Hvor mange gange planlægger Kourtney Kardashian at gifte sig med Travis Barker?

Indholdsfortegnelse:

Hvor mange gange planlægger Kourtney Kardashian at gifte sig med Travis Barker?
Hvor mange gange planlægger Kourtney Kardashian at gifte sig med Travis Barker?
Anonim

Siden Blink-182-trommeslageren friede til realitystjernen i oktober 2021, har fans været spændt på detaljer om det kommende bryllup, som ville blive Kourtney Kardashians første. Selvom hun og Scott Disick var sammen i en årrække og deler tre børn, var deres forhold temmelig kompliceret, og de blev aldrig bundet sammen.

Men i april i år, efter at have deltaget i den 64. Grammy Awards i Las Vegas, besluttede Kourtney og Travis impulsivt at binde hinanden. Haglgeværbrylluppet, som fandt sted kl. 02.00 i One Love Wedding Chapel, blev forestået af en Elvis-imitator.

Det var ikke den type bryllup, nogen forventede til The Kardashians-stjernen. Kourtneys sorte udskårne bukser, gule top og læderjakke kunne ikke være længere fra den type designer brudekjole, fans forventede, at hun skulle tage på til hendes bryllup.

Selv Kris Jenner blev overrasket over brylluppet i Vegas. Men var dette starten på en lang række ægteskaber (omend med den samme person) for Kourtney og Travis?

Kourtney Kardashians første bryllup var ikke juridisk bindende

Kourtney skrev senere om ceremonien på Instagram og påpegede, at ægteskabet ikke var juridisk bindende.

Hendes underholdende IG-indlæg, som lød "Der var engang i et land langt, langt væk (Las Vegas) kl. 02.00, efter en episk nat og lidt tequila, vovede en dronning og hendes smukke konge sig ud til kun åbent kapel med en Elvis og blev gift uden licens). Øvelse gør mester."

Og parret øver sig helt sikkert forud for deres officielle bryllup. Det ser ud til, at Kourtney Kardashian og Travis Barker elsker at være gift så meget, at de gør det et par gange.

Kourtney og Travis havde senere en (legit) retsbygningsceremoni

Den 15. maj blev Kravis, som parret bliver kendt af deres fans, lovligt gift i Santa Barbara, Californien, ikke langt fra stranden, hvor Travis friede. Igen var det en intim ceremoni, men denne gang valgte parret et bryllup i retsbygningen.

Og de klædte sig på til lejligheden. Poosh-grundlæggeren var iført en hvid Dolce & Gabbana-kjole med broderet guldhjertedetalje på overdelen, og Travis var i et smart sort jakkesæt i stedet for de læderbukser, han havde taget på ved deres første bryllup.

Da de nygifte trådte ud af retsbygningen på Anacapa-gaden, havde de desuden en ægteskabstilladelse. Parret tog afsted efter brylluppet i en vintage sort cabriolet med et skilt med påskriften Just Married på bagsiden.

De fik selskab ved ceremonien af Travis' far Randy Barker og Kourtneys bedstemor, Mary Jo Campbell. Efter ceremonien tog de tilbage til L. A. for at fejre det med deres børn.

Det andet bryllup var en juridisk nødvendighed forud for Kourtneys officielle vielse, som rygtes at finde sted i Italien.

De sociale medier har bugnet af fans, der undrede sig over, hvorfor Mason, Penelope og Reign ikke var en del af festlighederne, især til brylluppet i maj. De vil dog helt sikkert deltage i den næste. Fordi Kourtney skal have et tredje bryllup.

Kourtney Kardashian skal efter sigende giftes i Italien

Regionen er et yndet feriested for realitystjernerne og er også i vid udstrækning med i en række romantiske forbindelser for Kardashian. I 2014 giftede Kim sig med Kanye West på Forte di Belvedere i Firenze.

Og matriark Kris Jenner mødte den nuværende skønhed, Corey Gamble på Ibiza i 2014.

Det ser ud til, at denne gang er stedet mere passende for et medlem af reality-kongelige. Tilsyneladende vil Kourtney og Travis sige deres løfter i Castello Brown. Det historiske slot blev brugt som fæstning under romertiden, og dets panoramiske udsigter gør det til et populært bryllupssted. Den var også med i filmen fra 1991, Enchanted April.

Kardashian-Jenners er tilsyneladende allerede i Italien, hvor de har sluttet sig til Kourtney og Travis forud for brylluppet.

Tilsyneladende er parrets officielle ceremoni i Portofino sat til at løbe over 4 dage, og de vil få selskab af en lille gruppe familie og nære venner. Gæstelisten inkluderer Kourtneys mor, søstre, børn og Corey Gamble. Fra gommens side, hans to børn, bandkammerater og et par nære venner.

Bliver Travis og Kourtney gift igen?

Som om 3 bryllupper ikke er nok, har de nygifte meddelt, at der er endnu et på vej. Selvom det ikke bliver et egentligt bryllup, vil Los Angeles være stedet for en kæmpe reception i Los Angeles. Den gæsteliste vil omfatte alle deres udvidede venner og familie

I mellemtiden holder fans vejret for at se, hvad Kourtney og Travis vil have på på deres næste store dag. Eller skal det være dage?

Anbefalede: