DaBaby antyder et comeback, bruger sin datter til at overbevise fans om, at han ikke er aflyst

Indholdsfortegnelse:

DaBaby antyder et comeback, bruger sin datter til at overbevise fans om, at han ikke er aflyst
DaBaby antyder et comeback, bruger sin datter til at overbevise fans om, at han ikke er aflyst
Anonim

DaBaby har allerede vist sig at være en succesfuld musikalsk kunstner. Han gjorde det stort og var lige ved at svæve, da han begik den ultimative fejl, der ville ende med at koste ham hele karrieren.

Hans karriere skulle slet ikke slutte i år, men efter at have fremsat nedsættende kommentarer til LGBTQ+-samfundet ved en livekoncert, så DaBaby smerteligt på som én efter én, hans kontrakter blev annulleret, hans shows blev afsluttet, og hans fans fortsatte med at annullere ham helt officielt.

DaBaby er lige dukket op igen, og han bruger en video af sin datter til at prøve at overbevise sine tidligere fans om, at han ikke er fuldstændig aflyst, og i klippet antyder han en ny plan, at han skal lave en officiel kom- tilbage.

DaBaby nægter at blive aflyst

Fans er allerede flyttet forbi DaBaby. I deres øjne lavede han en uigenkaldelig fejl og er allerede aflyst. Han kom igennem for at sige undskyld og prøve at rette op på tingene, men hans undskyldning var ikke tilstrækkelig for fans, og det blev gjort klart, at han officielt er blevet fordrevet fra rapmusikkens verden.

Det ser ud til, at DaBaby har haft en chance for at ryste det første chok af det modreaktion, han stod over for, og han antyder nu at komme tilbage, omend et twist fra det, han oprindeligt troede, hans karriere ville se ud.

Han postede en omhyggeligt plottet video, hvor han brugte sin yndige datter til at afsløre en mere intim, personlig side af sig selv. DaBaby så glad og selvsikker ud, og viste den lille pige, der ligner ham, og han skrev en meget venlig note, der foreslog, at han ville prøve lykken i R&B-fællesskabet.

Det var snedigt, suggestivt og kunne potentielt have været en joke, men de fleste fans synes, at dette var en snedig, afslappet måde, hvorpå DaBaby antydede, at hans comeback er tæt på, og at han skifter musikgenre for at få tingene til at fungere.

Er et comeback muligt for DaBaby?

DaBaby virker overbevist om at sige, at han vil prøve lykken i en ny musikgenre i håb om at blive accepteret af R&B-samfundet, fordi rapverdenen ikke længere omfavner ham.

Den søde video med hans datter viser hans vokal, og det er let at se, at hans passion for at skabe musik forbliver stærk, og han har stemmen til at bære ham igennem til målstregen, hvis fans tillader ham tilbage i deres hjerter.

Nogle fans troede, at han lavede en sarkastisk joke ved at antyde at skifte til R&B, mens andre tror, at han tester vandet for at se, om der er håb om at skifte gear og producere musik, der vil blive godt modtaget, på trods af hans seneste bommert.

Tiden vil helt sikkert vise.

Anbefalede: