Hvad synes Johnny Depp om Taylor Swift?

Indholdsfortegnelse:

Hvad synes Johnny Depp om Taylor Swift?
Hvad synes Johnny Depp om Taylor Swift?
Anonim

Johnny Depp ligner en mand på en mission for at få sin karriere helt tilbage på sporet. Pirates of the Caribbean-stjernen fik et stort slag på både sin nettoformue og sin karriere på baggrund af påstandene fra sin ekskone Amber Heard om, at han havde været fysisk og følelsesmæssigt voldelig.

I den sidste uge vil Depp dog have følt, at retfærdigheden er blevet serveret for ham, efter at en jury dømte til hans fordel i den injuriesag, som han havde anlagt mod Heard i Fairfax County, Virginia. De tildelte ham også i alt 15 millioner dollars i kompenserende og strafferetlige skader, der skal betales af hans tidligere elsker.

Med hvad Depps tilhængere føler ikke kun er en lovlig, men også en moralsk sejr, ser den 58-årige allerede nu frem til sin næste filmrolle som kong Louis XV i en kommende film af French skuespillerinde og filmskaber, Maïwenn.

Midt i al fejringen fortsætter fans med at se på tidligere og nuværende øjeblikke af Depps liv, mens skuespilleren fortsætter med at dominere overskrifterne. En sådan reflekterende bit involverer en prisbegivenhedsudveksling med Taylor Swift fra mere end ti år siden.

Johnny Depp og Taylor Swift blev nomineret til People's Choice Awards 2011

Udvekslingen mellem Johnny Depp og Taylor Swift fandt sted helt tilbage i 2011, ved det års People's Choice Awards-ceremoni. Arrangementet blev afholdt om aftenen den 5. januar på Nokia Theatre L. A Live (nu Microsoft Theatre) i Los Angeles.

Depp var med på gongen i kategorien 'Favoritfilmskuespiller', efter hans optræden som Tarrant Hightopp, den gale hattemager i filmen fra den mørke fantasyperiode fra 2010, Alice in Wonderland.

Konkurrencen var dog ret hård for skuespilleren, da han skulle op imod Leonardo DiCaprio (Inception, Shutter Island), Robert Downey Jr.(Iron Man), Taylor Lautner (The Twilight Saga: Eclipse, Valentinsdag) og Robert Pattinson (Remember Me, The Twilight Saga: Eclipse).

Swift selv blev nomineret i to kategorier: 'Favorite Female Artist' og 'Favorite Country Artist. På aftenen fik hun også til opgave at overrække prisen for den kategori, Depp var blevet nomineret til.

Depp vandt til sidst, og han trådte op til scenen, hvor han delte et varmt øjeblik med Swift.

Hvad skete der mellem Johnny Depp og Taylor Swift?

Da Taylor Swift annoncerede navnet på Johnny Depp som vinderen af yndlingsfilmskuespiller, gjorde hun det med en entusiasme, der kunne have forvirret en eller to personer. Musikeren havde trods alt også været med i filmen Valentinsdag sammen med Taylor Lautner, der havde været oppe mod Depp om People's Choice Award.

Efter mødet på settet til den romantiske komediefilm af Garry Marshall, var Swift og Lautner også begyndt at date, om end i en kort periode i 2009. Det så ikke ud til at betyde den store betydning, da hun ventede med at aflevere prisen til Depp cirka halvandet år senere.

Da den Kentucky-fødte stjerne ankom på scenen og modtog sin gong, tog han sig tid til at anerkende Swift, før han gik videre til resten af sin takketale. "Taylor Swift, forresten," sagde Depp til publikum og fik dem til at byde på en klapsalve.

"Min datter sagde, at hvis jeg ikke sagde hej til dig, ville jeg være i store problemer. Så…" fortsatte Depp.

Hvad siger fans om udvekslingen mellem Johnny Depp og Taylor Swift?

Taylor Swift smilede ved anerkendelsen fra Johnny Depp og Lily-Rose, hans dengang 11-årige datter, og fort alte stjernen fra 21 Jump Street at sige, at hun sagde hej tilbage.

Mens Swift er blevet en massiv superstjerne, var hun på det tidspunkt kun lige begyndt at blomstre i sin musikkarriere. Hun havde udgivet sine første tre studiealbum og modtog mange roser for det, men hun havde stadig lang vej til toppen af sit fag.

Dette er ikke gået ubemærket hen af fans, der genbesøger hændelsen, som føler, at gestus var et tegn på Depps ydmyghed.

'Han er fuldstændig respektfuld over for folk. Det skete rundt omkring i starten af Taylors karriere, og der var han en verdensberømt skuespiller, der anerkendte og værdsatte hende på tidspunktet for hans tale til en kæmpe pris. Han er et meget sødt menneske, lyder en kommentar på YouTube.

En anden fan er enig i dette synspunkt og siger: "Johnny tænker altid på andre mennesker, hvilket er præcis grunden til, at alle elsker ham."

Anbefalede: