Vil Travis Scott have flere børn med Kylie Jenner?

Indholdsfortegnelse:

Vil Travis Scott have flere børn med Kylie Jenner?
Vil Travis Scott have flere børn med Kylie Jenner?
Anonim

For nylig er Travis Scott og Kylie Jenner fundet sammen igen. Rapperen og kosmetikfænomenet har forsonet sig og besluttet at gå videre med deres forhold. Betyder det, at der kan være en ny bror eller søster i horisonten til Stormi Webster,den tre-årige datter af det nyligt genforenede par? Ønsker Travis desuden at tilføje endnu et bundt af glæde til sin familie?

Selv om der er dannet en mørk sky over hovedet på Scott som et resultat af den nylige kontrovers omkring Astroworld-koncerten, måske udsigten til en mulig søskende til Stormi vil løfte humøret hos både han og Jenner. Denne liste vover at fortælle om forholdets op- og nedture, og om fans kan forvente en helt ny Webster inden for en ikke alt for fjern fremtid.

6 Begyndelsen for Kylie Jenner og Travis Scott

Travis Scott og Kylie Jenner så hinanden første gang (i romantisk forstand) tilbage i 2017. Mødes på Coachella, parret blev set hånd i hånd, da de kom rundt på musikfestivalen. I et interview med GQ sagde Kylie dette om mødet med sin fremtidige partner: "Vi har altid kendt hinanden, som om vi hang omkring hinanden - jeg mener, vi havde bare fælles venner, men vi havde aldrig rigtig en samtale, fordi jeg troede, at han kunne ikke lide mig." Det viser sig, at Travis virkelig kunne lide Jenner, og de to gjorde deres forhold officielt, før Scott ville begynde sin seneste turné. Ifølge GQ sagde Kylie: "Han [Scott] sagde: 'Jeg tager tilbage på turné - hvad vil vi gøre ved det her?' Fordi vi åbenbart kunne lide hinanden," fortsatte hun, "og jeg tænkte: 'Jeg tror, jeg tager med dig' … Og så red vi ud i solnedgangen."

5 Tillykke med fødselsdagen, Stormi Webster

I 2018 bød Scott og Jenner deres første barn velkommen til verden, Stormi WebsterJenner valgte at holde sin graviditet lidt privat og sagde det samme i en YouTube-video efter Websters fødsel: "Jeg forstår, at du er vant til, at jeg tager dig med på alle mine rejser. Min graviditet var en, jeg valgte ikke at gøre foran verden. Jeg vidste selv, at jeg skulle forberede mig til mit livs rolle på den mest positive, stressfri og sunde måde, jeg vidste. Der var ikke noget gotcha-øjeblik, ingen stor bet alt afsløring, jeg havde planlagt. Jeg vidste, at min baby ville føle enhver stress og enhver følelse, så jeg valgte at gøre det på denne måde for mit lille liv og vores lykke."

Et år senere ville Travis ønske sin datter tillykke med 1-års fødselsdagen via Instagram, "IT'S MY QUEEN, MY HEART, MY AIR, MY AVERYTHING. STORMI'S FØDSELSDAG I DAG," fortsatte han, "JEG ELSKER DIG SÅ MEGET BABY. U DEN SMARTSTE OG KÆRLIGSTE BABY NOENSINDE. UR SPIRT HOLDER MIG I GANG HVER DAG JEG OG DIN MOR ELSKER DIG OG KAN IKKE VENTE MED AT DELE FLERE SMUKKE DAGE MED DIG. HAPPY BDAYY STORMIII LADER RAGE."

4 Kylie Jenner og Travis Scotts split

Oktober 2019 markerede enden for det unge par (midlertidigt), da Keeping Up With The Kardashians-stjernen og "Escape Plan"-rapperen ville "tage lidt tid", selvom de "ikke var færdige", ifølge til kilde tæt på Jenner,, der t alte med People Magazine. Kilden fortsatte med at sige: "De har stadig nogle tillidsproblemer, men deres problemer stammer mere fra stresset i deres livsstil."

Parret gik officielt fra hinanden den 3. oktober med Jenner, der hoppede på Twitter for at annoncere: "Travis og jeg er på gode vilkår, og vores hovedfokus lige nu er Stormi. Vores venskab og vores datter er prioriteret." Så meget for lykkeligt til deres dages ende.

3 Kylie Jenner og Travis Scotts genforening

Rygterne fløj gennem luften om Scott og Jenner er tilbage i hinandens arme. Det tilsyneladende forsonede par blev set sammen ved flere lejligheder i sommeren 2021; Kylie tog dog til sociale medier for at aflive rygterne, "I finder egentlig bare på hvad som helst," skrev hun på Twitter. På trods af Jenners post deltog parret i den 72. årlige Parsons Benefit sammen og opførte sig, for alt i verden, som et par. Ifølge E! Nyheder, Rapperen nævnte endda sin kærlighed til Jenner sammen med deres datter i sin takketale, " Stormi, jeg elsker dig og kone, jeg elsker dig." Det ser ud til, at rapperen har kærlighed nok til mindst én mere.

2 Kylie Jenner og Travis Scotts andet forsøg på graviditet

Ikke længe efter optræden på Parsons Benefit svævede der rygter om, at parret forsøgte at få endnu en baby, inklusive Kylies fans, der hævdede, at Jenner selv gav hints. Ifølge US Weekly sagde en kilde tæt på parret dette om Travis og Kylies forsøg på at få endnu et barn, " Kylie og Travis har prøvet i mange måneder … for at blive gravid igen," sagde en kilde. "Kylie ønskede virkelig, at hendes søskende skulle være tætte i alder, fordi hun føler sig så tæt på Kendall Jenner og ønsker det for Stormi." Uanset hvad Jenners grunde til at ønske sig endnu et barn med Travis måtte være, ser det ud til, at parret er hårdt på arbejde.

1 baby nummer 2 er på vej for Kylie Jenner og Travis Scott

Og endelig blev spekulationerne og rygterne sat til ro i september sidste år, da Jenner bekræftede, at hun faktisk er gravid med parrets andet barn. Monteringsklippet deler en video på Instagram og indeholder et billede af en positiv graviditetstest sammen med Travis' reaktion på resultaterne. Ved at placere Kylies mave i et hjertevarmt kram, omfavner Scott moderen til sine børn og er uden tvivl begejstret, og ifølge E! Online er parret "fuldstændig overlykkelige og kan ikke vente med at udvide familien." Officielt vil parret snart byde deres andet barn velkommen til verden og muligvis et fremtidigt medlem af castet til Keeping Up With The Kardashians.

Anbefalede: