Justin Biebers mest indtjenende tour-indtjening konkurrerer med hans enorme nettoværdi

Indholdsfortegnelse:

Justin Biebers mest indtjenende tour-indtjening konkurrerer med hans enorme nettoværdi
Justin Biebers mest indtjenende tour-indtjening konkurrerer med hans enorme nettoværdi
Anonim

Siden lanceringen af sit debutalbum My World i 2009, blev den canadisk-fødte popstjerne Justin Bieber en øjeblikkelig succes fra den ene dag til den anden og befandt sig hurtigt til at opnå global stjernestatus. Men hans berømmelsesfyldte rejse har ikke altid været let, som mange hengivne fans sikkert allerede ved. Undervejs er Bieber blevet stærkt kritiseret for mange kontroverser i sine teenageår, hvilket viste sig at være en svær periode for Baby-sangerinden.

Men på trods af at de blev stærkt kritiseret i hans teenageår, holdt mange loyale fans fast for at støtte og forsvare ham. Mange har endda fulgt sangeren, mens han optræder ved sine udsolgte shows over hele verden.

Som årene er gået, har Bieber uden tvivl sat sit præg på verden og har tjent en ekstremt stor formue undervejs. En stor del af dette er kommet fra hans lange række af meget succesfulde turnéer gennem de sidste årtier, men mange fans har undret sig over, præcis hvilken tour, der har tjent Bieber flest penge?

Hvad er Justin Biebers nettoværdi?

Ifølge Celebrity Net Worth har Justin Bieber en svimlende rapporteret nettoværdi på $285 millioner dollars. En betragtelig mængde af denne store sum er takket være hans meget succesrige karriere som musiker, som har set sangeren optræde udsolgte shows over hele verden for millioner af tilbedende fans.

I de seneste år har sangeren brugt nogle af sine penge på nogle af sine 'drømmehjem' på steder som New York, Ontario og Californien. Et af hans dyreste køb var et hus beliggende i Beverley Hills-området, med en rapporteret værdi på $25.8 millioner dollars. Sælges for så mange penge, er det ingen overraskelse, at det utrolige Beverly Hills palæ har en biograf, infinity-pool, bibliotek og endda sin helt egen tennisbane - et ekstremt luksuriøst køb for at sige det mildt.

Meget af hans nettoværdi er også blevet sprøjtet på adskillige smarte biler gennem årene, herunder Lamborghini, Ferrari, Audi og Mercedes. Han bruger dog ikke kun penge på sig selv. Bieber kan også lide at hjælpe sine familiemedlemmer ved at betale sine forældre op til fem tal om måneden for at hjælpe dem med regninger samt en gestus af godhjertet generøsitet.

Som de fleste andre berømtheder har han også givet sig ud på luksusferier, smykker, tøj, shoppingture og meget mere. I betragtning af hans store nettoformue er dette bestemt inden for et rimeligt budget.

Hvad er Justin Biebers mest indtjenende turné?

Biebers meget populære turnéer er blevet udsolgt adskillige gange i løbet af hans karriere, hvilket har hjulpet sangeren med at samle millioner af dollars til sit navn. Men præcis hvilken turné var den mest succesfulde, og hvor meget indtjente stjernen på det?

Justin Biebers mest indbringende turné er faktisk hans Purpose-verdensturné, et svar, der måske ikke kommer som en overraskelse for mange fans. Turnéen, der startede i marts 2016, indtjente i alt 257 millioner dollars i omsætning fra i alt 141 shows, hvor mange var udsolgt på grund af stor efterspørgsel. Samlet set deltog i alt 2.805.481 fans i touren. Det blev en af de mest indbringende koncertturnéer i både 2016 og 2017, en imponerende bedrift for sangerinden, der utvivlsomt havde været igennem en svær periode.

Før Purpose-turneen gjorde Bieber også en turné for sit tredje studiealbum Believe. Selvom denne turné var betydeligt kortere end hans Purpose-turné, tjente han stadig en imponerende $40,2 millioner i bruttoindtægt fra 35 shows.

I tilbagespoling til nyere tid overraskede Bieber fans i 2020 med en onlinekoncert til nytårsaften. Seerne kunne se showet gennem en online livestream, hvor han forsynede sine fans med noget tiltrængt underholdning, inden det nye år begyndte.

Hvilke andre indtægtskilder har Justin?

Udover hans verdensomspændende turnéer og albumsalg har Justin Bieber også flere andre indtægtskilder. I 2019 lancerede han sit helt eget online tøjmærke Drew House i samarbejde med sin mangeårige ven Ryan Good, som også var hans tidligere stylist. Selvom ingen officielle omsætningstal er blevet bekræftet, tjener stjernen sandsynligvis en mindre formue på dette meget personlige forretningsforetagende.

Ud over at eje sit eget tøjmærke omfatter Biebers andre indtægtskilder aftaler om brandpartnerskaber og påtegninger, som sandsynligvis betaler sig i sekscifret rækkevidde. Et af hans mest bemærkelsesværdige brand-samarbejder var hans partnerskab med undertøjsmærket Calvin Klein i 2014, hvor de berømte sort-hvide billeder gik vir alt. Det meget succesrige samarbejde hjalp Calvin Klein med at generere betydeligt højere omsætning i forhold til tidligere kvartaler. Han har også samarbejdet med high street-modemærket Adidas.

Anbefalede: