Dette er Nicolas Cages mest bizarre køb

Indholdsfortegnelse:

Dette er Nicolas Cages mest bizarre køb
Dette er Nicolas Cages mest bizarre køb
Anonim

Nicolas Cage er næsten lige så berømt for sine vanvittige investeringer, som han er for sine legendariske skuespillerroller. Denne skuespiller er kendt for sine roller i film som National Treasure, Ghost Rider, Mom and Dad og Joe. Han er en meget succesfuld skuespiller, hvilket viser sig i hans vinding af en Golden Globe og en Oscar.

At være så succesfuld har sine fordele. Han tjener mange penge på sine mindeværdige skuespillerroller. Det betyder, at han har en masse ekstra indtægt at bruge på, hvad hans hjerte begærer. Her er nogle af Nicolas Cages mærkeligste køb.

8 Gulfstream Turbojet

Gulfstream 1159A Turbojet
Gulfstream 1159A Turbojet

Cage er meget glad for at give gaver til sig selv. Dette fly, Gulfstream 1159A Turbojet, var en af de unikke gaver. Det vakte faktisk en del kontroverser, fordi han afskrev 3,3 millioner dollars på sine skatter, og IRS ville have ham. Ikke alene når priserne på denne skuespillers indkøb ekstreme højder, men med sit nye fly vil han også.

7 To slotte

Denne skuespiller er kendt for sin fortrolighed med fast ejendom. Som om én ikke var nok, købte Nicolas Cage to store slotte. Disse smukke strukturer er placeret i Europa og koster ham en pæn krone. Et af slottene er i Tyskland, og det andet er i Bath. Begge havde brug for seriøs hjælp og renoveringer på det tidspunkt, han købte dem.

6 Madame LaLaurie's Mansion

madame lalauries palæ hjemsøgt
madame lalauries palæ hjemsøgt

Dette legendariske og hjemsøgte palæ har stået alene i mange år på grund af de grusomheder, der er begået inden for dets mure. Tidligere ejet af den torturerende slaveejer, Madame LaLaurie, har denne bygning en virkelig mørk historie. Nicolas Cage vil dog aldrig gå glip af en mulighed for at købe mærkelige ting. Han købte den for $3,9 millioner og håbede at skrive en gyserroman der.

5 Cobras

albino konge kobra
albino konge kobra

Denne skuespiller købte to giftige og farlige albino-kongekobraer for at holde som eksotiske kæledyr. Han ser ud til at blive tiltrukket af ting, som han egentlig ikke burde have i første omgang. Interessant nok har han et modgiftserum ved hånden, hvis nogen bliver bidt af de dødelige slanger, mens han er i hans hus.

4 blæksprutte

Giant_Pacific_Octopus_(Octopus_dofleini)_(7007259144)
Giant_Pacific_Octopus_(Octopus_dofleini)_(7007259144)

Som om Cage ikke allerede havde en eksotisk zoologisk have i sit hjem, købte han en blæksprutte til at holde som kæledyr. Han besluttede sig for dette køb, fordi han ser dyret som en lykkebringer. Han mener, at det hjælper ham til at klare sig godt i hans skuespillerjob. Dette ottebenede havdyr er blandt de mange mærkelige køb, denne skuespiller har foretaget.

3 Pyramid Tombstone

Nicolas Cage har et interessant perspektiv på, hvad der er en passende fødselsdagsgave. Til sin 50-års fødselsdag købte han en enorm pyramidegravsten. Den er ni fod høj og har ordene "Omni Ab Uno" indgraveret på forsiden. Det betyder "Alt fra én". Han planlægger at blive begravet der, når han dør.

2 Shrunken Heads

Seattle_-_Curiosity_Shop_-_shrunken_heads_02
Seattle_-_Curiosity_Shop_-_shrunken_heads_02

Nicolas Cage er en samler af mange mærkelige genstande, hvor krympede hoveder er en af dem. Folk, der har været i hans hjem, har sagt, at de har set stykker af hans samling af morbide genstande. Det er et mysterium, om de overhovedet er lovligt købt.

1 ulovligt dinosaurfossil

t-rex kranium
t-rex kranium

Avholdelse af en auktion med Leonardo DiCaprio førte til køb af et Tyrannosaurus Rex-kranie. Han købte det for kun $276.000. Men dette kranium blev faktisk stjålet fra Mongoliet og solgt ulovligt i USA. Efter denne opdagelse gik Cage med til at returnere kraniet til dets rette sted.

Anbefalede: