Jennifer Connelly, der udtrykte Spider-Mans dragt i 'Homecoming', var med vilje "Meta", siger Marvel

Indholdsfortegnelse:

Jennifer Connelly, der udtrykte Spider-Mans dragt i 'Homecoming', var med vilje "Meta", siger Marvel
Jennifer Connelly, der udtrykte Spider-Mans dragt i 'Homecoming', var med vilje "Meta", siger Marvel
Anonim

Fans kan tilsyneladende ikke få nok af Jennifer Connelly i dag. Efter at være gået vir alt for blot nogle måneder siden (hun optrådte i en fan-lavet musikvideo), er Oscar-vinderen sat til at regere på det store lærred igen, da hun spiller over for Tom Cruise i den længe ventede film Top Gun: Maverick.

Nu for flere år siden overraskede Connelly også fans, da hun (en slags) lavede en cameo i Marvel Cinematic Universe (MCU). I Spider-Man: Homecoming lærer Peter Parker (Tom Holland) at navigere i livet som en ny superhelt ved hjælp af et nyt jakkesæt fra Tony Stark (Robert Downey Jr.). Den dragt kommer med en AI ved navn Karen, som tilfældigvis bliver stemt af Connelly. Og for Marvel var der ingen andre til jobbet end den erfarne skuespillerinde.

For Marvel har det en særlig betydning at bringe Jennifer Connelly til at stemme Spider-Mans jakkesæt

Som mangeårige fans af MCU måske ved nu, er Marvel glad for påskeæg. Og da det kom til Hollands første solofilm som den web-slyngende superhelt, tænkte de, at det ville være fedt at plante en med Peters smarte nye Spider-Man-dragt. Når det er sagt, startede ideen ikke nødvendigvis som et påskeæg.

"De havde denne indbildskhed, og det voksede faktisk i postproduktionen, at han ville interagere med sit jakkesæt, og vi kunne godt lide tanken om, at det var en kvindelig stemme, som Tony har programmeret ind i det for Peter," Marvels Kevin Feige huskede. "Og det skete faktisk ret hurtigt."

Når de besluttede at give jakkesættet en AI, var det da diskussionen vendte sig mod, hvem der skulle give udtryk for den. Ret hurtigt indså Feige og hans team, at det måtte være Connelly.

“Vi t alte om, hvem der kunne gøre det. Og hun dukkede op for to af tre grunde, "forklarede Marvels hovedhoncho. "Den ene, hun er en fantastisk skuespillerinde, kan gøre alt, hvad hun vil. For det andet lever hun nogle af de klassiske 80'er-film, der var med til at inspirere os bag kulisserne. Og tre og mest meta, hun er gift med Jarvis."

Jennifer Connelly havde været gift med Paul Bettany længe før hans Marvel-debut

Connelly og Bettany mødtes første gang på settet til filmen A Beautiful Mind (samme film, der vandt Connelly hendes Oscar). Mens de arbejdede sammen, forblev deres forhold platonisk. Der var dog nogle gnister, da de mødtes første gang.

“Jeg kan huske, at jeg mødte ham ved den første gennemlæsning. Jeg tænkte: 'Hmm, han er virkelig god, den fyr', huskede Connelly. Med hensyn til Bettany huskede han at blive betaget af skuespillerinden næsten med det samme. "Jeg har aldrig været så tæt på en så smuk før," bemærkede han. "Jeg kan huske, at jeg tænkte," Jeg vil vædde på, at hver mand, du nogensinde har mødt, har forsøgt at flirte med dig.’”

Det er sikkert at sige, at de to forblev venner efter at have arbejdet på filmen sammen, selvom tingene aldrig blev romantiske mellem dem. Men så skete 9/11, og alt Bettany kunne tænke på var hans tidligere medstjerne.

"Som så mange menneskers liv blev mit i det øjeblik ændret for altid. Jeg brugte to dage på at ringe til denne kvinde, som jeg næsten ikke kendte," forklarede skuespilleren, mens han t alte med afdøde Larry King i 2015.

"Jeg kan huske, at jeg meget tydeligt tænkte for mig selv, 'Hvad laver du?' Jeg indså, at jeg var forelsket," indrømmede Bettany yderligere. "Så jeg fik hende endelig i telefonen og sagde: 'Jeg kommer over, og lad os giftes'. Og det er virkelig, hvad der skete. Vi havde aldrig datet."

Uden skuespilleren vidste det, var Connelly allerede ret betaget af ham fra det tidspunkt, de hang ud sammen på settet, takket være hans musikalske evner. "Han begyndte at spille guitar, og det hele var forbi," indrømmede skuespillerinden.

Bettany og Connelly slog hinanden i 2003. Fem år senere ville Bettany slutte sig til MCU som JARVIS, før hun til sidst optrådte som Vision. Og selvom Connelly måske er skuespillerens største tilhænger, når det kommer til hans Marvel-arbejde, ser det ud til, at deres børn (parret har to børn sammen, og Connelly har også et barn fra et tidligere forhold) var mere interesserede i en anden Marvel-superhelt.

Dette er især tilfældet, når det kommer til deres yngste, Agnes. "Hun i teorien… var i tanken om, at han skulle være en superhelt, men hun forstod ikke, hvad det var, så jeg tror, at Paul prøvede på en måde at indoktrinere hende, og hun er for ung til at se den faktiske film, så han viste hende nogle Avengers-tegnefilm og tænkte: 'Det her er så fedt. I'm The Vision," sagde skuespillerinden, mens hun var på Jimmy Kimmel Live!. "Hun siger, 'Ja, det er sejt, men jeg elsker Iron Man."

Since Spider-Man: Homecoming har det været uklart, om Connelly nogensinde vil vende tilbage til MCU. Hvis hun dog bliver spurgt tilbage, har skuespillerinden allerede en god idé om, hvad hun vil gøre næste gang.“Jeg har ikke været en superhelt, men jeg vil elske det, og jeg er klar. Jeg ved det ikke, jeg elsker ideen om en midaldrende kvindes superhelt, og det føles fantastisk," bemærkede Connelly. "Jeg ved ikke, hvad hendes superkræfter er, men jeg er klar, det bliver fantastisk."

Anbefalede: