Omarion fortæller TikTok, at han er en kunstner og ikke en variant

Indholdsfortegnelse:

Omarion fortæller TikTok, at han er en kunstner og ikke en variant
Omarion fortæller TikTok, at han er en kunstner og ikke en variant
Anonim

Sangeren og sangskriveren Omarion er for nylig blevet kendt som "Omicron" for nogle medieelskere. Men kunstneren postede en reaktionsvideo til TikTok vedrørende navnet, og hvordan han er en kunstner, ikke en variant.

Selvom B2K-medlemmet ikke havde noget problem med at vise alle, at han ikke var for sur, var han ikke bange for at være specifik med hensyn til, hvem han er, og hvad folk ikke behøver at gøre, når de ser ham. "Du behøver ikke at isolere dig i fem dage, og du skal heller ikke have et negativt testresultat for at danse til min musik."

Efter at have afklaret, hvad fans ikke behøver at gøre, når de ser ham, afsluttede han sin video med en positiv bemærkning og sagde til seerne, "vær venlig at være sikker, vær sund, godt nytår!" Han filmede yderligere to TikTok-videoer, der ligner den, der har fået over fire millioner visninger på 24 timer.

Hvad der startede som en joke på Twitter, blev til en joke for andre berømtheder

Sammenligningen begyndte i november 2021, efter at fans på Twitter lagde mærke til lighederne mellem Omarion og Omicron. Da det først startede, rapporterede Complex, at Twitter lavede vittigheder og omvendte hits til at overlejre billeder af coronavirus på hans ansigt. Fans brugte hovedsageligt hans hitsang "Touch" i deres tweets, hvilket tilfældigvis er i en af hans seneste TikTok-videoer, der præciserer, hvem han er.

En måned efter balladen begyndte, deltog skuespilleren LaKeith Stanfield i vittigheden og delte en DM på sin Instagram, som han sendte til Omarion, der i spøg sagde, at han spolerede alles ferie. Han skrev senere: "Jeg er svag, jeg spekulerer på, om han kan svare." Det billede er siden blevet slettet fra hans Instagram.

Twitter nyder stadig spøgen

Selvom Omarion var specifik med hensyn til, hvem han er i sine klip, kommer Twitter stadig ikke over, hvad de har kendt ham som. Mens nogle er blevet ved med at poste billeder af sangeren og coronavirus, har andre sagt, at de har glemt, at det hedder omicron og ikke Omarion. Med hensyn til kunstneren generelt, tweetede en bruger endda: "Ville elske at finde kun én test for at finde ud af, om Omarion er årsagen til, at jeg dør pls."

Efter Stanfield slettede sit opslag, har ingen andre berømtheder joket med dette på sociale medier. Omarion instruerede en af sine videoer til ABC's nytårs Rockin Eve, men specialen lavede ingen vittigheder om sangeren. Fra denne udgivelse har "Entourage"-kunstneren ikke kommenteret sagen siden hans videoer.

Omarion afsluttede for nylig den tidligere udsatte Millennium-turné, som også inkluderer kunstnere som Bow Wow, Ashanti og Soulja Boy. For dem, der ønsker at streame hans musik, er alle albums tilgængelige at lytte til på Spotify og Apple Music.

Anbefalede: