Taylor Swift gik af og gav telefonen til sin publicist under dette radiointerview

Indholdsfortegnelse:

Taylor Swift gik af og gav telefonen til sin publicist under dette radiointerview
Taylor Swift gik af og gav telefonen til sin publicist under dette radiointerview
Anonim

Igennem hele sin karriere har Taylor Swift haft et par fejder. Nogle var mere indlysende end andre, som hendes rivalisering sammen med Diplo. Selvom nogle var mindre indlysende og rygtede, som hendes påståede oksekød mod Leonardo DiCaprio.

Kanye West er måske hendes mest berygtede oksekød, og det skabte mange akavede øjeblikke for sangeren og sangskriveren. I et øjeblik forlod hun faktisk et radiointerview, kun for at give telefonen til sin publicist. Lad os se tilbage på, hvordan det hele gik.

Hvorfor forlod Taylor Swift sit radiointerview?

Situationen fandt sted for år tilbage efter den katastrofe, der fandt sted mellem Kanye West og Taylor Swift ved VMA'erne. Kanye og Taylor var i stand til at genoprette forbindelsen efter øjeblikket fandt sted, hvor Swift oprindeligt ønskede Kanyes respekt, "Jeg begyndte at føle, at vi genoprettede forbindelsen, hvilket føltes fantastisk for mig - fordi alt, hvad jeg nogensinde ønskede hele min karriere, efter at den ting skete i 2009, var for at han skal respektere mig,” forklarer Swift. "Når nogen ikke respekterer dig så højt og siger, at du bogstaveligt t alt ikke fortjener at være her - jeg ville bare så gerne have den respekt fra ham, og jeg hader det ved mig selv, at jeg tænkte:"Denne fyr, der antagoniserer mig, jeg vil bare have hans godkendelse.' Men det var der, jeg var.”

Tingene ville gå i den modsatte retning igen i 2015, da West tog imod Vanguard-prisen. Bag kulisserne havde Kanye bedt Swift om at overrække prisen, og han overbeviste hende om at gøre det med nogle meget venlige ord og en længere telefonsamtale.

Tingene tog imidlertid en drejning, da Kanye tog imod prisen fra Taylor, idet han i sin tale udt alte, at Swifts overrækkelse af prisen var gjort for vurderinger… Det passede ikke Swift godt, "Jeg indså, at han er så to-faced. At han gerne vil være sød ved mig bag kulisserne, men så vil han se sej ud, rejse sig foran alle og snakke lort. Og jeg var så ked af det."

I 2009 gik det ikke glat for Taylor, da hun blev tvunget til at tale om Kanye i flere interviews. Selvom stjernen havde nok i denne samtale.

Taylor Swift var færdig med at besvare Kanye West-spørgsmål

Interviewet startede med et Kanye West-spørgsmål efter prøvelsen i 2009, der havde fundet sted. Til Swifts ære svarede hun på spørgsmålet så godt, hun kunne, og sagde, at hun var velsignet med udgydelsen af kærlighed fra fansene.

Det ser dog ud til, at værten ikke ville slippe spørgsmålet og endnu en gang spørge Swift om hendes tanker i øjeblikket. Taylor ville sige, at hun ikke ønskede at gøre det til noget større, end det allerede var. Hun ville senere foreslå, at de t alte om noget andet, da hun allerede har diskuteret emnet i andre interviews.

Værten var insisterende og sagde til Taylor, "lad mig give dig nogle tips her, du har ti eller tolv radiostationer i kø efter mig, og de vil alle gerne tale om denne Taylor."

Endelig fik Swift nok med interviewet og bad tre gange om at skifte emne. Hun afleverede telefonen til sin publicist og ville nægte at sige farvel til showet på trods af værtens anmodninger. Det var et hårdt øjeblik og et, der ikke var let at se.

Hvad syntes fans om øjeblikket

Klippet blev genudsendt i februar 2021 på YouTube, og det har allerede mere end en halv million visninger. Hvad der ikke burde komme som en overraskelse, er den støtte, Taylor Swift fik fra fans på både YouTube og Reddit. Her er, hvad folk havde at sige.

"Han lød, som om han virkelig ville kontrollere hende og ikke kunne lide, at hun skabte en grænse og holdt sig til den. Plus hans nedladende råd om, hvordan dette vil hjælpe hendes karriere, var så irriterende."

"Jeg kan huske et interview, hun lavede i den røde æra, hvor hun bragte alle folk dertil hjemmelavede myntekager. Hendes interviewer var så unødvendigt uhøflig og utaknemmelig. Afbrød konstant og misforstod hendes humor med vilje. "Har du lavet dem til os, eller er de rester?" ligesom en mand. Jeg kan ikke engang huske hans navn. Min hjerne undertrykte mindet om det krybende interview."

"Hun var så ung i dette, men så velt alt, professionel og respektfuld. har altid været det, vil altid være det."

"Hun var bogstaveligt t alt en teenager."

Det er klart, at de bedste kommentarer ikke var imponerede over intervieweren, mens de roste Taylor for hendes ro i så ung en alder.

Anbefalede: