Mike Myers gør sit comeback i en bizar ny komedieserie

Indholdsfortegnelse:

Mike Myers gør sit comeback i en bizar ny komedieserie
Mike Myers gør sit comeback i en bizar ny komedieserie
Anonim

I slutningen af 90'erne til midten af 2000'erne var Mike Myers på toppen af den filmiske verden. Med en række kassesucceser blev Myers hurtigt et Hollywood-fænomen. The Cat in the Hat-stjernen oplevede dog en "karriereafkøling", efter at en stribe film blev mødt med et mindre end ønskeligt billetkontor. Den komiske skuespiller, der fik fans til at banke til "Bohemian Rhapsody" og råbe "Gør jeg dig liderlig, skat?" ad nauseam næsten forsvandt fra den store skærm kort derefter.

Myers er nu klar til at gøre comeback i en helt ny Netflix-serie, der er lidt på den bizarre side. I betragtning af Myers’ historie og til tider skøre komediemærke vil denne nye streamingserie sandsynligvis have alle ingredienserne til et fantastisk comeback.

8 Hvem er Mike Myers?

Michael John Myers (ikke at forveksle med seriemorderen, der terroriserede Haddonfield mange gange en Halloween-aften, som han deler samme navn med) blev født i Toronto i 1963 Født af engelske forældre, der emigrerede til Canada, Myers trådte ind i showbusiness-verdenen i en alder af 10 og optrådte i en reklamefilm for et canadisk vandkraftværk (hvor han startede sammen med det originale SNL-cast medlem Gilda Radner.) Myers ville fortsætte med en række optrædener på forskellige canadiske tv-serier såsom King of Kensington og The Littlest Hobo i den modne alder af 16 år. Efter at have afsluttet gymnasiet ville Myers finde sig i at gå ind i komediens verden, blive optaget i The Second City Canadian touring company og til sidst komme til Storbritannien for at blive vist i The Comedy Store i London.

7 Han gik fra SNL til storskærmsucces

Myers ville finde sin største succes til dato i begyndelsen af 90'erne, ved at blive en rollebesætning i hit sketchshowet Saturday Night Liv eMike ville medvirke i mange mindeværdige sketches, men det ville være hans løb som Wayne Campbell i det offentlige tv-show-sketch Wayne's World (med Dana Carvey, som Myers faktisk engang havde det helt oksekød med), hvor han ville finde størst succes på vis.

6 filmsucces for Mike Myers

Med at bryde væk fra SNL for at koncentrere sig om en filmkarriere, ville Myers spille hovedrollen i den teatralske version af Wayne's World og dens efterfølger med stor succes. Med undtagelse af et par duds undervejs (såsom So I Married An Axe Murderer), var Myers hurtigt ved at blive en komisk stjerne, der var klar til at konkurrere med den canadiske sjove mand Jim Carey.

5 'Austin Powers'-franchisen gjorde ham til en international superstjerne

Mike Myers blev en superstjerne, da han blev castet som Austin Powers (en karakter af hans egen skabelse) i spionkomedien Austin Powers: International Man Of Mystery fra 1997. Med sin uhyggelige rollebesætning af mindeværdige karakterer og hylende morsomme replikker (linjer, der var 30 til 40 procent improviseret), indkasserede Austin Powers 67 millioner dollars på billetkontoret, hvilket skabte to efterfølgere og inspirerede mange Halloween-kostumer i mange år fremover.

4 En elskelig grøn trold gjorde ham til en stjerne med børn og familier

Ikke tilfreds med at have én mindeværdig franchise under bælte, Myers ville derefter blive den elskelige trold med den skotske accent i den animerede DreamWorks-produktion Shrek. Shrek-serien, der affødte en række efterfølgere og blev en formidabel franchise, styrkede Myers' superstjernestatus og kædede hans lommer sammen med en utrolig mængde af de gode gamle grønne ting, hvilket altid er godt. Sidebemærkning: Chris Farley blev oprindeligt castet som stemmen til Shrek; efter Farleys alt for tidlige bortgang blev Myers imidlertid castet til at erstatte ham.

3 Mike Myers oplevede en karrierenedgang

Desværre skal alle gode ting have en ende. Efter en række succesrige film begyndte Mike Myers at opleve en række tilbageslag i karrieren Fra en Hollywood-chef og den mørke grund til, hvorfor sagde Hollywood-direktøren ønskede, at skuespilleren skulle fejle, til at box office bomber som f.eks. som The Cat And The Hat og The Love Guru (mange fans tror, at den pågældende film ødelagde hans karriere), havde Myers' karriere ramt et mindre end misundelsesværdigt mørkt punkt.

2 Hans nye serie kaldes 'The Pentaverate'

Myers' nye serie med titlen The Pentaverate er skuespillerens seneste satsning, og (hvad han sandsynligvis håber) vil være hans tilbagevenden til form. Den kommende begrænsede serie vil indeholde Myers som journalisten Ken Scarborough, samt adskillige andre roller (faktisk 8), og den er en spin-off af Myers' romantiske sorte komediefilm fra 1993, So I Married an Axe Murderer (uh- åh. Krydser fingre, har jeg ret?).

1 Myers omfavner sine canadiske rødder i den nye Netflix-serie

Hovedpersonen i Myers' nye serie er Ken Scarborough, en journalist, der tilfældigvis også er canadier med hovedpersonens efternavn sandsynligvis er et lille nik til sin hjemby Scarborough (en by i GTA, for dem, der måske ikke kender Canada), Myers (som er stolt canadisk) omfavner sine røde og hvide rødder og vil sandsynligvis gøre sit bedste for at gøre sine andre canadiere (som jeg er en af) stolte af. Åh, Canada!

Anbefalede: