Hvorfor Nicki Minaj ikke ønsker, at hendes søn skal have en musikkarriere

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Nicki Minaj ikke ønsker, at hendes søn skal have en musikkarriere
Hvorfor Nicki Minaj ikke ønsker, at hendes søn skal have en musikkarriere
Anonim

Efter hendes album Queen fra 2018 lavede Nicki Minaj ikke mere musik i et stykke tid. Det viste sig at være hendes længste pause fra musikken. Men gennem sin pause blev rapperen ved med at skabe overskrifter, især på grund af hendes kontroversielle forhold til ægtemanden Kenneth Petty. Hun holdt også kontakten med sine fans via Instagram Live, selvom hun havde problemer med at bruge det.

For nylig, da hun vender tilbage til musikken, åbnede Super Bass-hitmageren op om moderskab, og hvorfor hun ikke ønsker, at hendes søn - uofficielt navngivet 'Simba' - skal følge i hendes fodspor.

The Real Reason, Nicki Minaj tog en pause fra musik

I december 2019 annoncerede Minaj, at hun trak sig tilbage fra musik for at fokusere på sin familie. To år senere fort alte hun sine fans, at hun "sååå havde brug for" den pause. Under en Q&A-session på Twitter spurgte en fan, om hendes pause havde nogen indflydelse på hendes mentale helbred. Hun svarede: "Fantastisk spørgsmål. Ja. Det var sååå tiltrængt for mig. Jeg sætter stor pris på jer, fordi de venter. Men ja, havde meget brug for det zen til vigtig bindingstid wAuto Expressmin søn, at få væske tilbage wAuto Expresswriting & andet jeg ønsker ikke at diskutere endnu. Hvis du ved, du ved det."

I februar samme år gennemgik Minaj også det "mest ødelæggende tab" i sit liv - hendes far Robert Marajs tragiske bortgang. "Men jeg kan ikke rigtig få mig selv til at diskutere min fars bortgang endnu; jeg kan sige, at det har været det mest ødelæggende tab i mit liv," skrev rapperen på sin hjemmeside på det tidspunkt. "Jeg har lyst til at ringe til ham hele tiden. Mere nu, hvor han er væk. Livet er sjovt på den måde. Må hans sjæl hvile i paradis. Han var meget elsket og vil blive meget savnet."

The Pills N Potions-sangerinde havde et turbulent forhold til sin far, da hun voksede op. Han var voldelig mod Minajs mor og var også afhængig af stoffer og alkohol. "Da jeg først kom til Amerika, gik jeg ind på mit værelse og knælede ned ved fodenden af min seng og bad om, at Gud ville gøre mig rig, så jeg kunne tage mig af min mor," fort alte rapperen. "Fordi jeg altid har følt, at hvis jeg tog mig af min mor, behøvede min mor ikke at bo hos min far, og det var ham på det tidspunkt, der gav os smerte. Vi ville slet ikke have ham i nærheden., og så havde jeg altid lyst til at være rig ville helbrede alt, og det var altid det, der drev mig."

How Motherhood Changed Nicki Minaj

I februar 2022 sagde Minaj, at det at få et barn gav hende et nyt perspektiv i livet. "Jeg tror, at moderskab har fået mig til at se mere godt i mennesker, mere godt i universet. Det gør dig mere til en tilgivende person," sagde hun under en optræden på The Late Late Show med James Corden. "Når jeg ser på min søn, bliver jeg mindet om, at jeg er så velsignet. Jeg indså, at dette er deres drøm for så mange kvinder. Deres drøm er at få et barn, og ikke alle får den velsignelse. Så når du har en lille baby, bliver du hver dag mindet om, 'Åh min Gud. Tak Gud for denne lille gave.'"

Barbie Tingz-kunstneren delte også nogle sjove øjeblikke med sit barn, der nogle gange opfører sig som en voksen. "Han går bare rundt og siger til alle voksne, 'Hvad laver du? Hvad laver du?"" fort alte hun Corden. "Hvis jeg fodrer ham med hans mad og tager for lang tid med den næste ske, siger han "Hvad laver du? Hvad laver du?" Jeg tænker, hvad laver DU? Og han gentager alt nu, så et par gange føler jeg, at vi måske har hørt ham sige noget lidt skørt."

Hvorfor Nicki Minaj ikke lader sin søn rappe

I et nyligt afsnit af DJ Buck & Friends-podcasten sagde Minaj, at selvom hendes søn var et "show-off", vil hun ikke have, at han en dag forfølger rap. "Så jeg vil bare sige, at det har været en fantastisk oplevelse. Jeg lærer meget, jeg griner meget," sagde Starships-sangerinden om sin halvandet år gamle søn. "Han er et show-off, men jeg lader ham ikke rappe. Jeg lader ham ikke gøre noget ved ingen musik." Nå, hendes søn hader alligevel rap…

"Da jeg var i maven, hadede rapmusik. Han sparkede virkelig hårdt," tweetede hun. "Men det bevægede sig lidt til rytmen af Seeing Green, før jeg postede det emne. Mens jeg var gravid, kunne jeg kun sætte afslappende musik på som Enya, klassisk musik, så det var mere roligt. Derfor kunne jeg ikke afslutte mit album mens jeg var gravid."

I øjeblikket nyder rapperen bare sin søns selskab. "Når jeg ser på min søn, nogle gange når jeg stresser over noget, ser jeg på min søn, og jeg indser, 'Hvad er du sur på? Se på, hvad Gud velsignede dig med'," sagde hun."Dette er universets ultimative velsignelse. Der er ingen større velsignelse. Der er ingen. Du kan ikke tænke på en større velsignelse, som universet giver os som mennesker." Minaj har tidligere sagt, at "at blive mor er langt det mest tilfredsstillende job, jeg nogensinde har påtaget mig."

Anbefalede: