Twitter er oprørt, efter at Drake er blevet kåret som Billboards kunstner i årtiet

Twitter er oprørt, efter at Drake er blevet kåret som Billboards kunstner i årtiet
Twitter er oprørt, efter at Drake er blevet kåret som Billboards kunstner i årtiet
Anonim

Drake skal modtage en af de mest prestigefyldte priser i musikbranchen den 23. maj. Billboard Music Awards vil overrække den canadiske musiker med Artist of the Decade Award, som tidligere er blevet overrakt til ikoner som Mariah Carey og Eminem.

Drake ser ud til at være meget begejstret, da hans mor, som sjældent optræder offentligt, forventes at dukke op, da hendes søn modtager denne ære. Nogle Twitter-brugere er dog ikke så begejstrede for denne nyhed, som Drake er. Faktisk er mange af dem forargede, fordi de enten mener, at prisen ikke skal gå til Drake, eller at en anden har fortjent den mere.

En bruger udt alte simpelthen direkte deres vrede i deres tweet.

Andre kritiserede hele Drakes karriere.

Andre oplyste deres egne valg til prisen, lige fra Cardi B til Taylor Swift.

En bruger kaldte ham endda ud for at ansætte ghostwriters.

Midt i nej-sagerne viste Drakes fans dog deres påskønnelse. Der var også mange positive tweets om prisen, selv fra nogle, der ikke udtrykkeligt er fans af stjernen, hvori de sagde, at de mener, at han fortjente den.

Drake slog flere andre topkandidater til denne hæder, inklusive Taylor Swift, Rihanna og Adele. Musikeren dukkede første gang op på musikscenen i 2010, med sit debutalbum Thank Me Later. Siden da har han udgivet yderligere fem albums og har også skabt bølger med sit pladeselskab, OVO Sound, som har skrevet under på numre som PartyNextDoor og Majid Jordan.

På trods af hvad Twitter-brugere har at sige, taler fakta og tal for sig selv. Drake har haft ni Billboard 200 nummer et hits i 2010'erne, og han har også rekorden for flest Billboard Music Awards i alt med imponerende 27 sejre.

Drake har også en loyal tilhængerskare af hengivne fans. Han har slået rekorder for sit musiksalg og indtjente over 200 millioner dollars i alt i løbet af sin karriere. Disse statistikker bidrog alle til, at Drake vandt topplaceringen. Oven i købet har hans hits "Started From The Bottom", "Hold On, We're Going Home", "The Motto" og "Hotline Bling" sat ikoniske præg på hiphop-kulturen.

The Billboard Music Awards vil blive afholdt af Nick Jonas og sendes på NBC den 23. maj kl. 20.00 EST.

Anbefalede: