10 gange Kardashians kæmpede med hinanden offentligt

Indholdsfortegnelse:

10 gange Kardashians kæmpede med hinanden offentligt
10 gange Kardashians kæmpede med hinanden offentligt
Anonim

Da Ryan Seacrest åbnede sit eget produktionsselskab, delte Kris Jenner sit ønske om at optræde i et tv-show med sin unge familie. Seacrest var interesseret i at skabe et show som The Osbournes og udviklede Keeping Up With The Kardashians til at blive udsendt på E! som et reality-show uden manuskript i 2007. På grund af programmets høje seertal blev det sendt af netværket i 20 sæsoner indtil 2020. Familien skiftede til Hulu med serien The Kardashians et år senere. I dag er Kim Kardashian den rigeste af dem med en nettoværdi på 1,4 milliarder dollars.

Igennem de tyve år, Kardashians har været i søgelyset, har de delt hver milepæl og inderlige øjeblikke. Mens familien kommer først, har de haft mange slagsmål og nedsmeltninger, der er eksploderet i nyhedsoverskrifter og ændret familiens dynamik. Lad os se på de gange Kardashians kæmpede mod hinanden offentligt.

10 Kim And Khloe's Purse Fight

En af de mest berygtede kampe på Keeping Up With The Kardashians fandt sted i anden sæson i 2008 under deres første år med stjernestatus. Khloe og Kim kom i et heftigt skænderi, efter at sidstnævnte købte en ny Bentley til sig selv. Khloe var i Robs lejlighed og fældede sin søster, da Kim stormede ind i værelset og begyndte at slå sin søster med en pung.

9 Kim And Kourtneys ophedede Twitter-kamp

Kim og Kourtney Kardashian kom ind i et fysisk skænderi under sæsonpremieren på KUWTK i 2018. Søstrene fortsatte deres kamp på en Twitter-råb, hvor de forsvarede deres handlinger. Søstrene gik frem og tilbage, hvor Khloe hoppede imellem, men sluttede til sidst fred med hinanden.

8 Kampen om Kourtney Kardashians 40-års fødselsdagskjole

Kourtney Kardashian aflyste næsten sin 40-års fødselsdagsfest efter at have været i endnu et slagsmål med Kim Kardashian. Den ældste Kardashian-søster inviterede Kim til at hjælpe hende med at vælge et outfit, men hun afviste hvert stykke. Kourtneys stylist kontaktede Kims samarbejdende designere, og søsteren anklagede Khloe for at kopiere hendes stil. Kim fandt senere en smart Versace-kjole til hende som et fredsoffer.

7 Caitlyn Jenner forlader sine to steddøtre ud af et indlæg på mors dag

Caitlyn Jenner har været en del af Kardashian-klanen i mange år, og hun har haft svært ved at komme overens med to af sine steddøtre, Kourtney og Khloe. I 2018 ønskede hun alle mødrene i sin familie på Mors Dag via Instagram gennem en montage af billeder; dog udelod hun Khloe og Kourtney.

6 Robert Kardashians Instagram-indlæg om Kim Kardashian

Robert Kardashian har været en on-again-off-igen del af Kardashian-showet, og han tog en pause fra alting i 2015, mens han prøvede at kæmpe med følelsesmæssig stress. Han lavede et bizart opslag på Instagram, hvor han sammenlignede Kim Kardashian med Rosamund Pikes psykotiske karakter fra Gone Girl. Mens familien diskuterede den absurde kommentar, lod de den gå, da han havde sine problemer.

5 Caitlyn Jenners kritik af Kris Jenner i hendes erindringer

Caitlyn Jenner udgav sin erindringsbog The Secrets Of My Life i 2017 og nævnte mange lidet flatterende aspekter af Kardashian-klanen, især Kris Jenner. Erindringsbogen fremsatte flere beskyldninger mod Kris, herunder at hun var opmærksom på Caitlyns kønsdysfori, hvilket Kris offentligt afviste via sociale medier.

4 Robert Kardashians Twitter raserer mod Kylie Jenner

I september 2016 var Robert Kardashian rasende, efter at hans søstre smed en babyshower for hans baby, men nægtede at invitere Blac Chyna, mor til hans dengang snart-til-blivende barn Dream. Han udtrykte sin irritation gennem Twitter og lækkede Kylie Jenners telefonnummer to gange. Nummeret blev sat ud af drift kort tid efter.

3 Kendall And Kylie's Dress Fight

in.pinterest.com/pin/529032287458790050/

Kendall og Kylie Jenner kom i en heftig kamp, før de tog ud til ESPY Awards 2015 for at støtte Caitlyn Jenner. Mens søstrene var klar i deres røde løber-outfits, havde Kendall lånt en kjole af Kylie til at have på til middag senere. Den yngste Kardashian bad dog sin søster om at lægge kjolen tilbage i sit skab og finde noget selvstændigt. Et skrigende slagsmål fulgte efter denne udtalelse, som senere blev løst af kameraet.

2 Kim Kardashian mister sine diamantøreringe

Da Kardashian-Jenner-familien tog på familieferie til Bora Bora, nød Kim Kardashian sin tid i havet med sin daværende mand Kris Humphries; men tingene tog en drejning til det værre, da hun mistede en af sine 75.000 $ diamantøreringe.

på sin søster, at folk døde, og hun var bekymret over overfladiske ting.

1 Khloe fortæller Kylie at tilbringe tid med familien

Khloe Kardashian og Kylie Jenner har altid haft et tæt bånd, og Kylie er tættest på den tredje Kardashian-søster. Søstrene deltog i en fest for at fejre Kylies magasinforside, da Kylie besluttede at forlade festen med den daværende kæreste Tyga. Da Kylie havde gjort det flere gange før, blev Khloe rasende og begyndte at skælde ud på den yngste søster i klubben.

De andre bemærkelsesværdige slagsmål, der opstod, var bruddet mellem Kourtney og Kendall under deres Aspen-tur, Kourtney og Khloe kæmpede om møblerne ved Kims babyshower, og Kim og Kourtney kæmpede om julefotoshootet. Mens familien har haft adskillige fejder, er de hinandens ride eller dø og til stede ved enhver vigtig begivenhed.

Anbefalede: