Kylie Jenners bedste outfits (indtil videre) i 2020

Indholdsfortegnelse:

Kylie Jenners bedste outfits (indtil videre) i 2020
Kylie Jenners bedste outfits (indtil videre) i 2020
Anonim

Kylie Jenner har etableret sig som et mode- og skønhedsikon i løbet af det sidste årti, og selvom vi elsker at se realitystjernen vise sit naturlige hår eller makeupfri ansigt frem - må vi indrømme, at det at se stjernen rocke en perfekt sammensat look, makeup og hår inkluderet, inspirerer os altid til at have det sjovt med mode.

I dag tager vi et kig på nogle looks, som Kylie har tjent os indtil nu i 2020 – fra glamourøse røde løberkjoler til afslappede sweater-looks. Den unge milliardær er bestemt en af de mest stilfulde og alsidige kendisser derude, når det kommer til tøj, og denne liste vil helt sikkert bevise det!

Okay, nu er de her - Kylies bedste outfits (indtil videre) i 2020!

15 Lad os starte med Kylie, der tjener os Matrix Vibes

For at sparke vores liste i gang besluttede vi at gå med dette Matrix-inspirerede look, der ser meget cool ud på reality-tv-stjernen. Helt ærligt, vi kan ikke vente på, at den seneste Matrix-udgave udkommer, men i mellemtiden vil vi bare prøve at kopiere Kylies voldsomme night-out look!

14 Her er makeup-mogulen, der ser cool ud i en denimkjole med krave

Næst på vores liste er denne søde denim-minikjole med krave, som Kylie Jenner delte med os på sine sociale medier. Som du kan se, parrede reality-tv-stjernen kjolen med nogle sjove statement-hæle og en perfekt matchende denimtaske!

13 Og vi var tydeligvis nødt til at inkludere hendes 2020 Vanity Fair Oscars-efterfestkjole

Selvfølgelig var vi nødt til at inkludere Kylie Jenners 2020 Vanity Fair Oscars-efterfestkjole, som bestemt så ultra-glamorøs ud. Den super glitrende, marineblå Ralph og Russo-kjole så utrolig ud, men desværre kunne Kylie Jenner faktisk ikke sidde i den, hvorfor dette kun var hendes røde løber-look!

12 Men dem, der følger hende på Instagram, ved, at stjernen også havde et nyt after-party-look

Fordi Kylie ikke kunne sidde i sin røde løberkjole, måtte hun selvfølgelig skifte til et andet glam-look bagefter, og ovenfor kan du se præcis, hvad hun valgte. Helt ærligt kan vi ikke afgøre, om vi kan lide den glitrende flåde eller den lune røde kjole mere - begge ser utrolige ud på den unge milliardær!

11 Hvor sødt er dette hyggelige look Kylie delte med os?

Lad os gå videre til dette look, som vi må indrømme - overraskede os en del. Vi er så vant til at se Kylie i hendes glam-udgave, at dette edgy, men alligevel afslappede look på en måde overrumplede os. Men vi elsker, hvordan stjernen parrede sin maxi-sweaterkjole med støvler og en sjov bæltetaske!

10 Her er stjernen, der vugger med en grå minikjole og en gul paryk til en sjov aften i byen

Et andet look kom på vores liste, er denne mønstrede, grå minikjole, som reality-tv-starterne bar under en af hendes sjove aftener. For at fuldende looket rokkede Kylie en sød gul taske og en superlang gul paryk for at matche den!

9 Kylie elsker rocking inspireret mode fra begyndelsen af 2000'erne

Næst på vores liste er dette outfit, der helt sikkert giver os store stemninger fra begyndelsen af 2000'erne. Som du kan se, gik Kylie helt ud og valgte endda et par solbriller, der ligner noget, vi ville have brugt tilbage i 2003. Indrømmet, vi ser måske latterlige ud i det her - men Kylie formår at få det til at fungere!

8 Her er milliardæren i et mønstret sæt og hvide sneakers

Kylie kan helt sikkert lave et mønstret sæt, og det har hun bevist flere gange gennem årene. Ovenfor kan du se den unge milliardær iført et afslappet, sporty rødt sæt med et par hvide sneakers, mens hun serverer os looks uden for sin dør!

7 Vi elsker denne hæklede kjole, som Kylie havde på, mens hun var på ferie

Dette ferieoutfit, som Kylie Jenner delte med sine fans på sociale medier, er måske bare et af vores yndlingslooks fra listen. Vi er vilde med, at starten gik til en enkel hæklet kjole, som hun havde kraftigt tilbehør med smykker, nogle sjove høje hæle med stropper og en klassisk Chanel-taske!

6 Her er stjernen, der støtter sin søster Kendall ved et Tom Ford-modeshow i februar

Lad os gå videre til endnu et event-look - og denne gang ser vi på Kylie Jenner til et Tom Ford-modeshow i februar, hvor hun støttede sin søster, modellen Kendall Jenner. Til begivenheden valgte Kylie en metallisk minikjole, som hun kombinerede med en enkel frisure og klassiske accessories!

5 Og hvor yndige er Kylie og Stormi i matchende glitrende jumpsuits

Hvor sjove er disse outfits, som Kylie og hendes datter Stormi bar til den lille piges fødselsdagsfest i år? Som du kan se, bar begge glitrende jumpsuits, der bestemt var specialfremstillede, og for at toppe looket - hver af dem havde matchende klips i håret!

4 Kylie kan helt sikkert få et monokromatisk look

Det er ingen hemmelighed, at Kylie Jenner kan få et monokromatisk look, og ovenover kan du se stjernen gøre præcis det med farven rød. Der er bare noget ved at være dækket fra top til tå i én farve, der ser meget sat sammen - også selvom du bare har et par simple bukser og en top på!

3 Og mens vi er vant til hendes ekstra tøj - Stjernen ser fantastisk ud i en simpel hvid cropped top og jeans også

Apropos simpelt - mens vi elsker at se Kylie Jenner gå helt ud med sit udseende, viser hun os af og til et mere enkelt outfit, som det, du kan se ovenfor. Selvfølgelig ser Kylie utroligt ud selv i en hvid crop top og et par klassiske jeans!

2 Her er Kylie, der rocker et overdimensioneret sæt med en cool hat

Dette er helt sikkert et outfit, hvor vi var nødt til at tage en dobbeltoptagelse for at sikre, at det faktisk er Kylie Jenner, der har det på. Ja, det overdimensionerede sæt er noget, som Billie Eilish nok ville elske - men vi må indrømme, at Kylie Jenner bestemt også klarer det!

1 Og til sidst, her er et cowboy-inspireret outfit Kylie havde på til en vens fødselsdagsfest

For at afslutte vores liste besluttede vi at vælge dette sjove cowboy-inspirerede outfit, som Kylie Jenner bar til en vens fødselsdagsfest i begyndelsen af året. Som du kan se, var hendes søster Kendall også til stede, og de så begge absolut stilfulde ud!

Anbefalede: