Denne 'Sonny With A Chance'-stjerne har muligvis en højere nettoværdi end Demi Lovato

Indholdsfortegnelse:

Denne 'Sonny With A Chance'-stjerne har muligvis en højere nettoværdi end Demi Lovato
Denne 'Sonny With A Chance'-stjerne har muligvis en højere nettoværdi end Demi Lovato
Anonim

Disney har lanceret masser af kraftfulde (og lukrative) karrierer, og Demi Lovato er et godt eksempel. I årene siden Demis debut er stjernen nået længere (og højere), end nogen, der ser deres tidlige Disney-dage, kunne have anet.

Selv om mange gav Demi skylden for slutningen af serien 'Sonny with a Chance', fortsatte stjernen med at tjene millioner og påvirke fans.

Sagen er, at Demi ikke var den eneste seriestjerne, der fik et stort gennembrud efter debut på Disney Channel. Faktisk har én stjerne tilsyneladende bygget en højere nettoformue end Lovato har, i en helt separat karrierevej.

Mange af navnene fra 'Sonny with a Chance' er ikke så genkendelige i disse dage, men det betyder ikke, at de ikke har forgrenet sig og opbygget deres egne følgere bortset fra Demi. Så hvem er Brandon Mychal Smith, og hvordan blev han så rig?

Demi Lovatos tidligere medspiller har haft travlt

Selvom 'Sonny with a Chance' var en ikonisk tid i mange Disney-børn-seeres liv, varede den kun to år. Derefter spinoff 'So Random!' varede endnu et år, og så var det hele forbi. Så efter et par år med at spille rollen som Nico Harris, hvad gjorde Brandon Mychal Smith så?

Som det viser sig, en hel del. Mens Demis tidligere kæreste på skærmen ikke forblev i rampelyset for meget, syntes Brandon at opsøge det.

Krediteret som Brandon Smith, fortsatte skuespilleren med at optræde i en håndfuld film umiddelbart efter hans Disney-afgang. Han har også haft forskellige koncerter i forskellige tv-serier (faktisk seks), og stemte en af Teenage Mutant Ninja Turtles (Mikey, for at være specifik).

2021 tegner også til at blive et travlt år for Brandon Mychal Smith, selvom 'Sonny with a Chance' nu er langt bagud.

Hvordan kom Brandon Mychal Smith i gang?

Selv før Brandon Mychal Smith optrådte i 'Sonny with a Chance' sammen med sine andre Disney-alumner, havde han masser at gå for ham professionelt. Ifølge hans IMDb-cv var Smith selv i 1999's 'She's All That'; hans første skuespillerkredit var som "JV Cleaning Boy."

Men efter det tog tingene fart. Brandon havde en tilbagevendende rolle på 'Unfabulous', optrådte i en håndfuld andre tv-serier (inklusive 'That's So Raven'), og havde derefter en tilbagevendende rolle på 'Fremtidens Phil'.

Hvad der er endnu mere interessant ved Brandon Mychal Smiths karriere før "Sonny" er, at han optrådte i en af Demi Lovatos tidlige musikvideoer. Så blev han selvfølgelig Nico Harris på 'Sonny with a Chance', og resten er historie.

Hvad er Brandon Mychal Smiths nettoværdi?

Hans CV virker ikke vanvittigt berømt, men det er tydeligt, at Brandon Mychal Smith har haft ret travlt, siden han forlod 'Sonny with a Chance'. Men hvordan kunne han sammenlignes med Demi Lovato med hensyn til økonomisk succes? Det er faktisk ikke helt klart.

Flere kilder hævder, at Brandon Mychal Smiths nettoformue langt overstiger Demi Lovatos. Selvom Demi tilsyneladende har været omkring $40 mio. værd i nogen tid nu, kan Brandon Mychal Smith være seks gange så meget værd.

Ja, nogle kilder vurderer lavere, og siger, at Brandons nettoformue er et sted mellem $4,8 mio. og $6 mio. Men forskellige andre figurer cirkulerer også online; en kilde siger, at Smith er 125,8 millioner dollars værd, mens en anden antyder, at han er imponerende 245 millioner dollars værd.

Og selv om mange kilder kan lide at smide tal rundt, ser ingen ud til at vide præcis, hvordan Smith tjener sine penge. Der lader dog til at være rygter om, at han ejer en virksomhed, især da hans sociale medier omfatter alle "CEO."

Hvad laver Brandon Mychal Smith nu?

Brandon Mychal Smith optræder bestemt stadig; han har flere projekter, der kommer ud i 2021 og 2022. Selvfølgelig beskriver hans Wikipedia-indlæg også det faktum, at han er sanger, danser og rapper udover at være skuespiller. Derudover producerede han en sang for en musikgruppe, så det ser ud til, at han beskæftiger sig med ledelsessiden af musikken.

Alligevel kunne den lange liste af skuespilkoncerter, han har påtaget sig, også have beløbet sig til de mange millioner, han tilsyneladende har tjent; Smith har haft nogle højprofilerede koncerter, som at portrættere Little Richard i 'Get on Up' sammen med Chadwick Boseman.

Hvorvidt han virkelig er hundreder af millioner dollars værd eller ej, er til debat, men det er tydeligt, at den tidligere 'Sonny with a Chance'-stjerne har gjort store ting med sit liv. Og det ser ikke ud til, at den tidligere teen-tv-stjerne er færdig med at gå steder endnu.

Anbefalede: