat hvert år. Jeg skal være sammen, så jeg kan opdrage børnene. Jeg synes, han fortjener en, der kan støtte alle hans bevægelser og følge ham over alt og flytte til Wyoming. Det kan jeg ikke. Han burde have en kone, der støtter alle hans bevægelser og rejser med ham og gør alt, og det kan jeg ikke."

Kardashian West og hendes fraseparerede mand har fire børn sammen, og hun komplimenterer stadig West for at være en "fantastisk far" i det seneste afsnit.

Efter episoden var Twitters-brugere hurtige til at håne realitystjernen.

Nogle lavede sjov med hendes historie med skilsmisser.

En anden satte spørgsmålstegn ved hendes engagement og kærlighed til Kanye og påpegede, at forholdet begyndte som en affære.

En bruger gik endda så langt som at sammenligne sine nye karrierebestræbelser med hendes ægteskaber.

Det var dog ikke kun negativitet fra Twitter-brugeres ender. Mange erkendte, at West har psykiske problemer, hvilket kan have skabt en for stor udfordring for Kardashian West.

West blev diagnosticeret med bipolar lidelse i 2017, i en alder af 39.

Der var også nogle Twitter-brugere, der roste Kardashian West for hendes styrke og hendes præstationer indtil videre.

Andre var sikre på, at hun ville klare sig med eller uden en mand.

Det sidste afsnit af Keeping Up With the Kardashians, "The End Part Two", udsendes den 10. juni kl. 20.00 EST. Serien afsluttes efter 20 sæsoner.

Anbefalede: