The Real Reason Iman Vellani Got Cast In 'Ms. Marvel

Indholdsfortegnelse:

The Real Reason Iman Vellani Got Cast In 'Ms. Marvel
The Real Reason Iman Vellani Got Cast In 'Ms. Marvel
Anonim

MCU'en er Hollywoods største franchise, og der er intet, der forhindrer den i at fortsætte på sin vej mod dominans. Det fik en usandsynlig start, og siden da er det vokset eksponentielt. Selvfølgelig er nogle mennesker ikke sikre på, hvad der er canon længere, men de kan ikke lade være med at stille ind og se hvert nyt projekt.

Fase fire har bragt mange nye ansigter ind, og i denne måned vil Kamala Khan formelt blive introduceret til et glob alt publikum. Imani Vellani fik rollen, og vi har detaljerne omkring den egentlige årsag til, at hun blev castet til det kommende show!

Marvel fase fire er i gang

2021 markerede debuten af Marvel Phase Four, tilblivelsen af den næste æra af Marvel Studios. Efter begivenhederne i Infinity Sage, som omfattede franchisens første tre faser, har fase fire den herkuliske opgave at gøre tingene større og bedre end før.

WandaVision var projektet, der startede det hele, og det introducerede en række nye elementer i franchisen, herunder mørk magi og multiverset. Siden det show er helvede brudt løs, og hvert projekt har tilføjet brikker til puslespillet.

Vi har haft shows som The Falcon and the Winter Solider, Loki, What If…, Hawkeye og Moon Knight, og der er mange flere på tryk. Hver af disse shows har tilføjet noget nyt, og de har alle en rolle at spille i den større historie.

På det store lærred har film som Shang-Chi og Spider-Man: No Way Home imponeret, mens andre, som Eternals, har frembragt nye muligheder.

Når vi ser fremad, kan vi ikke lade være med at skærpe ind på det næste projekt, som MCU'en har på dækket.

'Ms. Marvel' debuterer snart

I sin tid vil Ms. Marvel få sin debut på Disney+, og det markerer det andet MCU-show i 2022. Det blev indledt af Moon Knight, og det vil blive efterfulgt af She-Hulk, som har haft en interessant reaktion online.

I modsætning til andre projekter, der fokuserer på voksne karakterer, vil Ms. Marvel fokusere på den unge Kamala Khan. Karakteren er en stor fan af Captain Marvel, og ud fra hvad vi har set i trailerne, er hun i stand til at bruge et magisk armring til at bruge kosmisk energi, hvilket gør hende til en usandsynlig helt.

Denne serie vil fungere som forløberen for The Marvels, som er en MCU-film, der kommer i biografen næste år. Det vil i det væsentlige fungere som en opfølgning på både Ms. Marvel og Captain Marvel, samtidig med at den også bringer Monica Rambeau fra WandaVision.

Som ethvert MCU-projekt var det afgørende at få casting-beslutningerne rigtige, og Imani Vellani blev anset for at være den rigtige til at spille Ms. Marvel. De fleste fans vidste ikke, at hun viste sig selv at have meget til fælles med karakteren under sin audition.

Hvordan Imani Vellani fik rollen

Executive producer og karakterskaber, Sana Amanat, t alte om Vellanis audition til titelrollen.

"Hun havde bare denne energi, og denne uskyld og denne særhed til hende […] I en af hendes auditions gik hun virkelig fra at være meget nørdet og skæv til følelsesladet og næsten som om hun havde denne forståelse af en verden, som nogen ud over hendes år burde have," sagde Amanat.

Skaberen nævnte også, at Vellani havde en enorm kærlighed til alt Marvel, som hun stolt viste frem under sin audition.

"Hun viste mig hvert hjørne af sit værelse, og det var dækket af Avengers. Så sagde hun: 'Åh vent, jeg er ikke færdig', åbnede sit skab, og der var mere Marvel over alt, " Amanat afslørede

Dette, som Amanat påpegede, var ikke så langt væk fra karakteren.

"Hun er ikke så slank og sød som nogle superhelte. Det er ikke ligesom når Captain America kaster sit skjold, og det kommer tilbage. Hun er over alt. Jeg glæder mig til, at folk lærer hende at kende," Amanat fortsat.

Det er ret fantastisk, at den unge skuespillerinde var i stand til at adskille sig fra flokken under audition-processen. Selvom der sandsynligvis var en række gode kunstnere at prøve for karakteren, skilte Vellani sig ud, og hun fik en rolle i den største franchise på planeten.

Under det samme interview diskede Amanat op med karakteren og hendes plads midt i alting.

"Hun er denne unge karakter, der i høj grad er fan af Marvel-universets store mænd som Avengers, og hun føler ikke nødvendigvis, at hun kan stå tå til tå med dem. Men jeg tror, i sidste ende, hun kan, og det gør hun," sagde skaberen.

Fru. Marvel kommer, og fans kan ikke vente med at se, hvor stor Imani Vellani er i titelrollen.

Anbefalede: