Kathy Griffin er den første celeb, der fortæller om Kim Kardashian og Kanye Wests forestående skilsmisse

Kathy Griffin er den første celeb, der fortæller om Kim Kardashian og Kanye Wests forestående skilsmisse
Kathy Griffin er den første celeb, der fortæller om Kim Kardashian og Kanye Wests forestående skilsmisse
Anonim

Nyheder om, at Kim Kardashian West og Kanye West skal skilles, har fået næsten alle til at snakke. Ifølge Page Six er en "skilsmisse nært forestående" for parret, som har været gift i seks år og deler fire børn, North, Saint, Chicago og Psalm.

Nyheden om, at power-parret vil gå hver til sit, fik brugere på Twitter til at kime ivrigt ind, inklusive berømtheder. Komikeren Kathy Griffin, som engang var den 40-årige realitystjernes nabo og er nære venner med mormor Kris Jenner, følte behovet for at tage fat på situationen.

Griffin, som er kendt for at fortælle det, som det er, mente, at KKW Beauty-forretningskvinden "prøvede" at redde sit ægteskab og "prøvede alt for at få det til at fungere."

Ifølge Vanity Fair var en skilsmisse i horisonten efter Kanye Wests mislykkede præsidentkampagne sidste år. I løbet af samme år udsendte West adskillige maniske tweets om Kardashian-familien, herunder kaldte Kris Jenner, "Kris Jong-Un" og smækkede både Kim og hans svigermor, efter at han påstod, at de begge forsøgte at "låse mig inde"."

Realitystjernen endte med at adressere sin mands tweets i et langt indlæg i en Instagram-historie, igen, hvor hun forsvarede sine handlinger og offentligt t alte om sin bipolare lidelse.

"Enhver, der har dette eller har en elsket i deres liv, som har det, ved, hvor utroligt kompliceret og smertefuldt det er at forstå," skrev Kim.

Kim Kardashian West har angiveligt allerede ansat den magtfulde skilsmisseadvokat Laura Wasser, som tidligere repræsenterede realitystjernen, da hun blev skilt fra den tidligere NBA-spiller Kris Humphries i 2011. Det er også blevet rapporteret, at Kanye West er blevet separeret fra Kim og hendes berømte familie har i nogen tid nu valgt at bo på hans ranch i Wyoming i ferien.

Dette bliver Kim Kardashian Wests tredje skilsmisse.

Anbefalede: