Jim Parsons fuldstændig knust karakter under dette 'Big Bang'-outtake sammen med Kunal Nayyar

Indholdsfortegnelse:

Jim Parsons fuldstændig knust karakter under dette 'Big Bang'-outtake sammen med Kunal Nayyar
Jim Parsons fuldstændig knust karakter under dette 'Big Bang'-outtake sammen med Kunal Nayyar
Anonim

Ikke kun var 'The Big Bang Theory' et monsterhit, men deres løjer bag kulisserne var lige så underholdende. Det inkluderer øjeblikke som Kaley Cuoco, der knækker og kaster en F-bombe sammen med Jim Parsons, eller endda visse øjeblikke uden manuskript, der gjorde showet så meget bedre!

I dette særlige øjeblik vil vi tage et kig på et sjældent tilfælde af Jim Parsons i stykker.

Øjeblikket viste, at han er fuldstændig menneskelig, men i sandhed var det ikke let at filme scenen, i betragtning af hvor sjove og skandaløse tingene var mellem Sheldon og Raj.

Vi vil se tilbage på øjeblikket og tage et kig på, hvad fansene havde at sige om det sjove øjeblik. Det virker indlysende, rollebesætningen havde en brag bag kulisserne.

Hvad skete der mellem Kunal Nayyar og Jim Parsons om 'Big Bang Theory'

Det varmer alles hjerter at vide, at rollebesætningen i ' Big Bang Theory ' stadig er utrolig tæt på i dag. Faktisk afslørede Kaley Cuoco, at hvis en genstart nogensinde var på vej, ville hun helt sikkert være med på projektet.

Kunal Nayyar har også udt alt, at det er en følelsesladet proces at tale med de medvirkende indtil i dag, i betragtning af hvor historisk forestillingen egentlig var.

"Det er så svært at sætte ord på. Det var hele mit liv i næsten 13 år. Langsomt begynder jeg at bearbejde, hvad det var."

"Selv når jeg taler med kammeraterne, er det svært at snakke sammen. Fordi der skete så meget, hver gang vi ser hinanden ender vi næsten med at græde, fordi vi ikke ved, hvordan vi skal udtrykke den følelse."

Igennem sine 12 sæsoner og 279 afsnit var der mere end et par ikoniske øjeblikke undervejs. Ikke kun var showet mindeværdigt, men mange af de ting, der gik ned bag kulisserne, har fans til at overvære, især outtakes.

Det kan være svært at tro, men selv Jim Parsons går i stykker fra tid til anden. I løbet af et bestemt øjeblik sammen med Raj, kunne han ikke lade være med at grine af den sjove reaktion, Nayyar havde på sin kvælningsgest.

Jim Parsons brød under sin "Choke"-scene ved siden af Kunal Nayyar

Blooperen finder sted i cafeteriet, da Sheldon besluttede at sidde alene i stedet for at slutte sig til sine venner Raj, Leonard og Howard.

Overtagelsen er i videoen nedenfor ved starten, og den viser blooper-øjeblikket sammen med den virkelige scene, der blev sendt i showet. Selv i den virkelige scene kan vi stadig se Howard grine i det sjove øjeblik.

Scenen går helt sydpå, da Raj reagerer på Sheldons kvælningsgest. Da Raj begynder at blive kv alt, kan Sheldon ikke lade være med at knække fuldstændig og begynde at grine.

Under scenen, der kom i luften, spørger Howard Raj "hvad laver du?" Kun for Raj at svare, "hvad, jeg har ondt af fyren."

På det tidspunkt rejser Leonard sig op, og han forsøger at trøste Sheldon, det var virkelig et sjovt øjeblik, og et øjeblik, der fik fans til at grine.

Udtagsvideoen har over en million visninger på YouTube, og i reaktionerne elskede fans det faktum, at Jim Parsons' faktisk er menneskelig ligesom resten af dem og kan gå i stykker fra tid til anden.

Hvad syntes fansene om øjeblikket?

Scenen i sig selv var meget populær blandt fans. "Raj var den eneste her, der faktisk var sød. Han havde ondt af Sheldon for det, han gjorde, og han besluttede at opføre sig, som om han blev kv alt af kraften," sagde en fan.

En anden fan krediterede Sheldon som værende den eneste, der er i stand til at bruge styrken, "Kun Sheldon kan bruge styrken uden for Star Wars…"

Andre fans var bare glade for at se Sheldon, alias Jim Parsons endelig bryde, "Det føles så godt at se Sheldon grine som et rigtigt menneske."

"Wow Jim Parsons er sådan en god skuespiller. At spille sådan en karakter er slet ikke let, men han gør et fantastisk stykke arbejde med det. Han bryder karakteren, men smiler bare meget og bryder ikke ud i grin."

"Når Sheldon griner norm alt, kan andre vide, at billedet ikke længere er taget, ellers bliver det en gentagelse."

"Mit hjerte bliver så, så glad, hver gang jeg ser Jim smile. Det er smukt og sundt. Han er en fantastisk mand."

Virkelig nogle fantastiske øjeblikke, der ikke kom i luften, som virkelig viser, hvor tæt de medvirkende er uden for kameraet.

Anbefalede: