Brad Pitt gav Eli Roth engang disse underlige hygiejnetips

Indholdsfortegnelse:

Brad Pitt gav Eli Roth engang disse underlige hygiejnetips
Brad Pitt gav Eli Roth engang disse underlige hygiejnetips
Anonim

Som en af de bedste instruktører på planeten ved Quentin Tarantino en ting eller to om at lave en fantastisk film. Det hele starter med manuskriptet, men et manuskript skal stadig vækkes til live af et fantastisk cast. Castingprocessen er hård, men at få det rigtigt kan tage et fantastisk manuskript til et andet niveau.

Eli Roth og Brad Pitt blev begge castet i Inglourious Basterds, som allerede var klar til at blive et kæmpe hit på det store lærred. Mens han filmede sammen, endte Pitt med at få en snert af Roth, som var særligt ildelugtende den dag. Pitt havde nogle hygiejneråd, men mange ville finde det mærkeligt.

Lad os se nærmere på, hvad Brad Pitt sagde til Eli Roth, da han gav ham nogle hygiejneråd.

Roth arbejdede Wits Pitt på 'Inglourious Basterds'

Uhyggelige Basterds Eli Roth
Uhyggelige Basterds Eli Roth

Når Quentin Tarantino forbereder sig på at lave en film, kommer den altid med store nyheder. Manden er en legende i branchen, der er ansvarlig for nogle af de bedste film, der nogensinde er lavet. Én ting, han gør bedre end de fleste, er at caste sine karakterer godt, og til Inglourious Basterds fangede Tarantino både Eli Roth og Brad Pitt for nogle af filmens mest mindeværdige karakterer.

Før han fik rollen som Donny Donowitz, havde Roth været med i spillet i årevis. Ikke kun havde han vist evnen til at trives foran kameraet, men hans arbejde bag det fangede også opmærksomheden hos masser af mennesker. Utroligt nok instruerede han Nation's Pride, som var filmen, der blev vist i Inglourious Basterds. Dette tilføjede en god bølge til filmen og en god smule trivia for filmfans at lære.

Pitt var i mellemtiden allerede en stor A-liste-stjerne, før han blev castet som Aldo Raine. Dette var første gang Pitt arbejdede med Tarantino, og det tog ingen tid overhovedet at se, at han var i stand til at skabe magi med instruktøren. Det er overflødigt at sige, at fans elskede hver en smule af Pitts præstation i filmen.

Med rollebesætningen på plads var det tid til at optage filmen. I løbet af denne tid endte Pitt med at give Roth nogle usædvanlige hygiejneråd.

Pitts usædvanlige råd

Inglourious Basterds film
Inglourious Basterds film

At arbejde på sættet kan være svært for alle involverede, og de fleste mennesker er ikke klar over, hvor meget tid skuespillere bruger på at få alting rigtigt. Nogle gange kan dette føre til, at en skuespiller ikke er i stand til at få nogle grundlæggende ting gjort, som at gå i bad. For Eli Roth fik dette ham til at lugte frygteligt, hvilket fangede Brad Pitts opmærksomhed, som fortsatte med at give ham nogle usædvanlige råd.

Ifølge Roth, Han delte, at når du sveder og ikke har tid til at gå i bad, tager du bare en babyserviet og gnider den under dine armhuler. Efter en scene var Brad nødt til at komme ved siden af mig for at tage et nærbillede, og han sagde: 'For fanden, du er moden.' Jeg sagde: 'Jeg havde ikke tid til at gå i bad.' Han sagde: 'Baby servietter, mand, babyservietter.'”

Roth fortsatte og sagde: "Jeg troede, det var det bedste tip. Min karakter hedder Bjørnejøden. Hvis jeg nogensinde begyndte at lugte som en bjørn, ville jeg bare bruge et par babyservietter under armhulerne, og det gjorde det sikkert for alle andre at handle omkring mig."

Dette var nogle usædvanlige råd fra Pitt, men i betragtning af, at han har været rundt om blokken og har været sammen med kvinder som Jennifer Aniston og Angelina Jolie, er vi måske nødt til at tage hans ord for det. Ikke desto mindre tog Roth rådet til sig, og med tiden blev optagelserne afsluttet. Nu var der kun tilbage at se, om filmen skulle blive endnu et hit for Tarantino.

Filmen bliver et hit

Uhyggelige Basterds Aldo Raines
Uhyggelige Basterds Aldo Raines

Inglourious Basterds, der blev udgivet tilbage i 2009, var i stand til at leve op til hypen og blive et kæmpehit i billetkontoret. Skuespillerne spillede glimrende ud af manuskriptet, og Quentin Tarantino fik det hele til at hænge godt sammen. Nogle betragter stadig denne som en af instruktørens bedste film, hvilket siger meget om, hvor fantastisk den er.

Ved billetkontoret var Inglourious Basterds i stand til at trække $321 millioner ned på verdensplan, hvilket gør den til en af Tarantinos mest indtjenende film. Pitt og Roth var usædvanlige og mindeværdige i filmen, og folk kunne ikke vente med at se Pitt tilbage i aktion med Tarantino på et tidspunkt senere.

Det kom måske ikke, da Roth ventede, men de hygiejneråd, Brad Pitt gav ham, mens han filmede Inglourious Basterds, endte med at betale sig.

Anbefalede: