Hvem var Julia Garner, før hun portrætterede Anna Delvey i Netflix' 'Inventing Anna'?

Indholdsfortegnelse:

Hvem var Julia Garner, før hun portrætterede Anna Delvey i Netflix' 'Inventing Anna'?
Hvem var Julia Garner, før hun portrætterede Anna Delvey i Netflix' 'Inventing Anna'?
Anonim

I de seneste måneder har Julia Garner bestemt vakt en masse buzz efter at have spillet hovedrollen i den nye Netflix-serie Inventing Anna fra Shonda Rhimes. På showet portrætterer skuespillerinden selv den titulære karakter. Indtil videre er serien blevet mødt med blandede reaktioner. De fleste kritikere har dog udtrykt ros for Garners præstation.

Måske, hvad fans af serien ikke er klar over, er, at Garner har fængslet seerne i de seneste år. Og faktisk har hun modtaget kritikerros allerede før hun portrætterede en falsk tysk arving. Det er fordi, selv før han opfandt Anna, var Garner allerede en skuespillerinde, som alle ikke kunne stoppe med at tale om.

Julia Garner er allerede en filmstjerne

Måske er fans ikke klar over, at Garner var en filmskuespillerinde længe før hun begyndte at lave tv-serier. Men skuespillerinden fik sin filmdebut i den mystiske thriller Martha Marcy May Marlene fra 2011. Her holdt hun sig selv, da hun delte skærmen med Elizabeth Olsen og Sarah Paulson. På det tidspunkt var Garner kun 17.

Uvidend for mange, havde Garner fået rollen, efter at det ikke lykkedes hende at blive castet i den amerikanske genindspilning af det britiske drama Skins. "Det kom endelig ned til mig og en anden pige ud af de 1.500 børn," fort alte skuespillerinden til The Gentlewoman. "Det var min første professionelle audition." Bare fem måneder senere ville den samme casting-instruktør, Susan Shopmaker, være ansvarlig for sin første filmrolle.

Kort efter var Garner i gang. Omkring dette tidspunkt skete det bare sådan, at casting var i gang til Rebecca Thomas’ (Stranger Things) drama Electrick Children om en teenager opvokset i et mormonsamfund. Og som skuespillerinden huskede, mens hun t alte med filmskaber, "kunne de ikke finde pigen." Det var da hun besluttede at lave et bånd og sende det. Hun fik rollen kun to dage senere.

“Julia kom fem eller seks dage før produktionen startede,” bekræftede Thomas under et interview med DIY. “Jeg bad om hendes audition og fik et par Quicktimes. Hun er ny inden for skuespil, og hun har en følelsesmæssig dybde, som hun ikke har kontrol over endnu, ligesom en teenager, så hun var perfekt!”

Omkring samme tid medvirkede Garner også sammen med en yngre Emma Watson og Ezra Miller i det romantiske drama The Perks of Being a Wallflower. Blot et par år senere ville skuespillerinden blive castet i dramaet I Believe in Unicorns. Og selvom Garner allerede havde lavet flere film på dette tidspunkt, var det ikke det, der solgte instruktør Leah Meyerhoff på skuespillerinden. "Jeg havde set Julia Garner i en kortfilm og vidste, da hun mødte hende, at hun ville runde rollebesætningen perfekt," fort alte hun Fusion.

I årenes løb modtog Garner ros for sin præstation i horror-thrilleren We Are What We Are. Bortset fra dette medvirkede skuespillerinden i film som The Last Exorcism Part II, Sin City: A Dame to Kill For, Grandma og Tomato Red: Blood Money. Senere spillede Garner hovedrollen i 2019-dramaet The Assistant.

Selv før 'Inventing Anna' var Julia Garner allerede en Netflix-stjerne

Langårige fans af Garner husker muligvis, at skuespillerinden først blev berømmelse efter at have fået rollen i Netflix-krimidramaet Ozark, hvor hun delte lærredet med Jason Bateman og Laura Linney. I serien spiller hun den unge og snu Ruth Langmore.

På dette tidspunkt havde Garner allerede meget mere erfaring, end da hun begyndte at lave film, og det viste sig. Det er bestemt noget, der fangede Batemans opmærksomhed fra begyndelsen.

"Grunden til, at jeg så godt kan lide at se Julias skuespil, er hendes evne til at vise sårbarhed, selv når karakteren er aggressiv," sagde han til The Cut."Hun ser ud til at have en meget klar forståelse af, hvordan hun støder på kameraet og derfor en utrolig evne til at være meget præcis med et lille blik eller gestus for at bringe publikum lige derhen, hvor hun skal, når de skal nå dertil." Garner ville vinde to Emmy-priser for sin præstation.

Ikke længe efter sluttede Garner sig til rollebesætningen i den Emmy-nominerede miniserie Waco, som fortæller om begivenhederne omkring razziaen på David Koreshs Branch Davidian-kompleks i 1993. Skuespillerinden bookede også en tilbagevendende rolle i den Emmy-vindende FX serie The Americans.

Omkring samme tid sluttede Garner sig til rollebesætningen i Netflix-miniserien Maniac, som er headlinet af Emma Stone og Jonah Hill. Skuespillerinden fortsatte derefter med at spille Connie Brittons datter i USA Network-serien Dirty John.

I mellemtiden, efter at have arbejdet på Inventing Anna, ser det ud til, at Garner er klar til at vende tilbage til det store lærred igen. Skuespillerinden er blevet udtaget til at spille hovedrollen i den kommende Paramount Players-thriller Apartment 7A. Derudover omfatter filmens producerende team John Krasinski og Michael Bay.

Anbefalede: