Tom Cruise ville virkelig ikke lave 'Top Gun: Maverick

Indholdsfortegnelse:

Tom Cruise ville virkelig ikke lave 'Top Gun: Maverick
Tom Cruise ville virkelig ikke lave 'Top Gun: Maverick
Anonim

Tom Cruise viste fans, at han stadig har actionheltene med Top Gun: Maverick, men overraskende nok ville skuespilleren "virkelig ikke have" hovedrollen i en efterfølger til blockbusteren fra 1986. Under et nyligt interview afslørede instruktør Joseph Kosinski, at han kun havde 30 minutter til at overbevise Cruise om at medvirke i filmen, der for nylig knuste Memorial Day-rekorderne ved billetkontoret.

Tom Cruise ville ikke lave en efterfølger til 'Top Gun'

Den 48-årige instruktør t alte med Polygon, hvor han afslørede, hvordan han var nødt til at pitche plottet til Cruise i Paris for at få filmen i gang. Da Kosinski endelig mødte Cruise, siger han, at skuespilleren ikke ønskede at lave en efterfølger, og han havde kun 30 minutter til at overbevise ham.

“Så jeg læste manuskriptet. Jeg havde nogle ideer, og Jerry [Bruckheimer] kunne lide de ideer. Han sagde: "Ved du hvad, du skal sende det direkte til Tom," sagde Kosinski til mag.

"Vi fløj til Paris, hvor Tom optog Mission: Impossible, vi fik omkring en halv time af hans tid mellem opsætningerne," forklarede han. "Og jeg havde dybest set 30 minutter til at pitche denne film, hvilket jeg ikke var klar over, da vi fløj over. Men da jeg kom dertil, fandt jeg ud af, at Tom virkelig ikke havde lyst til at lave endnu en Top Gun,« forklarede han.

Han fortsatte: "Det er et af de øjeblikke som instruktør, du har en på hver film, hvor du er på stedet for at argumentere for, hvorfor denne film skulle laves. Jeg havde 30 minutter til at gøre det."

Filmen blev den mest indbringende debut i Tom Cruises karriere

Kosinski fort alte magasinet, at han mener, at Jerry Maguire gik efter hans pitch, fordi "det gav ham en følelsesmæssig grund til at vende tilbage til denne karakter", og da han forseglede aftalen med Cruise, siger han, at skuespilleren tog hans telefon og ringede til chefen for Paramount Pictures og fort alte dem: "Vi laver endnu en Top Gun."

Kosinski sagde, at det var "temmelig imponerende at se kraften i en rigtig filmstjerne i det øjeblik."

Set i bakspejlet lavede Cruise det rigtige opkald. Top Gun: Maverick debuterede til en stratosfærisk $124 millioner åbning i weekenden. Filmen er den mest indbringende debut i skuespillerens 40-årige karriere og hans første til at overgå $100 millioner på åbningsweekenden.

Anbefalede: