Versace Fever: Bruno Mars er den største Versace-fan, her er hvorfor

Indholdsfortegnelse:

Versace Fever: Bruno Mars er den største Versace-fan, her er hvorfor
Versace Fever: Bruno Mars er den største Versace-fan, her er hvorfor
Anonim

Den ikoniske kunstner Bruno Mars har rystet scenen siden 2010 med sin musik fra forskellige genrer såsom R&B, funk, soul, reggae, pop og disco. Han blev fremtrædende med sit retro-showmanship, energiske sceneoptrædener og talent til at producere og synge kvalitetssange. Siden han startede i musikindustrien, har hans modespil helt sikkert udviklet sig til en meget mere funky og fabelagtig stil, som perfekt matcher hans musikalske stil.

Han er blevet set iført nogle silketræningsdragter, lagdelte kæder og overdådige jakker, som var perfekt tilgodeset af luksusmærket Versace. Dette er sandsynligvis grunden til, at den 15 gange Grammy-vinder elsker mærket så højt, at han frit kan udtrykke sin modestil med mærket. Tag et kig på de gange Bruno Mars blev set iført sit elskede mærke.

8 Super Bowl 50 Performance

Fænomenale kunstnere Beyonce og Bruno Mars sluttede sig til Coldplay, da de optræder til Super Bowl 50 Halftime Show i 2016. Mens Bruno Mars optræder sammen med en ikonisk modefigur som Beyonce, skal Bruno Mars matche sin modestil, og han valgte at bære Versace outfit. Just The Way You Are-sangeren sørgede for at bringe sit A-spil til sin modestil på Super Bowl 50 ved at klæde sig i et klassisk sort læderlook og brugte nogle Versace-signaturer såsom græsk nøglebeklædning og Medusa-knapper. Han slog helt sikkert sit udseende ihjel, og selv Beyonce er i ærefrygt over sit outfit.

7 MTV VMAs-outfit

I 2015 vandt Bruno Mars prisen for bedste mandlige video ved MTV VMAs for sangen Uptown Funk. Sangeren bag det groovy 2015-hit med Mark Ronson har modtaget sin bedste mandlige videopris iført en groovy sort og guldskjorte fra Versace og havde noget guldkædetilbehør. Han tilføjede også nogle mørke solbriller og sort hat på sit look, som beviste, at hans funky kun transmitteres gennem hans sange, men også gennem hans modestil. Hans funky af Versace-outfittet, han havde på, passer perfekt til hans personlighed.

6 24k magisk musikvideo

Efter fire års musiktørke fra Bruno Mars' fans fik han et ikonisk comeback med 24K Magic udgivet i 2016. Så snart han udgav den nye musikvideo til 24K Magic, gik internettet straks vildt og begyndte at summe om det. Sangeren, der er kendt for sine utrolige præstationer på scenen, sørgede for at gøre et slagkraftigt comeback, og hvilken bedre måde at gøre det på end at bruge den mest fantastiske Versace-garderobe, han har, siden en basisgarderobe ikke duer. Musikvideoen er fyldt med adskillige Versace-stykker, som blev lagt på lag for lag. Hans Versace inkluderede ikke kun tøjstykker, der var også smykker, som omfattede en pinky-ring med diamanter og en Medusa-guldkæde. Bruno Mars mener, at det at bære disse smykker er et bevis på hans succes, da han praler med sin overdådige livsstil.

5 Bærer Versace, selv når der promoveres album

Da Bruno Mars udgav sit album 24k Magic, var han selvfølgelig nødt til at optræde og optræde for at promovere sin seneste musikudgivelse. Mens han var i gang med at promovere albummet, blev han set iført ikoniske Versace-stykker, inklusive Versace-bombeflyet. Han bar Versace-stykket med en T-shirt, jeans og parrede det med Versace loafers. Selvom disse lag kan virke overdrevne, ser de dristige ud, men er anstændige og virker ikke overdrevne.

4 Iført Versace-smykker

The Locked Out of Heaven-sangeren fremviste endnu en gang sin kærlighed til bling og luksusmærker, da han postede et billede af sin luksushalskæde. Han viste alle på Instagram sine yndlingssmykker, da han delte et billede af sin hals iført en kryds halskæde, en kæde med Chanel-logo og selvfølgelig hans Versace Medusa, som han er blevet set på med adskillige gange. Mars har lige sørget for, at han vil skinne og gør det ikke subtilt.

3 Versace On The Floor-sang

Hvilken bedre måde at vise din kærlighed til dit yndlingsmærke end bare at lave en sang om det. Bruno Mars mener, at luksusmærket Versace er mærket, der symboliserer succes, og ved at bære det nævnte mærke ønskede Mars at sende en besked til verden om, at han allerede har lavet det. Sangen Versace on The Floor formidler et budskab om kærlighed, romantik og intimitet.

2 tilpasset Versace-outfit til musikvideo

Bruno Mars søgte hjælp hos den talentfulde amerikanske skuespillerinde Zendaya for at være den fremhævede skuespillerinde på musikvideoen til Versace On The Floor. Til musikvideoen bar Mars og Zendaya dejlige Versace-stykker, som er specielt lavet og tilpasset til fremstillingen af musikvideoen. Bruno Mars var iført en kortærmet silkeknappet skjorte med sorte bukser parret med hjemmesko og selvfølgelig hans guld Medusa-emblemer, mens Zendaya bar en guldringbrynje-mini-kjole. Da den forførende musik fik Zendaya til at danse, endte hendes kjole til sidst på gulvet, hvilket fik Versace bogstaveligt t alt på gulvet.

1 24k Magic Tour

Mens Bruno Mars var på turné for sit album Uptown Funk, blev han set af den eneste Donatella Versace iført adskillige Versace-stykker. Dette har startet et godt arbejdsforhold for de to, da de to er begyndt at samarbejde, og det var ret tydeligt på Mars' 24k Magic-album. Versace var ikke kun med på Mars' musikvideo som nævnt ovenfor, han bar også adskillige Versace-stykker, mens han var på turné og lavede koncert for det nævnte album. Talking To The Moon-sangeren blev set iført flere Versace-stykker på sin 24k Magic-turné. Mars ønskede at fremvise 90'er-stilen, og Versace-stykkerne passer perfekt til hans stil.

Anbefalede: