Hvilken kontrovers fra tidligt i Beyoncés karriere er for det meste blevet glemt?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken kontrovers fra tidligt i Beyoncés karriere er for det meste blevet glemt?
Hvilken kontrovers fra tidligt i Beyoncés karriere er for det meste blevet glemt?
Anonim

I løbet af de sidste par årtier har der kun været en håndfuld sangere, der har formået at udrette så meget, at de fortjener at blive kaldt legendariske. Der er trods alt ikke for mange mennesker, der kan konkurrere med folk som Madonna, Bruce Springsteen, Michael Jackson, Whitney Houston, Mariah Carey og Celine Dion.

Af alle de sangere, der stadig går stærkt med at udgive ny musik og turnere i dag, kan det nemt argumenteres for, at Beyoncé er den person, der vil blive kaldt en legende i de kommende årtier. Beyoncé er trods alt utrolig talentfuld vokalmæssigt, hun har karisma til overs, hun er en fantastisk danser, og hendes sange har en tendens til at betyde alverden for hendes legioner af fans.

Mens Beyoncé har givet verden mange grunde til at sætte hende op på en piedestal, er det et faktum, at hun er et menneske ligesom resten af os. Med det i tankerne burde det ikke komme som en overraskelse for nogen, at Beyoncé har været pakket ind i kontroverser på forskellige tidspunkter i sin karriere. Det ser dog bestemt ud til, at langt de fleste mennesker fuldstændig har glemt den første kontrovers, som Beyoncé var offentligt involveret i.

Always A Queen

I løbet af Beyoncés lange karriere har det ofte virket som om, der ikke er noget i underholdningsverdenen, hun ikke kan. Når alt kommer til alt, er Hollywood kommet og banket på Beyoncés dør mange gange i løbet af årene, og hun har været hovedrolleindehaveren til adskillige film, herunder Austin Powers i Goldmember og Løvernes Konge.

Det burde selvfølgelig være en selvfølge, at Beyoncé først og fremmest vil gå over i historien som en sangerinde, der var elsket over hele verden. Beyoncé har trods alt udgivet så mange hitsange i løbet af sin karriere, at hendes stemme har leveret soundtracket til millioner af fans liv.

Kontroversen, der startede det hele

Som enhver Beyoncé-fan allerede burde vide, længe før den talentfulde sangerinde blev solostjerne, var hun medlem af Destiny's Child. Da Destiny's Child først blev berømmelse, bestod det af Beyoncé, Kelly Rowland, LeToya Luckett og LaTavia Roberson. Desværre, kort efter at gruppen blev populær, forlod Luckett og Roberson. I betragtning af, at millioner af mennesker blev fans af Destiny's Child, da Luckett og Roberson stadig var medlemmer, giver det mening, at de var kede af, da de rejste. Desværre for Beyoncé blev hun for første gang pakket ind i kontroverser, da mange Destiny's Child-fans gav hende skylden for, at Luckett og Roberson forlod gruppen.

Igennem Destiny's Child's historie blev gruppen ledet af Beyoncés far, Matthew Knowles. Ifølge LeToya Luckett og LaTavia Roberson beholdt Matthew for meget af overskuddet fra Destiny's Child, og han favoriserede uretfærdigt sin datter Beyoncé. Desuden hævdede Luckett og Roberson, at de forsøgte at afhjælpe situationen ved at afbryde deres forretningsforbindelse med Matthew og få deres egne ledere. I stedet for at gå med på den plan, som virker ganske rimelig, hævder Luckett og Roberson, at Beyoncés far simpelthen valgte at sparke dem ud af Destiny's Child.

Når fans kom til den konklusion, at Beyoncé var skyld i LeToya Luckett og LaTavia Robersons Destiny's Child-eksit, blev mange af dem rasende på hende. Faktisk, ifølge en Beyoncé-biografi, der blev skrevet af Sonya Kimble-Ellis, gik det så slemt til for Beyoncé, at hun begyndte at modtage dødstrusler fra vrede tidligere fans.

Senere i 2001 t alte Beyoncé med Vibe om, hvad hun gik igennem, efter at LeToya Luckett og LaTavia Roberson forlod Destiny's Child, og det virkede ret forfærdeligt. "I to uger blev jeg bogstaveligt t alt på mit værelse og rørte mig ikke. Jeg følte, at jeg ikke kunne trække vejret. Jeg fik et nervøst sammenbrud, fordi jeg bare ikke kunne tro det. Og det gjorde så ondt."

Opfølgningskontrovers

Når LeToya Luckett og LaTavia Roberson forlod Destiny's Child, blev de erstattet af Michelle Williams og Farrah Franklin. I starten så det ud til, at den nye lineup ville blive ved i et stykke tid, men som det viste sig, endte Franklin med at forlade Destiny's Child efter kun fem måneder under omstridte omstændigheder.

Ifølge Beyoncé begyndte Farrah Franklin at gå glip af nogle af Destiny's Childs salgsfremmende ture, og generelt viste hun ikke den store interesse for at være en del af gruppen. På den anden side har Franklin hævdet, at hun led af dehydrering og en mavevirus, og i stedet for at støtte hendes bedring, angreb Matthew Knowles hende verb alt. Baseret på den måde, Franklin hævder, at hun blev behandlet af Beyoncés far i det øjeblik, stormede hun ud af værelset og vendte aldrig tilbage til Destiny's Child.

Bemærkelsesværdigt nok gav mange mennesker endnu en gang Beyoncé skylden for et Destiny's Child-gruppemedlems afgang. Denne gang skyldes det, at Farrah Franklin hævdede, at Beyoncé løj om sine grunde til at forlade gruppen. Desuden har Franklin sagt, at Beyoncé og de andre medlemmer af Destiny's Child ville slå sig sammen om hende. Endnu værre, selvom Michelle Williams forblev medlem af Destiny's Child indtil gruppen splittes, fortsatte hun senere med også at kritisere Beyoncés far.

Anbefalede: