Denne rapper håber at overtage Wesley Snipes-rollen i 'White Men Can't Jump' genstart

Indholdsfortegnelse:

Denne rapper håber at overtage Wesley Snipes-rollen i 'White Men Can't Jump' genstart
Denne rapper håber at overtage Wesley Snipes-rollen i 'White Men Can't Jump' genstart
Anonim

Filmen White Men Can't Jump fra 1992 er kendt som en af de mest berømte sportskomediefilm nogensinde. Da planerne om en genindspilning blev annonceret i 2017, kom det ikke som nogen overraskelse. Fra 2022 annoncerede filmskabere, at NBA- og NFL-stjernerne Blake Griffin og Ryan Kalil ville producere, mens rapperen Jack Harlow ville være en af hovedpersonerne.

Selv om der ikke har været noget ord om, hvem den anden hovedperson ville være, har rapperen Quavo gjort det klart, at han ville elske at være en af dem. Kunstneren vil specifikt gerne spille rollen som Sidney "Syd" Deane, som oprindeligt blev spillet af Wesley Snipes.

Kilder fra TMZ fangede Quavo, som fort alte dem, at han var helt seriøs med hensyn til at ville være med i filmen med Harlow. Da han blev spurgt, hvilken karakter han gerne ville portrættere, sagde han specifikt: "Jeg skal spille Wesley Snipes' rolle."

'Hvide mænd kan ikke hoppe' er en kultklassiker

Den originale film har Snipes og Woody Harrelson i hovedrollerne, som går sammen om at være en streetball-duo. Skuespillerne blev coachet af den tidligere NBA-træner Bob Lanier, som udt alte, at de to af dem fik færdigheder til at bestå som Division II college-basketballspillere. Flere tidligere NBA-spillere optrådte også i filmen, en af dem spillede rollen som Duck Johnson.

Filmen var en billetkontor og kritisk succes, idet den roste manuskriptet, instruktionen og rollebesætningen. Især Snipes blev meget rost for sin skildring af Sidney. New York Times elskede skuespilleren for hans "sjove, vidende præstation med en masse fysisk sans." Både han og Harrelson havde tidligere medvirket i filmen Wildcats fra 1986, som var begge skuespilleres filmdebut.

Hvis Quavo blev castet, ville historien gentage sig selv

Efter Harlow annoncerede sin involvering i filmen på sin Instagram, er fans fortsat med at lykønske ham og sige, at der ikke er noget, stjernen ikke kan gøre. En fan kommenterede endda: "Dette må være den perfekte person til denne rolle." Kommentarerne blev ved med at komme, og en anden bruger sagde: "Dette kan være den største dag i mit liv." Berømtheder, der lykønsker ham, omfatter Jake Paul, Finneas og Big Sean.

Migos-rapperen har også lykønsket Harlow, men han havde ikke tidligere diskuteret sit ønske om involvering. Men hvis han skulle blive castet, ville de to få deres filmdebut sammen ligesom Snipes og Harrelson i 1986. Fans på Instagram er dog ikke rod i Quavo, og håber i stedet, at komikeren og internetstjernen Druski vil spille rollen som Sidney.

På denne publikation er der ikke udgivet andre nyheder vedrørende White Men Can't Jump-genstarten. Kenya Barris er i øjeblikket ved at udvikle genstarten og har arbejdet med Snipes i 2021's Coming 2 America. Casting til filmen er nu i gang, og andre NBA-stjerner vil sandsynligvis dukke op. Baseret på Harlows meddelelser vil andre medvirkende sandsynligvis blive annonceret i løbet af de næste par måneder.

Anbefalede: