Kristen Stewart And Her Charlie's Angels Co-Stars are 'Still Homies

Indholdsfortegnelse:

Kristen Stewart And Her Charlie's Angels Co-Stars are 'Still Homies
Kristen Stewart And Her Charlie's Angels Co-Stars are 'Still Homies
Anonim

Trioen af 'Charlie's Angels' er lige så tæt på skærmen, som den er i det virkelige liv, som skuespillerinden Ella Balinska bekræftede.

I et nyligt interview med 'Harper's Bazaar' så den britiske skuespillerinde tilbage på sin oplevelse på settet til filmen, også med Kristen Stewart og Naomi Scott i hovedrollerne. Filmen, instrueret af Elizabeth Banks, markerede Balinskas filmdebut.

Ella Balinska sagde, at hendes venskab med Kristen Stewart og Naomi Scott er 'Special'

På trods af at hun modtog blandede anmeldelser, gav genstarten hende også chancen for at etablere et tæt forhold til Scott og Stewart. 'Spencer'-stjernen havde inviteret Balinska til premieren på filmen, hvor hun portrætterer prinsesse Diana.

"Desværre var jeg ude i landet, men vi er alle stadig kærester," fort alte Balinska til Harper's Bazaar.

"Det er et særligt venskab og et godt at have i denne skøre industri, vi alle har befundet os i," tilføjede hun.

Efter den rolle gik Balinska til hovedrollen i gyserfilmen 'Run Sweetheart Run' og Netflix' 'Resident Evil' og forklarede, hvordan fysiske roller blev hendes ting.

"Jeg har lige kørt på bølgen af at spille meget fysiske karakterer, ikke kun fordi jeg kan gøre det, men også fordi jeg forbinder mig med dem," sagde skuespillerinden.

"Det er sjovt at vide, at du har noget, du godt kan," tilføjede hun.

Vil Balinska deltage i Kristen Stewarts bryllup?

I betragtning af hvad Balinska sagde, ville det ikke være usandsynligt for hende og Scott at blive inviteret til Stewarts bryllup.

Uanset om det vil blive fejret af Guy Fieri eller ej, gifter Stewart sig med sin kæreste Dylan Meyer, som hun tidligere har annonceret.

Skuespillerinden og Moxie-manuskriptforfatteren skal officielt giftes efter to år sammen. Stewart væltede over forslaget i et nyligt interview og sagde, at hendes partner slog fast.

"Vi gifter os, vi vil helt sikkert gøre det," sagde Stewart på SiriusXMs 'The Howard Stern Show' i november.

"Jeg ville gerne fries til, så jeg tror, at jeg meget tydeligt skar ud, hvad jeg ville, og hun klarede det. Vi gifter os, det sker," tilføjede hun også.

Twilight-stjernen har aldrig gjort det til en hemmelighed, at hun ville gå ned ad gangen med sin kæreste.

For over et år siden sagde Stewart, at hun ikke kunne vente med at blive gift med Meyer.

"Jeg tror, at gode ting sker hurtigt," sagde hun til Stern dengang.

Faktisk afslørede hun endda, at hun allerede havde et omfattende forslag planlagt, selvom hun ikke røbede detaljerne i tilfælde af, at Meyer lyttede.

"Jeg har et par planer, der ligesom bare er de fedeste ting at lave. Det er temmelig ubestrideligt," delte hun på The Howard Stern Show i 2019.

Men det ser ud til, at Meyer slog hende til det og var den, der friede i stedet.

Anbefalede: