Her er hvorfor Harry Styles er en af de mest elskede berømtheder i Hollywood

Indholdsfortegnelse:

Her er hvorfor Harry Styles er en af de mest elskede berømtheder i Hollywood
Her er hvorfor Harry Styles er en af de mest elskede berømtheder i Hollywood
Anonim

Når man taler om popkunstnerne i disse dage, vil det tidligere One Direction-medlem Harry Styles' navn helt sikkert komme frem. Han har været et kendt navn i de sidste ti år og har siden vokset sin fanskare efter sin tid med One Direction. Det er ubestrideligt, at verden blev forelsket i denne glamourøse grønøjede hjerteknuser, og hans charme er hævet over enhver tvivl. Han er dog mere end bare en charmerende kunstner, han er elsket i Hollywood på grund af sin venlighed og personlighed. Her er grunden til, at Harry Styles er en berømt kunstner i dag.

9

8 Thriving As A Solo Artist

I den tid, hvor Harry Styles stadig var med i One Direction, har han altid været publikumsfavorit. Men selvom han var meget elsket som gruppemedlem, troede ikke alle på, at han kunne klare det som soloartist. Harry Styles fortsatte med at bevise, at alle tog fejl, fordi han ikke kun havde succes som soloartist, han havde faktisk en meget stærkere karriere nu, end da han stadig var med i gruppen. Watermelon Sugar-sangerens debutalbum nåede toppen af UK Albums Chart med 57.000 solgte enheder den første uge. Han fortsatte med at blive blandt de mest succesrige singer songwriters fra gruppen og har udgivet en masse hitsange.

7 Han er en dedikeret kunstner

Uanset hvad Harry Styles gør, lægger han altid på i arbejdet og sit hjerte med hver lille ting. Selvom han ikke var i stand til at klare sig som soloartist i showet The X Factor, da han blev sat i boybandet One Direction, kan man se, at han hælder sit hjerte i det. Siden da har folk set, hvordan Harry arbejder hårdt for at nå sine mål og få succes.

6 En superstjerne på scenen og på skærmen

Når Sign Of The Times-sangeren er på scenen, sørger han for at udstråle sådanne talenter og færdigheder, som ikke alle kunstnere har. Han sørger altid for at give det hele på alle sine optrædener og få alle til at falde i svime over ham. Ikke alene ved han, hvordan han optræder perfekt, han er også uventet god til at påtage sig nogle filmroller. Udover at være rockstjerne på fuld tid har han ofte medvirket i nogle film, herunder at spille en lodde i Christopher Nolans Dunkirk og spille som bror til Thanos, Eros.

5 En stjerne med et godt hjerte

Harry Styles er kendt for at behandle mennesker med venlighed og generøsitet. Han har endda en sang om at behandle mennesker venligt med titlen Treat People With Kindness, som er inkluderet på albummet Fine Line. As It Was-sangeren brugte endda sin sang til at rejse penge til nogle velgørende organisationer. På grund af Styles' berømmelse og indflydelse var han i stand til at rejse i alt 1 million dollars gennem hans merchandise og billetsalg, som vil gå til nogle lokale velgørenhedsorganisationer, herunder Munich Refugee Council, The North Texas Food Bank og Time's Up Legal Defense Fund.

4 Et ægte stilikon

Lige siden Harry Styles blev fremtrædende, har han aldrig været bange for at eksperimentere med hensyn til mode. Hvis der er én ting, Harry Styles kan gøre bedre end nogen kunstner, er det, hvordan man bærer sig selv og perfektionerer ethvert tøj i den mest fashionable stil. Han blev ofte set eksperimentere med sit tøj og endda rockede 70'er-tema-outfits, som han ser godt ud på. Han indrømmede, at 70'erne har påvirket ham så meget, ikke kun mode, men også med hensyn til musikalitet.

3 En rebel mod kønsnormer

Grammy-vinderen er kendt for at gøre en masse ting, og en af dem er, at han ikke er bange for at bryde kønsnormer. Styles har adskillige gange indrømmet, at han ikke tror på etiketter og stereotyper. Det er lige meget om det er hans musikalske lyd, hans androgyne stil eller endda hans afvisning af at mærke sin seksualitet, Styles omfavner bare hver del af sig selv. Han har bevist, at han egentlig ikke er bange for, hvad andre siger, da han blev den første mand til at dække Vogue magazine solo, hvor han bar en blå kjole i stedet for at bære noget stereotypt maskulint tøj.

2 A Social Justice Hero

Harry Styles har aldrig en eneste gang tiet i den tid, hvor der er mest brug for hans stemme. Han er kendt for altid at stå op for det, han synes er rigtigt. Lights Up-sangeren er en vokal tilhænger af LGBTQ+-fællesskabet, og han er ikke bange for at sige sin mening, når han har lyst. Han har også fremmet inklusiviteten ved sine shows og endda aktivt promoveret for at gøre sine koncerter sikre blandt sine fans. Han viste også støtte til Black Lives Matter-bevægelsen og deltog endda i en protest i Los Angeles i juni 2020.

1 A Mindful Idol

Harry Styles er kendt for at værdsætte sine tilhængere. Norm alt når nogen deltager i en koncert, lægger kunstneren ikke rigtig mærke til fansene, men Styles er anderledes. Han bemærker fans, der gjorde en indsats for at pynte sig selv på hans koncerter. Han er opmærksom på detaljer, når det kommer til sine fans og lægger mærke til dem, når de møder op til hans koncert med en indsats. Han er også kendt for at spøge med dem gennem hele sin koncert.

Anbefalede: