Steve Burton adskilt fra sin gravide kone, siger, at babyen ikke er hans

Indholdsfortegnelse:

Steve Burton adskilt fra sin gravide kone, siger, at babyen ikke er hans
Steve Burton adskilt fra sin gravide kone, siger, at babyen ikke er hans
Anonim

Livet efterligner kunst, i det mindste for General Hospital-alumen Steve Burton, som har fundet sig selv i et plot, der passer til en sæbeopera. Skuespilleren kom med den chokerende meddelelse, at han og hans gravide kone, Sheree Gustin, var gået fra hinanden efter over to årtiers ægteskab. Hun venter sit fjerde barn, men han siger, at han ikke er faderen.

Steve Burton siger, at hans kone er gravid med en anden mands baby

Skuespilleren delte en historie på Instagram, hvor han afslørede nyheden om, at han og hans kone havde sagt op efter 23 år sammen.

“Jeg ville gerne opklare noget. Sheree og jeg er adskilt," begyndte Burtons indlæg. "Hun annoncerede for nylig, at hun venter sit 4. barn. Barnet er ikke mit."

Han fortsatte: "Vi er stadig medforældre til vores tre smukke børn. Vi ville sætte pris på privatlivets fred på dette tidspunkt. Meget glad, Steve."

Skuespilleren og Sheree giftede sig i 1999 efter at have mødtes på optagelserne til General Hospital. Parret deler døtrene Makena, 18, og Brooklyn, 7, samt sønnen Jack, 16. Han afklarede ikke, hvornår de gik fra hinanden, eller om det havde noget at gøre med hendes graviditet.

Sheree har ikke adresseret situationen med sin fraseparerede mand, men annoncerede for nylig sin graviditet ved at dele et billede af sin sideprofil på Instagram, hvor hun forsigtigt vugger sin voksende babybule. Hun skrev underteksten til den store afsløring: "Livet er helt sikkert fuld af overraskelser!"

Steve Burton blev for nylig afsluttet fra 'General Hospital'

Afsløringen kommer næsten seks måneder efter, at showet fyrede Steve fra General Hospital på grund af hans afvisning af at overholde produktionens COVID-19-vaccinemandat.

"Jeg ved, at der har været mange rygter og spekulationer om mig og General Hospital, og jeg ville have, at du skulle høre det fra mig personligt," sagde han dengang."Desværre har General Hospital ladet mig gå på grund af vaccinemandatet. Jeg ansøgte om mine medicinske og religiøse undtagelser, og begge disse blev afvist, hvilket, du ved, gør ondt."

Steve startede på General Hospital i 1991, hvor han spillede Jason Morgan af og til i de sidste 30 år. Hans karakter er en af de længste i programmet.

Anbefalede: