Hvad er det næste for Hailee Steinfeld i MCU?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er det næste for Hailee Steinfeld i MCU?
Hvad er det næste for Hailee Steinfeld i MCU?
Anonim

Hailee Steinfeld har sluttet sig til MCU til stor ros fra fans. True Grit-stjernen har glædet sine fans med sit skuespil såvel som sin musik siden 2008, uden tegn på at gå langsommere. Steinfeld har formået at præstere nogle fænomenale præstationer og har endda modtaget en Oscar-nominering for bedste kvindelige birolle. Men det er hendes arbejde inden for MCU, der har fået hende seriøs opmærksomhed.

Nu hvor støvet har lagt sig, og Steinfeld har gjort sin tilstedeværelse kendt i Marvels verden efter afslutningen af Hawkeye-serien, hvad er det næste for Bumblebee-stjernen? Nå, måske skulle vi alle sammen spænde kogerret på, trække vores spørgsmålspil ud og skynde os hen mod det ydre mærke med "svar."Lad os gøre denne ting.

8 Hvem er Hailee Steinfeld?

Hailee Steinfeld blev født i Los Angeles i 1996 og begyndte at optræde i den modne alder af 10Steinfeld optrådte først i kortfilm, før han fik rollen som Mattie i True Grit. Pitch Perfect 2-skuespillerinden har også slægtninge, der allerede er i showbusiness, såsom Jake Steinfeld (onkel), True O'Brien (fætter) og Larry Domasin (farbror), hvilket gør showbusiness til en rigtig familieaffære.

7 Steinfeld er Kate-biskop i MCU

Seinfeld blev annonceret som Kate Bishop tilbage i 2020. Til at begynde med afviste rygterne, bekræftede Ender's Game-stjernen endelig sin nye superhelt status med et Twitter-opslag, der lød: "Utrolig begejstret for officielt at dele dette med verden…" Steindfelds naturligt vittige levering og charme smelter godt sammen med hendes medspiller og idol i showet, Jeremy Renner, hvilket skaber vidunderlig kemi (for detaljer om, hvad Steinfeld har sagt om at stirre i showet og blive medlem af MCU, følg dette link). Sjov fakta: Hailee udviklede en forkærlighed for bueskydning efter at have portrætteret Kate Bishop.

6 Hun er ikke fremmed for Marvels verden

Steinfeld havde været ganske fortrolig med Marvels vidunderlige verden længe før hun tog buen og de smarte pile op. Hailee dyppede tåen i Marvel-universet i 2018 i det ultrapopulære Spider-Man: Into The Spider-verse, omend kun hendes stemme, da filmen er et animeret indslag. Steinfeld, der lånte sin stemme til at portrættere Peter Parkers første fling, Gwen Stacey/Spider-Gwen, var en erfaren superhelteveteran, før hun bragte Kate Bishop til live på skærmen. Ifølge Geekositymag.com sammenlignede Steinfeld Gwen Stacey med Kate Bishop og udt alte: "Det er utroligt fedt, og jeg føler mig så beæret over at være en del af begge projekter, men jeg tror, de er karakterer, der har ligheder, men de er meget anderledes og, selvfølgelig, en er animation, og en er ikke. To helt forskellige verdener, men det elsker jeg altid."

5 Steinfeld vender tilbage til edderkoppeverset

For dem derude (og der er mange), der nød Hailee's skildring af Spider-Gwen, er du i vente en dejlig forkælelse. The Begin Again-skuespillerinden er indstillet til at gentage sin rolle som Stacey i både Spider-Man: Across The Spider-Verse og Spider-Man: Beyond The Spider-Verse. Med begge film i øjeblikket i produktion, er efterfølgerne til den meget populære film klar til at blive udgivet i henholdsvis 2023 og 2024.

4 There Won't Be A 'Hawkeye' sæson 2…

Mens Hawkeye-serien blev mødt med både positiv ros fra fans og kritik, ser det ud til, at Disney+-showet ikke får en sæson 2 Ifølge Samba TV-analyse, streamingserier var ikke så succesrige som sine forgængere, hvor Loki, The Falcon and the Winter Solider og WandaVision alle genererede højere seere (ifølge Samba TV).

3 …Men Hailee Steinfeld dukker muligvis op i Disney+ Echo Series

Men en spinoff-serie Echo med Alaqua Cox i hovedrollen skal debutere i 2023 på Disney+. Da serien er en Hawkeye-spinoff, er muligheden for, at Steinfelds Kate Bishop dukker op til en cameo, på ingen måde udelukket.

2 Alle tegn peger på, at Steinfeld optræder i fremtidige MCU-film

Steinfelds fortsættelse som Marvels seneste lilla bueskytte er sikker. Hvad der ikke er sikkert er, hvor og hvornår Kate Bishop dukker op næste gang., men Hawkeye-serien ser ud til at oprette Ant-Man and the Wasp: Quantumania,med brug af Pym partikel trick pile. Når det er sagt, kan Kate Bishop muligvis vende tilbage i Ant-Man-efterfølgeren, ifølge sådanne sider som Screen Rant. Virker for mig.

1 Vil Hailee Steinfeld erstatte Jeremy Renner i MCU'en?

Ifølge Thedirect.com sagde Renner dette om sin fremtid i MCU: "Jeg har ikke en krystalkugle, eller jeg er ikke en spåmand. Men når Hailee kommer ind, og disse karakterer, tror jeg, det åbner op for seks fantastiske episoder til denne begivenhedstype tv. Efter det aner jeg ikke. Men disse seks episoder er ret spændende." Med Kate Bishop tilsyneladende tager over som den nye Hawkeye, hvor Barton har været på vej i retning af pensionering i nogen tid nu, og brændingen af Ronin-dragten i Hawkeye-sæsonfinalen er Renners fremtid som Hawkeye tilsyneladende forbi. Clint Bartons skæbne er dog stadig tvetydig.

Anbefalede: