Hvordan 'The Kids In The Hall' kom sammen igen til den seneste genstart

Indholdsfortegnelse:

Hvordan 'The Kids In The Hall' kom sammen igen til den seneste genstart
Hvordan 'The Kids In The Hall' kom sammen igen til den seneste genstart
Anonim

Det klassiske kult-sketchshow The Kids In The Hall kommer tilbage til fjernsynet. Den canadisk-producerede serie vil indeholde hele det originale cast, der genforenes som en helhed for første gang siden det originale shows afslutning, hvilket betyder, at dette vil være første gang, "The Kids" vil være sammen igen til en ny tv-serie i mere end 20 år.

Dave Foley, Kevin McDonald, Bruce McCulloch, Mark McKinney og Scott Thompson vender tilbage til deres ikoniske karakterer som The Idiot Boy og The Axe Murderer, men vi vil også se nye karakterer og nye parykker, men nyt show vil stadig understrege den mørke humor, der gjorde det originale show så populært. Hvad skulle der til, før The Kids fandt sammen igen til et nyt show efter mere end 20 år?

9 Det originale show blev aflyst efter 5 sæsoner

Den originale serie debuterede i 1988 på det canadiske netværk CBC, men fandt kort efter distribution på HBO og CBS i USA. Genudsendelser er også blevet syndikeret på netværk som Comedy Central.

8 'The Kids In The Hall' blev snart en kultklassiker

Takket være den udbredte distribution både under showets afvikling og efter showets aflysning i 1995, fandt The Kids In The Hall sin niche hos Avante-Garde og mørke komediefans. Showet er mørkere end SNL, men mindre prangende end MadTV, hvilket giver dem mulighed for at finde et publikum, der er et sted mellem mainstream og banebrydende. The Kids In The Halls kultpopularitet gjorde det muligt for rollebesætningsmedlemmerne at have blomstrende karrierer, selvom de forblev lige så underspillede, som de var, da de lavede showet.

7 'Kids In The Hall'-besætningsmedlemmerne endte med blomstrende solokarrierer

Undervurderet, men alligevel nervøs, det kan være den bedste måde at opsummere både showet og skuespillernes karriere efter, at det originale show sluttede. Dave Foley gjorde sine runder i adskillige tv-shows, herunder Scrubs og nyhedsradio. De fleste vil dog huske Foley for at have lånt sin stemme til Pixars A Bug's Life. Kevin McDonald er også en fremtrædende stemmeskuespiller nu, og titler på hans CV inkluderer Lilo og Stich og Invader Zim. Bruce McCulloch har forfulgt flere film, end han har på tv, fans vil måske genkende ham fra Stealing Harvard, Superstar og Comeback Season. Mark McKinney var også med i Superstar samt en anden film baseret på SNL-skits, A Night at The Roxbury. Moderne publikum kan måske bedst genkende McKinney som Glenn fra Superstore. Scott Thomspon er den i gruppen, der laver mere arbejde uden for kameraet, udover at skuespille har han skrevet flere bøger, herunder en biografi om komikeren Buddy Cole.

6 En dokumentarfilm forklarer det hele

Men dette besvarer stadig ikke det indledende spørgsmål, hvordan lykkedes det for The Kids at finde sammen igen? Nå, det ville ikke være første gang, de har lavet et par genforeningsshows, hvoraf det seneste var i 2010. Så vi kan antage, at de har holdt kontakten. Men hvis fans har brug for detaljerne, så er der en ny dokumentar, der udkommer i takt med det nye show, der forklarer det hele. The Kids in the Hall: Comedy Punks er en dokumentar i to dele, der debuterede på SXSW og blev udgivet i maj 2022.

5 Lorne Michaels gik op for at producere 'Kids In The Hall' igen

Det er rimeligt at sige, at en katalysator for showets genoplivning var Lorne Michaels. Ikke mange mennesker er klar over, at Michaels producerede det originale show (Michaels er også canadisk), og Michaels er blevet en institution inden for komedie-tv som producent af ikke bare SNL, men også 30 Rock og The Tonight Show med Jimmy Fallon. Michaels er en, der typisk arbejder tæt sammen med skuespillerne i hans shows, og hjælper dem ofte ved at producere deres film og andre sideprojekter, som han gjorde med Chris Farley på Tommy Boy eller Portlandia med Fred Armisen. Hvor instrumental Michaels vil være i serien er stadig uvist, men fans kan takke komediekongesten for at hjælpe med at bringe denne kultklassiker tilbage.

4 Hvor vil den nye 'Kids In The Hall' vise stream?

3

Hvis nogen ikke har fundet ud af det endnu eller bare ikke har lyst til at google det selv, så lad det vide, at The Kids In The Hall vil streame på Amazon Prime. Interessant nok fandt showet ikke distribution på Peacock. Selvom det ikke var et NBC-show, arbejder Lorne Michaels så tæt sammen med NBC, at man ville forvente, at størstedelen af hans projekter ville blive på NBC Universal-streamingtjenester.

2 Alt bliver genstartet

Det burde heller ikke komme som nogen overraskelse, at endnu en 90'er-perle kommer tilbage til livet. Det ser ud til, at dette er den nye æra af genstarten, da flere andre kult-90'er-shows vender tilbage. Titlerne inkluderer Mystery Science Theatre, som nu streames på sin egen app The Gizmoplex, Fresh Prince of Bel-Air er blevet omdannet til en dramaserie for Peacock, og selv Will and Grace er tilbage i aktion, og der er næsten for mange andre titler til at liste. Folk savner bare 90'erne, hvad kan du sige?

1 Genstarten vil have flere gæstestjerner end nogensinde før

En ting, der vil få denne version af showet til at skille sig ud fra den anden, er antallet af kendte gæstestjerner, fans kan forvente at se. Vi ved allerede, at Mark Hamill, Samantha Bee, Catherine O'Hara, Kenan Thompson, Will Forte, Eddie Izzard, Pete Davidson og flere flere. The Kids er klar til et stort comeback, og deres fans er klar til dem.

Anbefalede: