Hvad er Jennifer Anistons rigtige navn? Og 9 flere kendisser, der bruger scenenavne

Indholdsfortegnelse:

Hvad er Jennifer Anistons rigtige navn? Og 9 flere kendisser, der bruger scenenavne
Hvad er Jennifer Anistons rigtige navn? Og 9 flere kendisser, der bruger scenenavne
Anonim

Når det kommer til Hollywoods verden og underholdningsindustrien som helhed, bliver fans ofte blændet af alt det glimt, glam og selvfølgelig talentet! Uanset om du er fan af film, tv eller musik, er der stor sandsynlighed for, at du har trukket dig mod en kunstner, du elsker. Men mange store favoritter går under helt andre navne!

At bruge et scenenavn er slet ikke uhørt i La La Land og bliver ofte brugt af sangere og skuespillere, som enten har ændret deres navne til juridiske formål eller blot for at fremstå mere salgbare. Selvom det er kendt, at stjerner som Skrillex, Eminem og Drake alle bruger scenenavne, er der et par overraskende stjerner, som du ville blive chokeret over at vide, også bruger denne taktik.

10 Jennifer Aniston

Når det kommer til kendte scenenavne, er der én massiv Hollywood-figur, der går under et andet navn, og det er Jennifer Aniston. Uanset om du kender hende bedst som Rachel Green fra Friends eller hendes utallige hitfilm, er der ingen tvivl om, hvor talentfuld Aniston er.

De fleste fans ved dog ikke, at Jennifer Aniston faktisk blev født som Joanna Anastasakis. Stjernen, som er af græsk oprindelse, skiftede navn for at få en karriere i underholdningsindustrien, en taktik, der bruges af mange, inklusive hendes egen far, John Aniston.

9 Nicki Minaj

Nicki Minaj, der for nylig afslørede, at hun venter sit første barn med hendes mand, Kenneth Petty, har haft en ganske succesrig karriere lige siden sin debut tilbage i 2010 med albummet, Pink Friday, og hun har fuldstændig forvandlet sig til en rap-dronning.

Mens hun har skabt sig et navn, er det et navn, hun udelukkende bruger til underholdningsformål. Nicki Minaj, der voksede op i Trinidad og Tobago, blev faktisk født Onika Tanya Miraj.

8 Vin Diesel

Hvis der er én Hollywood-stjerne, der har haft både succes og lang levetid, når det kommer til deres karriere, er det ingen ringere end Vin Diesel selv. Fast & The Furious-skuespilleren har eksisteret siden sin debut som syvårig i Dinosaur Door.

Mens mange af os ikke ville have anet, at Vin Diesel startede som børneskuespiller, er det også værd at dele, at stjernen også bruger et scenenavn. På trods af at Vin Diesel fungerer så godt, er skuespillerens rigtige navn Mark Sinclair. Ja, du læste rigtigt, Mark Sinclair!

7 Lady Gaga

Når det kommer til musikkens verden, har Lady Gaga fuldstændig transformeret popscenen, som vi kender den. Efter at have debuteret i 2008 med sit hitalbum The Fame, steg Gaga til international berømmelse og succes.

Mens næsten alle elsker noget Gaga, brugte stjernen Queens "Radio Ga-Ga" som inspiration til hendes kunstnernavn, ellers ville vi kende Gaga ved hendes egentlige navn, som er Stefani Joanne Angelina Germanotta. På trods af at hun går under et kunstnernavn, inviterer Gaga altid dem, hun personligt arbejder med, til at kalde hende Stefani, hvis de vil.

6 Calvin Harris

Calvin Harris har været på toppen af sit spil i, hvad der ser ud til at være en evighed. Når det kommer til hans kunstneriske og kreative visioner, slår musik-dj'en og producer altid hovedet på sømmet og leverer bop efter bop.

RELATERET: Calvin Harris' hjerteskærende sundhedsbekendelse

Mens Calvin Harris er blevet et kendt navn, blev stjernen faktisk født Adam Richard Wiles, noget mange ikke ved om ham. Faktisk, mens Calvin var sammen med popstjernen Taylor Swift, blev hun ofte hørt kalde ham "Adam", i modsætning til hans kunstnernavn.

5 Katy Perry

Katy Perry, der ligesom Nicki Minaj også venter sit første barn, bruger også et kunstnernavn! Mens de fleste stjerner har en tendens til at holde deres fødselsnavn på et lavt niveau, har Katy været ret vokal om sit rigtige navn og brugte endda en variation af det i sin musikvideo "Last Friday Night" til sin karakter, Kathy Beth Terry.

På trods af at Katys navn faktisk ikke er Kathy eller Beth, er det Katheryn Elizabeth Hudson.

4 Miley Cyrus

Mange fans af Miley Cyrus voksede op med at se hende på tv hver uge. Sangerinden/skuespillerinden dominerede Disney tilbage i midten af 2000'erne med sit hitshow "Hannah Montana."

Efter at have pensioneret rollen i 2011 fokuserede Miley på sin musikkarriere på fuld tid og blev et af de største navne i branchen. På trods af at have været kendt som Miley Cyrus i hele sit liv, blev stjernen faktisk født Destiny Hope Cyrus. Ifølge en række kilder blev Miley valgt som en leg på hendes barndoms kaldenavn, Smiley.

3 Jamie Foxx

Jamie Foxx debuterede tilbage i 1992, men det var først med sin rolle i Any Given Sunday i 1999, at han leverede sin første dramatiske præstation på skærmen. Siden da er Foxx blevet et af de største navne i Hollywood, både som skuespiller og sanger.

RELATERET: Jamie Foxx ønsker Kevin Hart en glædelig "Born Day"

Uanset om du kender ham fra hans arbejde i Ray, Dreamgirls eller Django Unchained, er der ingen tvivl om, hvor stor en skuespiller han virkelig er. På trods af at være kendt hele tiden som Jamie Foxx, blev stjernen faktisk født Eric Marlon Bishop.

2 Alicia Keys

Alicia Keys, som først blev opdaget af Clive Davis i New York City, er blevet et lysfyr for musikindustrien. Hendes melodiske vokal, klaverfærdigheder og sangskrivningsevner er uden sidestykke, hvilket får mange til at betragte hende som en af vor tids største vokalister.

Mens Alicia i virkeligheden er hendes fornavn, blev stjernen født Alicia Augello Cook og indarbejdede Keys som sit efternavn på grund af hendes kærlighed til klaveret.

1 Bruno Mars

Bruno Mars har givet os hitsang efter hitsang, og han stopper bestemt ikke lige nu! Den hawaiiansk-fødte sanger blev først fremtrædende, da hans sang "Grenade" bogstaveligt t alt sprang i luften.

Mens fans kender og elsker ham som Bruno Mars, blev stjernen født Peter Gene Hernandez. Ifølge "24K Magic"-sangeren var Bruno et kaldenavn, som hans far fik ham, og Mars blev tilføjet for at give noget ekstra "pizazz."

Anbefalede: