Hvad skete der med gulerodstoppen?

Indholdsfortegnelse:

Hvad skete der med gulerodstoppen?
Hvad skete der med gulerodstoppen?
Anonim

Scott Thompson, kendt i komedieverdenen som Carrot Top, er et navn, som selv tænker på ham, vil de, der genkender ham, få et godt grin. Selve scenenavnet er sjovt, men det sande talent kommer fra Thompsons mesterlige håndværk til at tilføje rekvisitter til hans standup-komediekoncerter. På fjernsynet var han bare over alt. Hvis du var et barn i midten til slutningen af 90'erne, havde du måske endda genkendt hans stemme som Cartoon Network-announcer, der præsenterede mangfoldighed i hans karriere for børn og voksne. Under sit ophold på Cartoon Network producerede og medvirkede han også i et tidligt morgenshow kaldet Carrot Top's AM Mayhem. Udover komedie har Thompson vist sig selv som en sjov skuespiller, der medvirker i en række tv-shows og film.

Hvis der er et show, som han absolut burde optræde i, skulle det være Whose Line Is It Anyway? da showet har et spil kaldet "Props", og det ville være en forpasset mulighed, hvis han ikke dukker op mindst én gang. Han er blevet refereret, men at være gæstestjerne ville få publikum til at grine lige så hårdt, da Richard Simmons dukkede op. Bortset fra det ønske, hvad er der at vide om Carrot Top og hans arv som komiker? Her er hvad du behøver at vide om det rødhårede komiske geni.

Hvad skete der med gulerodstoppen?

Fra en lokal svømmetræner fik Thompson kaldenavnet "Carrot Top", som en reference til hans brændende, knaldrøde hår. Ikke overraskende ville hans røde hår blive et varemærke for hans karriere, mens han fik et unikt kunstnernavn. Det var ikke kun hans røde hår, der fik ham til at skille sig ud, men hans komiske strategi med at bruge rekvisitter har givet ham endnu et kaldenavn, "The King of Prop." Thompson var først studerende ved Florida Atlantic University i Boca Raton, Florida, da han vovede sig i komedie. I sit første år gik han til en komedieklub og så live standup for første gang. Hans værelseskammerat overbeviste ham til sidst om at melde sig til en åben mikrofon-aften. Gennem forsøg og fejl begyndte Thompsons karriere efter at være blevet forelsket i at lave standup.

I hans om-sektion fra hans officielle hjemmeside har de røde varemærkelåse og unægtelig opfindsom brug af rekvisitter hvælvet den indfødte fra Floridian til det niveau, som de fleste komikere kun kan håbe på at nå "Ingen kan stjæle min handling." Han kanaliserer konstant sit kreative geni til at opfinde nye rekvisitter, og resultaterne ender på en høj note. Thompson var gæst i mange talkshows, især i The Tonight Show med Jay Leno. Han spillede en forbløffende mængde af optrædener med Jay Leno 31 gange, og vendte endda tilbage i sidste afsnit som en ære. Hans andre optrædener inkluderer hans tv-debut i 1991 i Comic Strip Live, Late Night With Conan O'Brien og The Late, Late Show med Craig Ferguson.

Carrot Top var også en talentfuld skuespiller

Carrot Top er bare for ikonisk til at spille som en anden person i tv-serier og film. Selvom der er et par kreditter, hvor han spillede som en karakter, består hans lineup af at portrættere sig selv. Han optrådte i komedieprogrammer som Family Guy, George Lopez, Robot Chicken og endda i CSI: Criminal Scene Investigation. Hans seneste kredit er for 2021's Bar Rescue, et reality-tv-show med fokus på Jon Taffer, der redder svigtende barer fra at lukke døre.

Thompsons bemærkelsesværdige optrædener i film er tilfældigvis The Hangover, hvor han kun ses i sluttekstscenen, og Sharknado: The 4th Awakens, der laver en cameo som chauffør. Hans andre filmkreditter inkluderer bestyrelsesformand, Dennis the Menace Strikes Again og Swearnet: The Movie.

Hvad laver gulerodstoppen i dag?

Ifølge hans hjemmeside har Thompson haft sit hovedophold i Las Vegas på Luxor Hotel and Casino lige siden 2005. Sin City har været hans hjem i omkring 17 år og fortsætter med at give grin til fans og publikum, der deltager i hans hjem. viser sig. Han har også optrådt i en håndfuld podcasts, herunder en med Joe Rogan og Chris Van Vliet. Kommentarer om komikeren har ikke været andet end positive og sunde, da fans, der kom til at møde ham, sang lovprisninger om ham.

Han har måske ikke så mange følgere på sociale medier sammenlignet med andre komikere, men han har en respektabel mængde dedikerede fans, der nyder hans talent og humor. Hans arv bør ikke ignoreres, da han skiller sig ud med unikke varemærker og hans metode til at nærme sig komedie. Hvis du tilfældigvis er i Las Vegas, kan du mødes og hilse på ham. Han har også turnédatoer i maj i følgende stater: Wisconsin, Iowa, Illinois og Michigan. Til relativt billige priser sammenlignet med andre fremvisninger og meet and greets ser Carrot Top ud til at være hver en dollar værd, hvis du vil se hans show.

Anbefalede: