Hver gang Taylor Swift og Joe Alwyn t alte om hinanden

Indholdsfortegnelse:

Hver gang Taylor Swift og Joe Alwyn t alte om hinanden
Hver gang Taylor Swift og Joe Alwyn t alte om hinanden
Anonim

Hun ved, at "det er sart." Taylor Swift og Joe Alwyn taler ikke meget om deres forhold, men når de gør det, lytter verden. Taylor Swift er berygtet blevet tagget som en "seriel dater" i mindst halvdelen af sin karriere. Men lige siden Kimye-skandalen tilbage i 2016, besluttede "Blank Space"-sangskriveren at leve et roligt liv og forsøgte at holde sig ude af rampelyset for enhver pris og med god grund. Dette inkluderer hendes forhold til sin mangeårige skønhed, Joe Alwyn.

Parret krydsede angiveligt første gang tilbage i maj 2016 ved Vogue 's Met Gala, men det var først i januar 2017, at Taylor endelig bekræftede, at hun og Harriet-skuespilleren var kærester. Ifølge Glamour satte "Look What You Made Me Do"-sangerinden rekorden i, at hun "ønsker, at det skal forblive sådan, fordi jeg ikke ønsker, at noget ved det her skal ændre sig eller blive for kompliceret eller trængt ind på."

Det ser ud til, at alt er i overensstemmelse med hendes plan, siden deres første paparazzi-billeder blev taget fem måneder efter, at hun bekræftede deres forhold. Taylor har næsten ikke t alt om deres forhold offentligt siden, men når hun gør det, kan verden ikke stoppe med at vælte over det.

8 Hvordan Taylor Swift og Joe Alywn opretholder deres forhold

"Cardigan"-sangerinden t alte først om sit forhold til Joe Alwyn, da hun satte sig sammen med The Guardian og t alte om hendes fejder, berømmelse og politiske standpunkt. Da hun blev spurgt om, hvorfor hun og Alwyn sjældent bliver fotograferet sammen, sagde hun: "Jeg har lært, at hvis jeg gør det, tror folk, det er til diskussion, og vores forhold er ikke til diskussion."

Hun tilføjede derefter: "Hvis du og jeg havde et glas vin lige nu, ville vi tale om det - men det er bare, at det går ud i verden. Det er der, grænsen går, og det er der, mit liv er blevet overskueligt. Jeg vil virkelig gerne have, at det føles overskueligt."

7 Taylor Swifts søde ord til Joe Alwyn i Miss Americana

Midt i pandemien i 2020 udgav Taylor Swift sin biopic, Miss Americana, hvor hun t alte om, hvor hun gik hen efter sin berygtede fejde med Kanye West På det tidspunkt, Taylor følte sig lidt ensom og sagde: "Jeg havde ikke en partner, som jeg besteg [det bjerg] med, som jeg kunne high-five. Jeg havde ikke nogen, jeg kunne tale med, der kunne relatere til det. Jeg havde min mor, men jeg spekulerede bare på…Skulle der ikke være nogen, jeg kunne ringe til lige nu?"

Efter at have datet Joe Alwyn sagde hun, at de har "besluttet sig sammen" for at holde deres forhold privat. "Selvom det var [en] virkelig forfærdelig [tid], var jeg glad. Men jeg var ikke glad på den måde, jeg blev trænet til at være glad på. Det var lykke uden andres input. Vi var bare…glade."

6 Taylor Swift delte, hun skrev folklore sammen med Joe Alwyn

Da Taylor Swift første gang udgav sit Grammy-prisvindende album Folkore, undrede fans sig over, hvem der er mystiske medforfatter til hendes sange 'betty' og 'exile'.' Hvem var maskeret bag pseudonymet "William Bowery". Swift afslører endelig William Bowerys identitet i hendes nye Disney+ filmfolklore: The long pond studio sessions.

"Der har været en masse diskussion om William Bowery og hans identitet, fordi det ikke er en rigtig person," sagde hun. "Så William Bowery er Joe, som vi ved. Han spiller smukt klaver, og han spiller altid bare og finder på og på en måde skaber ting. … Det var et skridt, vi aldrig ville have taget, for hvorfor skulle vi nogensinde have skrevet en sang sammen?”

5 Joe Alwyn og Taylor Swifts bånd over musik

Efter at Folklores søsteralbum, Evermore, blev udgivet i december 2020, sagde Taylor Swift i et Apple Music-interview. “Joe og jeg elsker virkelig triste sange. Vi har altid bundet sammen over musik."

Hun tilføjede derefter: "Jeg siger, at det var en overraskelse, at vi begyndte at skrive sammen, men på en måde var det ikke, fordi vi altid har bundet os over musik og haft den samme musiksmag. Og han er altid den person, der viser mig sange af kunstnere, og så bliver de mine yndlingssange eller hvad som helst. Men ja, 'Champagneproblemer', det var en af mine yndlingsbroer at skrive. Jeg elsker virkelig en bro, hvor du fortæller hele historien i broen, ligesom du virkelig skifter gear i den bro."

4 Taylor Swift bliver ærlig om Joe Alwyns støtte

Taylor Swift diskuterede, hvorfor hun " altid fik at vide, at det er bedre at holde sig ude af" politik som countrystjerne i et ærligt interview i februar 2021 med Vanity Fair. Hun følte til sidst, at hun ikke kunne tie længere og fik et selvtillidsboost fra sin elsker, da hun besluttede at bruge sin platform.

"Jeg t alte om regeringen og præsidentskabet og politikken med min kæreste, som støttede mig i at sige fra," huskede "Bad Blood"-sangeren. "Jeg begyndte at tale med min familie og venner om politik og lære så meget, som jeg kunne, om, hvor jeg står. Jeg er stolt over at have bevæget mig forbi frygt og selvtvivl og at støtte og støtte ledelse, der bevæger os ud over dette splittende, hjerteskærende øjeblik i tiden."

3 Hvordan Joe Alwyn er glad for Taylor Swift

I Hulus samtaler med venner spiller Joe Alwyn Nick Conway, en mand i et åbent forhold, men skuespilleren sagde, at han har et helt andet kærlighedsliv end sin rolle. Han huskede under et panel for showet i februar 2022: Jeg tror, folk kan gøre, hvad de vil, og gør dem glade. Jeg er tydeligvis glad i et monogamt forhold,”

2 Joe Alwyn deler, hvad der er vigtigt ved et privat forhold

Joe Alwyn har altid været fast i sin beslutning om at være i et privat forhold, idet han fort alte Elle: "Det er ikke rigtig [fordi jeg] vil være bevogtet og privat, det er mere et svar på noget andet." Han sagde derefter: "Vi lever i en kultur, der er så stadig mere påtrængende. Jo mere du giver og ærligt t alt, selvom du ikke giver det, vil der blive taget noget."

1 Joe Alwyn afslører Taylor Swifts følelser omkring intime scener

Joe Alwyn blev spurgt, om han informerede Taylor Swift om sexscenerne i hans nye Hulu-serie, som er baseret på den samme navngivne Sally Rooney-roman. "Jeg mener, hun har læst bogen, og hun elsker bogen, så hun ved det," sagde han til Extra i maj 2022. "Hun kunne simpelthen ikke være en større fan af projektet."

Anbefalede: