Hvor købte Logan Paul sit Pokémon-kort på $5,2 millioner?

Indholdsfortegnelse:

Hvor købte Logan Paul sit Pokémon-kort på $5,2 millioner?
Hvor købte Logan Paul sit Pokémon-kort på $5,2 millioner?
Anonim

Internetberømmelse er en vild ting, og selvom det bliver mere almindeligt, er det få mennesker, der rent faktisk tager springet til mainstream berømmelse. Logan Paul er tilfældigvis en af de få, der fik det til at ske.

Han har haft succes på sociale medier og har fået legioner af følgere, mens han også har haft nogle bemærkelsesværdige fejder i løbet af sin tid i rampelyset. Han er også gået over til boksning, og selvom han måske aldrig bokser igen, har han fået en bank fra sin tid i ringen.

Med de millioner, han har tjent, opnåede Logan Paul et af de sjældneste Pokémon-kort på planeten. Sådan gjorde han det.

Hvor købte Logan Paul det sjældneste Pokémon-kort?

Hvis du har brugt nogen form for tid på internettet inden for de sidste seks år eller så, så har du sikkert hørt navnet Logan Paul mere end et par gange. Den sociale medie-stjerne har oparbejdet en stor tilhængerskare, og han har tjent millioner af dollars ind, siden han blev en stjerne for flere år tilbage.

Ifølge Celebrity Net Worth, "har Logan Paul en nettoværdi på $45 millioner. I skrivende stund har Logan Paul mere end 23 millioner følgere på sin YouTube-kanal. På forskellige tidspunkter har han været en af de højeste- bet alte YouTubere på planeten."

Som om sociale medier ikke var lukrative nok, har Paul også tjent masser af penge gennem merchandising og podcasting.

"Alene i de første ni måneders drift genererede Maverick mere end $40 millioner i salg. Han har været vært for Impaulsive-podcasten siden november 2018. I de seneste år har Logan og hans bror Jake drejet sig om til den professionelle bokseverden, " skriver Celebrity Net Worth.

Det er ret imponerende at se den formue, han har tjent til sig selv, og du må hellere tro, at han har brugt en betragtelig del af den på nogle uhyrlige ting.

Paul har brugt millioner på besynderlige ting

Gennem årene har folk været i stand til at se Logan Paul bruge sin formue på en række forskellige ting.

På et tidspunkt brugte denne fyr millioner på, hvad der viste sig at være et falsk Pokémon-kortsæt.

"I december brugte Paul 3,5 millioner dollars på, hvad han troede var et tilfælde af førsteudgaven af Pokemon-booster-bokse, et sjældent fund for fans af Pokemon. Det var det meste, nogen havde brugt på kortene. PokeBeach, ultimative trading card fan site, rapporterede ikke i første omgang om nyhederne som et resultat af at være skeptisk over for købet. PokeBeach ville gå i detaljer med hensyn til salget af sagen, hvilket fik Paul til at lave noget yderligere research," skriver Sporting News.

Dette var ikke den eneste gang, Paul var villig til at tabe millioner af dollars på nogle Pokémon-kort. Faktisk brugte han engang over $5 millioner på at få et enkelt kort.

Hvordan han fik sit sjældne Pikachu-kort

Så, hvordan kom Logan Paul til at eje et så sjældent og dyrt Pokémon-kort?

Ifølge Guinness har "YouTuber Logan Paul (USA) for nylig erhvervet et eftertragtet PSA Grade 10 Pikachu Illustrator-kort efter en rekordstor handel til en værdi af $5.275.000 (£3.862.424 / €4, 477, 146). Kortet blev købt af Paul fra Marwan Dubsy i Dubai den 22. juli 2021, hvilket slog rekorden for det dyreste Pokémon-handelskort solgt ved et privat salg."

Paul var ikke kun nødt til at skaffe skøre mængder kontanter, men han var nødt til at smide sit eget kort ind for at forsøde handlen.

"For at få PSA Grade 10 Pikachu Illustrator-kortet byttede Paul et PSA Grade 9 Pikachu Illustrator-kort til en værdi af 1.275.000 USD, som han havde købt hos den kendte sportskortsamler Matt Allen i Como, Italien. Denne Grade 9 kort plus $4.000.000 svarede til prisen på det uberørte Grade 10 Pikachu Illustrator-kort."

De fleste fornuftige mennesker ville ikke drømme om at bruge millioner af dollars på et samlekort, men når du har millioner af dollars liggende, hvorfor så ikke have det sjovt med det?

Paul var naturligvis glad for at få fingrene i et så sjældent kort.

"Pikachu Illustrator er et af de sjældneste og mest eftertragtede Pokémon-kort i verden. Kun 39 blev uddelt til vindere af illustrationskonkurrencen i 1998, og dette var et køb til den eneste i verden, der har blevet bedømt til en perfekt "10", sagde Paul.

Næste gang du beslutter dig for, om du vil købe noget, der er lidt dyrt, skal du bare huske, at det vil koste millioner mindre, end denne fyr brugte på et Pokémon-kort.

Anbefalede: