Hvordan Alfred Enoch blev mere end bare en 'Harry Potter'-sidekarakter

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Alfred Enoch blev mere end bare en 'Harry Potter'-sidekarakter
Hvordan Alfred Enoch blev mere end bare en 'Harry Potter'-sidekarakter
Anonim

Skuespiller Alfred Enoch blev berømt i 2000'erne som Dean Thomas i Harry Potter-serien. Han spillede en særlig vigtig rolle i den sjette film i franchisen, Harry Potter And The Half-Blood Prince. Mens Enoch spillede en mindre karakter, er han bestemt en af Harry Potter-stjernerne, der formåede at blive endnu mere berømt efter filmens afslutning.

I dag tager vi et kig på, hvad Alfred Enoch gjorde for at blive mere end blot en Harry Potter-bikarakter. Fra at snuppe en hovedrolle i How to Get Away with Murder til at optræde i det længe ventede sci-fi-show Foundation - bliv ved med at rulle for at se, hvad skuespilleren har lavet siden hans Harry Potter-dage.

8 Frem til 2014 optrådte Alfred Enoch i et par berømte britiske shows

Lad os starte med det faktum, at Alfred Enoch, efter at Harry Potter-serien blev afsluttet i 2011, optrådte i et par britiske tv-shows. I 2013 kunne fans se ham i et afsnit af krimidramaet Broadchurch samt komediedramaet Mount Pleasant - og i 2014 optrådte han i et afsnit af krimiprogrammet Sherlock, som har Benedict Cumberbatch og Martin Freeman i hovedrollerne.

7 I 2014 fik han rolle i det juridiske thriller-show 'How To Get Away With Murder', som satte ham i søgelyset

2014 var bestemt et meget vigtigt år for Alfred Enoch, da den første sæson af det juridiske thriller-show How to Get Away with Murder havde premiere. Udover Enoch medvirker showet også med Viola Davis, Billy Brown, Jack Falahee, Katie Findlay, Aja Naomi King, Matt McGorry, Karla Souza, Charlie Weber, Liza Weil, Conrad Ricamora, Rome Flynn, Amirah Vann og Timothy Hutton.

How to Get Away with Murder fortæller historien om en gruppe jurastuderende og deres professor, der bliver involveret i et mord - og den har i øjeblikket en vurdering på 8,1 på IMDb. Showet sluttede i 2020 efter seks succesfulde sæsoner.

6 I 2018 kunne han ses i miniserien 'Troy: Fall Of A City'

Lad os gå videre til 2018-miniserien Troy: Fall of a City, som er baseret på historien om belejringen af Troy. I den spiller Alfred Enoch Aeneas, og han spiller sammen med Louis Hunter, Aimee-Ffion Edwards, Bella Dayne, David Threlfall, Frances O'Connor, Tom Weston-Jones, Joseph Mawle, Chloe Pirrie, Johnny Harris, David Gyasi, Jonas Armstrong, og Hakeem Kae-Kazim. Troy: Fall of a City blev dog ikke godt modtaget, og den har i øjeblikket en vurdering på 3,8 på IMDb.

5 og et år senere optrådte han i det medicinske drama 'Trust Me'

I 2019 kunne fans se Alfred Enoch som Jamie McCain i fire afsnit af antologiens medicinske dramashow Trust Me. Udover Enoch medvirker showet også med Jodie Whittaker, Emun Elliott, Sharon Small, Blake Harrison, Nathan Welsh, Cara Kelly, Lois Chimimba, Michael Abubakar, Andrea Lowe, Katie Clarkson-Hill, John Hannah, Ashley Jensen og Richard Rankin. I 2019 - efter to sæsoner - blev showet aflyst. I øjeblikket har Trust Me en bedømmelse på 7,0 på IMDb.

4 I 2020 optrådte han i sportsdramaet 'Tigers'

Sidste år fik fans at se Alfred Enoch i sportsdramafilmen Tigers. I den spiller Enoch Ryan, og han spiller sammen med Erik Enge, Johannes Kuhnke, Liv Mjönes og Frida Gustavsson.

Filmen fortæller den sande historie om teenage-fodboldtalentet Martin Bengtsson, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,1 på IMDb.

3 I 2021 besluttede han sig for at deltage i en teaterproduktion af 'Romeo And Juliet'

I år fik fans at se Alfred Enoch portrættere Romeo i Globe-produktionen af Shakespeares Romeo And Juliet. Udover Enoch har produktionen også Rebekah Murrell som Juliet, Beth Cordingly som Lady Capulet, Will Egerton som Tyb alt, Adam Gillen som Mercutio, Jacob Hughes, Clara Indrani som Montague, Zoe West som Benvolio, Dwane Walcott som Paris og Sargon Yelda som Broder.

2 Og han kunne ses i Thriller-dramaet 'The Picture Of Dorian Gray'

Et andet projekt, som Alfred Enoch var involveret i i år, er thriller-dramafilmen The Picture of Dorian Gray, som er en moderne tilpasning af Oscar Wildes roman fra 1890 af samme navn. I den spiller Enoch Harry Wotton, og han spiller sammen med Fionn Whitehead, Joanna Lumley, Emma McDonald, Russell Tovey og Stephen Fry. I øjeblikket har The Picture of Dorian Gray en bedømmelse på 7,2 på IMDb.

1 Endelig kunne han i år ses på Sci-Fi-showet 'Foundation'

Og endelig er det seneste projekt, som fans kan se Alfred Enoch i, sci-fi-streamingshowet Foundation, som havde premiere i efteråret. I den spiller Enoch Raych Foss, og han spiller sammen med Jared Harris, Lee Pace, Lou Llobell, Leah Harvey, Laura Birn, Terrence Mann og Cassian Bilton. Showet var baseret på Foundation-serien af historier af Isaac Asimov, og det har i øjeblikket en 7.3 vurdering på IMDb. Mens How to Get Away with Murder stadig er Alfred Enochs mest mindeværdige projekt efter Harry Potter-serien - er der ingen tvivl om, at fans vil komme til at se meget mere til skuespilleren i fremtiden.

Anbefalede: