De største stinkere fra Johnny Depps karriere

Indholdsfortegnelse:

De største stinkere fra Johnny Depps karriere
De største stinkere fra Johnny Depps karriere
Anonim

Hollywood-stjernen Johnny Depp blev berømt i de tidlige 80'ere, og lige siden da har han medvirket i adskillige berømte blockbusters. Det er ingen hemmelighed, at skuespilleren tjente store penge på Pirates of the Carribean-serien, men gennem årene har Depp også lavet et par film, der ikke blev modtaget så godt af publikum.

I dag tager vi et kig på de 10 Johnny Depp-film, der har de dårligste ratings på IMDb. Bliv ved med at rulle for at finde ud af, hvilke af skuespillerens projekter i øjeblikket har en vurdering på 4,2!

10 'Waiting For The Barbarians' - IMDb-vurdering: 5,9

Kicking the list off er action-dramafilmen Waiting for the Barbarians fra 2019. I den spiller Johnny Depp oberst Joll, og han spiller sammen med Mark Rylance, Robert Pattinson, Gana Bayarsaikhan og Greta Scacchi. Filmen er baseret på 1980-romanen af samme navn af J. M. Coetzee, og den har i øjeblikket en rating på 5,9 på IMDb. Waiting for the Barbarians endte med at tjene mindre end $800.000 ved billetkontoret.

9 'Into The Woods' - IMDb-vurdering: 5,9

Næste på listen er den musikalske fantasy Into the Woods fra 2014, hvor Johnny Depp spiller The Big Bad Wolf. Udover Depp har filmen også Meryl Streep, Emily Blunt, James Corden, Anna Kendrick, Chris Pine og Tracey Ullman i hovedrollerne. Into the Woods er baseret på Broadway-musicalen af samme navn fra 1986, og den har i øjeblikket også en vurdering på 5,9 på IMDb. Selvom den ikke er højt vurderet, klarede filmen sig godt på billetkontoret, hvor den tjente 213,1 millioner dollars.

8 'Donald Trump's The Art Of The Deal: The Movie' - IMDb-vurdering: 5,8

Lad os gå videre til parodifilmen fra 2016, Donald Trumps The Art of the Deal: The Movie. I den spiller Johnny Depp Donald Trump, og han spiller sammen med Michaela Watkins, Jack McBrayer, Patton Osw alt, Alfred Molina og Henry Winkler.

Filmen er løst baseret på den selvbiografiske bog fra 1987, Trump: The Art of the Deal. I øjeblikket har Donald Trumps The Art of the Deal: The Movie en vurdering på 5,8 på IMDb.

7 'Mortdecai' - IMDb-vurdering: 5,5

actionkomedie Mortdecai fra 2015, hvor Johnny Depp spiller Charlie Mortdecai. Udover Depp har filmen også Gwyneth P altrow, Ewan McGregor, Olivia Munn, Jeff Goldblum og Paul Bettany i hovedrollerne. Filmen er baseret på romanserien Mortdecai, og den har i øjeblikket en rating på 5,5 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på 60 millioner dollars, og den tjente kun 47,3 millioner dollars ved billetkontoret.

6 'The Astronaut's Wife' - IMDb-vurdering: 5,3

Næste på listen er sci-fi-thrilleren The Astronaut's Wife fra 1999. I den spiller Johnny Depp kommandør Spencer Armacost, og han spiller sammen med Charlize Theron, Joe Morton og Clea DuVall. Filmen følger to astronauter, der overværer en eksplosion i rummet, hvorefter de vender hjem til deres koner. Astronautens kone har i øjeblikket en vurdering på 5,3 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $75 millioner, og den endte med kun at tjene $19,6 millioner ved billetkontoret.

5 'Tusk' - IMDb-vurdering: 5,3

Lad os gå videre til gyserkomediefilmen Tusk fra 2014. I den spiller Johnny Depp Guy LaPointe, og han spiller sammen med Michael Parks, Justin Long, Haley Joel Osment og Genesis Rodriguez. Tusk er den første i True North-trilogien, og den har i øjeblikket også en vurdering på 5,3 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $3 millioner, og den endte med kun at tjene $1,9 millioner i billetkontoret.

4 'Sherlock Gnomes' - IMDb-vurdering: 5,2

Den 3D-computeranimerede film Sherlock Gnomes fra 2018, hvor Johnny Depp er stemmen bag den titulære karakter, er den næste. Udover Depp byder filmen også på stemmerne fra James McAvoy, Emily Blunt, Chiwetel Ejiofor, Michael Caine og Ashley Jensen.

Sherlock Gnomes er en efterfølger og spin-off til 2011-filmen Gnomeo & Juliet, og den har i øjeblikket en vurdering på 5,2 på IMDb. Selvom filmen ikke er højt vurderet, klarede den sig godt i billetkontoret - den blev lavet på et budget på $59 millioner, og den endte med at indtjene $90,4 millioner.

3 'Privat Resort' - IMDb-vurdering: 5,2

Åbner top tre af Johnny Depps dårligst vurderede IMDb-film er eventyrkomedien Private Resort fra 1985. I den spiller Johnny Depp Jack Marshall, og han spiller sammen med Rob Morrow, Emily Longstreth, Toni Azito, Dody Goodman og Leslie Easterbrook. Filmen følger to unge drenge, der er gæster på et feriested i Florida - og den har i øjeblikket en vurdering på 5,2 på IMDb. Private Resort endte med at indtjene under $400.000 ved billetkontoret.

2 'Freddy's Dead: The Final Nightmare' - IMDb-vurdering: 4,7

Den andenplads på dagens liste er slasher-filmen fra 1991, Freddy's Dead: The Final Nightmare. I den spiller Johnny Depp en teenager på tv, og han spiller sammen med Robert Englund, Lisa Zane, Shon Greenblatt, Lezlie Deane og Yaphet Kotto. Filmen er den sjette i A Nightmare on Elm Street-franchisen, og den har i øjeblikket en vurdering på 4,7 på IMDb. Freddy's Dead: The Final Nightmare blev lavet på et budget på $9-11 millioner, og det endte med at tjene $34.9 millioner ved billetkontoret.

1 'Yoga Hosers' - IMDb-bedømmelse: 4,2

Og endelig afslutter listen på førstepladsen komedie-gyserfilmen Yoga Hosers. I den spiller Johnny Depp Guy LaPointe, og han spiller sammen med sin datter Lily-Rose Depp samt Harley Quinn Smith, Vanessa Paradis, Austin Butler og Tyler Posey. Yoga Hosers er den anden film i Smiths True North-trilogi - og den har i øjeblikket en vurdering på 4,2 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $5 millioner, og den endte med at tjene mindre end $40.000 i billetkontoret.

Anbefalede: