Alt, hvad Pussycat-dukkerne har været i gang med, siden de gik fra hinanden

Indholdsfortegnelse:

Alt, hvad Pussycat-dukkerne har været i gang med, siden de gik fra hinanden
Alt, hvad Pussycat-dukkerne har været i gang med, siden de gik fra hinanden
Anonim

Tilbage i 2000'erne var The Pussycat Dolls et definitivt pengeskabende navn i musikindustrien. Oprindeligt dannet som en burlesk trup, blev Nicole Scherzinger og co en popgruppe efter forslag fra Interscope CEO Jimmy Iovine. Deres verdensomspændende succes strækker sig over årtier takket være singler på hitlisten som "Don't Cha", "Buttons", "Stickwitu" og deres multi-platin-debutplade PCD. På trods af manglede et gruppemedlem, formåede The Pussycat Dolls stadig at kopiere succesen med deres andet album, Doll Domination, i 2008.

Disse glansdage er imidlertid for længst forbi. Efter en række interne stridigheder brød The Pussycat Dolls op og gik på pause tilbage i 2010. Der har været snak om et gensyn i de seneste år. Pigerne slog sig sammen igen for første gang i 2020 med "React", deres første single i over et årti, og var ved at hoppe på turné, før den globale pandemi ramte. Her er, hvad dukkerne lavede under gruppens pause.

6 Kimberly Wyatt

Før The Pussycat Dolls var Kimberly Wyatt danser i komedie-sketch-showet Cedric the Entertainer Presents og havde en cameo-kredit i Nick Lacheys musikvideo "Shut Up". I disse tider med PCD's pause forfulgte Wyatt en række projekter, herunder hendes dommerdebut på Sky1's Got to Dance talentshow og som halvdelen af den musikalske duo Her Majesty & the Wolves. En talentfuld kok og skuespillerinde vandt hun også BBC One's Celebrity MasterChef tilbage i 2015 og blev castet som en af hovedpersonerne i CBBC's drama Almost Never i 2019.

5 Jessica Sutta

Efter The Pussycat Dolls fik Jessica Sutta en ganske succesrig solokarriere. Hun scorede historie som det første PCD-medlem til at toppe Billboard Club-hitlisten i deres solo-bestræbelser med sin uptempo elektropop-debutsingle, "Show Me", tilbage i 2011. Hendes debutalbum som soloartist, I Say Yes, blev udgivet i 2017.

"Jeg lærte meget af Nicole [Scherzinger]," fort alte danseren/sangerinden til Billboard om, hvordan PCD-frontkvinde drev hendes karriere i et 2017-interview. "Hun fik mig til at arbejde hårdt, fordi min stemme ikke var der, hvor det er i dag."

4 Carmit Bachar

Ud over sin imponerende portefølje som en af Pussycat-dukkerne fortsatte Carmit Bachar med at spille i flere ikoniske musikvideoer under hendes ophold med Dukkerne. Hun har optrædener i Jay-Z og Beys ikoniske musikvideo "Crazy In Love", Aaliyahs "Rock the Boat", "Shut Up" for The Black Eyed Peas og mere. Hun forlod gruppen i 2008 for at forfølge soloprojekter og bød velkommen til en ny tilføjelse til sit liv, en datter ved navn Keala, i 2011 fra sit ægteskab med sin mangeårige partner Kevin Whitaker.

3 Nicole Scherzinger

Som forsanger i The Pussycat Dolls kommer det ikke som nogen overraskelse, at Nicole Scherzinger fik mest eksponering ud af alle medlemmer. Siden gruppen blev opløst, vovede Scherzinger sig ind på mange sider af sit kunstnerskab. Hun fungerede som dommer for mange talentshows, herunder The Sing-Off, The X Factor USA og Storbritannien i fem sæsoner og Australia's Got Talent. Derudover besidder hun også et par imponerende titler i sin filmografi: Men In Black 3, Moana, Ralph Breaks the Internet og den nyligt udgivne Annie Live! musikalsk special.

"Meget af det stjal glæden ved det, jeg lavede, fordi jeg levede i en meget mørk verden. Jeg arbejdede eller plagede mig selv," huskede hun til The Guardian om hendes kropsbillede under tidligere dage med The Pussycat Dolls og presset af at være det perfekte billede af en kvinde, "Jeg nåede ikke at nyde det før."

2 Melody Thornton

Ti år efter at have forladt The Pussycat Dolls for at forfølge solokarrieren, lykkedes det Thornton at udgive sin debut-EP, Lionness Eyes, tilbage i august 2020 under A&M- og Republic Record-aftryk. Udover det har hun også været med i flere spændende musikalske projekter: "Something About You" på raplegenden LL Cool J's 13. album Authentic og en gæsteoptræden i Fat Joe's "Ballin'" alt sammen i 2013.

"Jeg opgav mit hus, jeg opgav min bil, jeg lagde alt på lager. Jeg levede på turné, jeg købte aldrig noget i årevis," fort alte hun Entertainment Tonight om sit offer for at få sin solokarriere til at ske.. "Det er en anden seng hver eneste nat. Jeg ville bo hos min bedste ven [hjemme] mellem turene. Så tre uger ad gangen ville jeg sove på hans sofa og så komme ud på vejen igen og dette fortsatte i årevis."

1 Ashley Roberts

Fire år efter The Pussycat Dolls udgav Ashley Roberts sit debutalbum, Butterfly Effect, gennem albummet Metropolis London Music. Hendes debutsingle, "A Summer Place", blev udgivet i 2010. Ud over det har hun også deltaget i nogle af de mest prestigefyldte tv-talentshows som Dancing on Ice og Strictly Come Dancing i henholdsvis 2013 og 2018.

Anbefalede: