The Real Way Johnny Depp kom i form til The Pirates of the Caribbean-filmene

Indholdsfortegnelse:

The Real Way Johnny Depp kom i form til The Pirates of the Caribbean-filmene
The Real Way Johnny Depp kom i form til The Pirates of the Caribbean-filmene
Anonim

Når man ser på de største og mest elskede filmserier nogensinde, er det svært at ignorere Pirates of the Caribbean-serien. Franchisen var tæt på ikke at blive lavet, men efter den første film tog fart ved billetkontoret, var den i stand til at generere milliarder af dollars. Sikker på, det er ikke, hvad det engang var, men man kan ikke benægte dets plads i historien.

Johnny Depps tid som kaptajn Jack Sparrow i franchisen var med til at cementere hans plads i Hollywood, og vi har erfaret, at det krævede nogle ændringer i hans kost at komme i form til rollen.

Lad os se, hvordan Depp klarede det!

Johnny Depp transformeret til flere roller

Siden Johnny Depp blev et genkendeligt ansigt inden for underholdning tilbage i 1980'erne, har Johnny Depp været en performer, som folk elsker at se i store projekter. Den karismatiske skuespiller har påtaget sig udfordringer i alle størrelser, hvilket har været et kendetegn for hans karriere.

Selv om han er bedst kendt som en filmstjerne, var Depp en fremtrædende kunstner i den populære tv-serie 21 Jump Street, som var afgørende for at få startet hans mainstream-karriere. Skiftet til at fokusere på film i 1990'erne ændrede imidlertid alt.

I løbet af sin store karriere har Depp været med i kultklassikere, kraftfulde franchiseserier og offbeat-film, der har et loy alt publikum. Ikke nok med det, men skuespilleren har spillet en række særprægede karakterer, der har fundet vej til den popkulturelle sfære.

Mens andre kunstnere måske har gjort et godt stykke arbejde, er det svært at forestille sig en anden som Edward Scissorhands, Raoul Duke eller som Cry-Baby Walker. Det er bare en del af Depps charme, og det er i høj grad grunden til, at han har været så succesfuld i de sidste par årtier af sin karriere.

Igen har Depp spillet mange fantastiske karakterer, selvom få er så berømte og elskede som kaptajn Jack Sparrow.

Han var genial som kaptajn Jack Sparrow

Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl markerede første gang, at Johnny Depp spillede kaptajn Jack Sparrow, hvilket kickstartede en massiv filmfranchise i processen. Depp ville spille karakteren i i alt 5 film og tjente sindssyge mange penge undervejs.

Selvom Depp er fantastisk som karakter, har han ikke taget sig tid til at se filmene.

"Jeg så den ikke. Men jeg tror tilsyneladende, at filmen klarede sig ret godt, og de ønskede at blive ved med at lave mere, og det kunne jeg fint gøre. Det er ikke sådan, at du bliver den person, men hvis du kender den karakter i den grad, som jeg gjorde – fordi han ikke var, hvad forfatterne skrev, så de var virkelig ikke i stand til at skrive for ham. Når du kender karakteren bedre end forfatterne, så skal du være tro mod karakteren og tilføj dine ord," sagde stjernen.

Det ser ikke ud til, at han vil gentage karakteren igen, men der kan ikke tages noget væk fra karakterens arv i Hollywood.

Depp var virkelig fascinerende som kaptajn Jack Sparrow, men han havde noget arbejde at gøre for at få den helt rigtige look.

Hvordan han kom i form til rollen

For at være retfærdig er Depp norm alt ret streng med hensyn til sin kost.

Ifølge Koimoi har "Den Golden Globe-prisvindende skuespiller været meget forsigtig med sin kost. Han tænker skarpt på næringsstoftætheden af fødevarer og inkluderer dem i sin kost. Ifølge Celebrity Daily Routine.com, Johnny inkluderer rigelige fødevarer i sin kost såsom hvid fisk, magert protein såsom kyllingebryst, hytteost, grønne grøntsager, hvedepasta, sojaprodukter osv."

Webstedet bemærker, at når Depp trimmer vægten, ændrer Depp tingene en smule.

"Når en bestemt rolle kræver at tabe sig, spiser Johnny Depp mad med lavt kalorieindhold som mindre sukkerholdige frugter, grønne grøntsager, fuldkorn, nødder, frø osv. Han undgår bevidst sukkerholdige og alkoholiske drikke. I stedet foretrækker han grøn te frem for enhver anden drik. Han nærer sin krop med seks små måltider om dagen."

Det er ikke ualmindeligt at se store stjerner barbere et par pund af for en rolle, selvom nogle er gået overbord for en karakter. Vin Diesel er kendt for at komme tilbage i form til enhver af hans Fast & Furious-film, mens Christian Bale er blevet skelet for film som The Machinist.

Det er usandsynligt, at Johnny Depp nogensinde vil spille kaptajn Jack Sparrow igen, men hvis han nogensinde har brug for at skære lidt i vægt for en rolle, ser det ud til, at han har en effektiv plan på plads, som han kan implementere på et hvilket som helst tidspunkt.

Anbefalede: