Fans tror, at disse er de største stinkers i Megan Fox' karriere

Indholdsfortegnelse:

Fans tror, at disse er de største stinkers i Megan Fox' karriere
Fans tror, at disse er de største stinkers i Megan Fox' karriere
Anonim

Skuespillerinden Megan Fox blev berømt i 2000'erne takket være sin rolle i Transformers-serien. Siden da har skuespillerinden medvirket i adskillige projekter, selvom hun bestemt ikke er fremmed for at få slemme kommentarer om hendes præstationer fra kritikere.

I dag kigger vi nærmere på, hvilke af Megan Fox' film, der har de laveste vurderinger på IMDb. Bliv ved med at rulle for at se, hvilket projekt der endte med at få en 3.3 på Internet Movie Database!

10 'Hore' - IMDb-vurdering: 4,9

Hore 2008 film
Hore 2008 film

Kicking the list off er dramafilmen Whore fra 2008, hvor Megan Fox spiller Lost. Udover Fox har filmen også Thomas Dekker, Ron Jeremy, Rumer Willis, Lauren Storm og Lena Headey i hovedrollerne. Filmen følger en gruppe teenagere, der flytter til Hollywood for at forfølge skuespillerkarrierer - og den har i øjeblikket en vurdering på 4,9 på IMDb.

9 'Holiday In The Sun' - IMDb-vurdering: 4,9

Næste på listen er den romantiske familieeventyrfilm fra 2001 Holiday in the Sun. I den spiller Megan Fox Brianna Wallace, og hun spiller sammen med Mary-Kate og Ashley Olsen, Austin Nichols, Ben Easter og Billy Aaron Brown. Holiday in the Sun følger to teenage-tvillinger på ferie på Atlantis Paradise Island, og den har i øjeblikket en vurdering på 4,9 på IMDb.

8 'Jonah Hex' - IMDb-vurdering: 4,7

Lad os gå videre til den vestlige superheltefilm fra 2010, Jonah Hex, hvor Megan Fox spiller Lilah Black. Udover Fox har filmen også Josh Brolin, John Malkovich, Michael Fassbender, Will Arnett og Michael Shannon i hovedrollerne.

Jonah Hex er baseret på DC Comics-karakteren af samme navn, og den har i øjeblikket en vurdering på 4,7 på IMDb. Filmen endte med at tjene $11 millioner i billetkontoret.

7 'Confessions Of A Teenage Drama Queen' - IMDb-bedømmelse: 4,6

Den musikalske teenagekomedie Confessions of a Teenage Drama Queen fra 2004 er den næste. I den spiller Megan Fox Carla Santini, og hun spiller sammen med sin påståede rival Lindsay Lohan samt Adam Garcia, Glenne Headly, Alison Pill og Carol Kane. Filmen er baseret på Dyan Sheldons roman fra 1999 af samme navn, og den har i øjeblikket en rating på 4,6 på IMDb. Confessions of a Teenage Drama Queen endte med at tjene 33,3 millioner dollars ved billetkontoret.

6 'Passion Play' - IMDb-vurdering: 4,5

Næste på listen er fantasy-dramafilmen Passion Play fra 2010, hvor Megan Fox spiller Lily Luster. Udover Fox har filmen også Mickey Rourke, Rhys Ifans, Bill Murray og Kelly Lynch i hovedrollerne. Passion Play følger en engel, der bliver reddet af en trompetist - og den har i øjeblikket en rating på 4,5 på IMDb. Filmen endte med at tjene under $4.000 i billetkontoret.

5 'Zeroville' - IMDb-vurdering: 4,5

Åbner top fem på dagens liste er komedie-dramaet Zeroville fra 2019. I den spiller Megan Fox Soledad Paladin, og hun spiller sammen med James Franco, Seth Rogen, Joey King, Danny McBride og Craig Robinson. Zeroville er baseret på 2007-romanen af samme navn af Steve Erickson, og den har i øjeblikket en vurdering på 4,5 på IMDb. Filmen endte med at tjene under $80.000 i billetkontoret.

4 'Midnight In The Switchgrass' - IMDb-vurdering: 4,4

Lad os gå videre til krimi-thrilleren Midnight in the Switchgrass fra 2021, hvor Megan Fox spiller Rebecca Lombardo. Udover Fox har filmen også Bruce Willis, Emile Hirsch, Lukas Haas, Colson Baker og Lydia Hull i hovedrollerne.

Filmen følger en FBI-agent og Florida State-officer, mens de efterforsker uopklarede mordsager. Midnight in the Switchgrass har i øjeblikket en vurdering på 4,4 på IMDb, og den endte med at tjene lige under $100.000 ved billetkontoret.

3 'Rogue' - IMDb-bedømmelse: 4.1

Åbner top tre på dagens liste er actionthrilleren Rogue fra 2020. I den spiller Megan Fox Samantha "Sam" O'Hara, og hun spiller sammen med Philip Winchester, Greg Kriek, Brandon Auret, Jessica Sutton og Kenneth Fok. Filmen følger en lejesoldat, hvis hold bliver fanget i Afrika - og den har i øjeblikket en rating på 4,1 på IMDb. Rogue endte med at tjene lidt under $250.000 ved billetkontoret.

2 'Good Mourning' - IMDb-vurdering: 3,8

Den andenplads på dagens liste er rom-com'en Good Mourning fra 2022, som blev instrueret, produceret, skrevet og med Fox' forlovede Colson Baker og Mod Sun i hovedrollerne. I filmen portrætterer Megan Fox Kennedy, og hun spiller også sammen med Pete Davidson, Dove Cameron, Amber Rose, Avril Lavigne og Dennis Rodman. Filmen har en vurdering på 3,8 på IMDb, og den endte med at tjene lige under $20.000 i billetkontoret.

1 'Big Gold Brick' - IMDb-vurdering: 3,3

Og endelig afslutter listen på førstepladsen den mørke komedie Big Gold Brick, hvor Megan Fox spiller Jacqueline Deveraux. Udover Fox har filmen også Emory Cohen, Andy Garcia, Lucy Hale, Frederick Schmidt og Oscar Isaac i hovedrollerne. Big Gold Brick følger historien om en mand, der hyrer en forfatter til at skrive sin biografi - og den har i øjeblikket en vurdering på 3,3 på IMDb.

Anbefalede: