Kim Kardashian West viser sin talje med en ny julekollektion

Indholdsfortegnelse:

Kim Kardashian West viser sin talje med en ny julekollektion
Kim Kardashian West viser sin talje med en ny julekollektion
Anonim

Kim Kardashian West lancerer sin feriemakeup-kollektion for KKW Beauty og selvfølgelig, hvem der ellers kunne modellere den nye kollektion end reality-tv-dronningen selv. Fotoshootet havde West iført glamourøst vinterlook, da hun sad i falsk sne og viste sin lille talje frem.

Den nye KKW Beauty-kollektion, som West delte på Instagram, kaldes Crystallized Collection indeholder helt nye produkter, herunder nye kompakte Blush Duos, en 10-Pan øjenskyggepalette, et nyt 8-pc Mini Lip Liner Set og 5 -stk Mini Gloss Sæt. Stjernen så fantastisk ud, mens hun bar sin nye makeup-kollektion med dramatisk vinget eyeliner og en lang flettet hestehale til fotoshootet, som blev taget i Calabasas, Californien.

Kims talje er et samtaleemne

Men, alle taler tilsyneladende om hendes spændte talje i samlingens fotoshoot. Reality-stjernen har tidligere fort alt, at hun har en 24-tommer talje og sagde, at hendes hemmelighed for at bevare sin figur var at blive veganer. "Jeg spiser udelukkende plantebaseret, når jeg er hjemme," delte West.

Hun er også meget dedikeret til at træne og forklarer: "Det får mig virkelig til at tænke på om morgenen, før alle børnene står op. Det er ligesom min tid, og jeg har virkelig brug for det for bare at balancere alting, men så hvis ikke, har jeg mit Soultionwear til at holde det hele inde, og jeg har kropsmakeup til at dække det hele, så jeg har det godt, jeg er dækket til, når jeg ikke har det bedst."

Kim Kardashian Wests spændte talje har været et samtaleemne, da hun trådte ud på Met Gala-tæppet i 2019 i en kjole med våd look. Kim bar et superstramt korset lavet af den franske designer Thierry Mugler. Hun indrømmede, at hun var nødt til at have særlige vejrtrækningstimer, mens hun havde den på, og hun kunne ikke engang sætte sig ned i designet.

Hun fort alte også Wall Street Journal, at det at bære designet var den største smerte, hun nogensinde har oplevet. "Jeg har aldrig følt sådan smerte i mit liv." Gæt, at udtrykket "skønhed er smerte" aldrig har været mere relateret til stjernen.

Anbefalede: