Amazon Primes nye datingshow 'The One That Got Away,' detaljer afsløret

Indholdsfortegnelse:

Amazon Primes nye datingshow 'The One That Got Away,' detaljer afsløret
Amazon Primes nye datingshow 'The One That Got Away,' detaljer afsløret
Anonim

Hver streamingtjeneste ser ud til at have sin egen reality-datingserie på det seneste. Discovery har Love Off the Grid, som har til formål at teste pars kemi i ørkenen. Netflix vovede sig endda ind i koreansk reality-tv med Single's Inferno. Og hvem ville glemme Hulus ikoniske show, Love Island. Amazon Prime er ikke fremmed, når det kommer til at vælge den bedste datingserie til at streame på deres platform. Fra at dele et godt grin på Dating: No Filter, som har givet et andet twist på datingformatet, op til at kaste det tilbage til 00'erne til den nostalgiske Flavor of Love, der har skudt Tiffany Pollard - AKA New York - i vejret til hende reality-tv-karriere.

Reality dating-shows spiller en stor rolle i amerikansk kultur. Netflix's The Ultimatum har måske ikke resulteret i et væld af succesfulde forhold, men fans kan stadig lide at se forhold vokse og til tider implodere. Amazon Prime har nogle gode nyheder til fans af datingshows, da de bekræftede grønt lys for en helt ny datingserie, The One That Got Away. Mens fans venter på, at showet bliver sendt, er nogle allerede fascineret af, hvordan serien vil fungere. Her er en oversigt over, hvad du kan forvente af programmet.

8 Hvad er 'The One That Got Away'?

i01_the-one-the-got-away-still192
i01_the-one-the-got-away-still192

Amazon Primes 'The One That Got Away' er en kommende serie produceret af Amazon Studios og Fulwell 73. Andre serier har måske været på tæerne omkring ideen om at matche tilfældige mennesker, men deres nye serie stammer fra folk, der har været får mulighed for at genoprette forbindelsen til deres 'missed connections'.

7 Hvordan beskriver Amazon 'The One That Got Away'?

I henhold til den officielle beskrivelse af serien: "Det kan virke som en umulig bedrift at opspore The One That Got Away, men for disse heldige singler bliver den drøm til virkelighed. I denne tidsrejsende, eksperimentelle dating-serie, som er vært for pop-ikonet, singer/songwriter Betty Who, får seks personer, der søger efter deres sjælevenner, en chance for at udforske et helt liv med mistede forbindelser, mens mennesker fra deres fortid én efter én træder ind. "Portalen" for at overraske dem og tage deres skud på kærligheden."

6 Rollelisten i 'The One That Got Away'

Showet vil være vært for singer/songwriter Jessica Anne Newham, populært kendt under sit kunstnernavn Betty Who. Betty har været i rampelyset i årevis på grund af sin musik. Hun skabte sig først et navn med sin debutsingle "Somebody Loves You", og skrev senere kontrakt med RCA Records og udgav sit debutstudiealbum, Take Me When You Go. Sangerinden/sangskriveren bekræftede det på sit Instagram-opslag og sagde: "Så spændt på at dele, at jeg vil være vært for The One That Got Away … Kan ikke vente med at dele mere om dette show med dig snart!"

5 Vil 'The One That Got Away' være som andre Amazon Reality Shows?

i01_71XUGzMgu+L._RI_
i01_71XUGzMgu+L._RI_

Med den helt nye serie på vej, tror fans, at Amazon har taget det op med deres nye reality-tv-serie. Amazon Primes eksisterende realityshow Wild and Free bragte otte unge mennesker, som ikke kender hinanden, til en luksuriøs strand, da de begiver sig ud på en rejse med potentiel matchmaking.

Dette er milevidt fra målet med Amazons nye serie, som forsøger at genskabe forbindelsen mellem folk fra deres fortid, deraf titlen. Mens seerne er vant til at se folk blive isoleret ét sted og se dem blive mere personlige, kan seerne forvente en bred vifte af følelsesmæssige rutsjebaner, mens medvirkende taler med deres egen personlige TOTGA.

4 Er 'The One That Got Away' falsk?

Amazon Prime The One That Got Away-scene
Amazon Prime The One That Got Away-scene

Selvom vi endnu ikke har set det kommende show, er datingshows generelt målrettet som "falske" eller "manuskripter". Brugere på Reddit afslørede anonymt, hvad der sker bag kulisserne i et reality-datingshow generelt, og hvad der ser romantisk ud for seerne, er måske ikke så ægte, som det ser ud til. u/throwitallaway112143 afslørede: "Der ser måske ikke ud til at være nogen personale i fjernsynet, men der er personale bag kulisserne, der fortæller dig, hvad du skal gøre, hvilken side du skal stå/sidde, så kameraet ikke er blokeret."

Brugeren sagde så: "Og nogle gange er det ikke rigtigt 'rigtigt', da de nogle gange beder os om at gentage en 'dramatisk' ting, vi spontant gjorde for 2. eller 3. optagelse, for at de kunne 'filmisk' fange scenen." Lige nu er der ikke noget at sige til, om den nye Amazon Prime-serie er fremstillet, men historien om reality-dating-serier taler meget om.

3 Hvad kommer der ellers til Amazon Prime?

i01_Forever-Summer-Hamptons-1014x570
i01_Forever-Summer-Hamptons-1014x570

The One That Got Away er ikke den eneste kommende datingserie, som seerne er begejstrede for. Prime Video har også premiere på to nye reality-programmer - "Forever Summer: Hamptons" og "Cosmic Love" får premiere til sommer. Forever Summer: Hamptons inviterer velhavende universitetsstuderende i New York City til en ferietur til sommeren. Den er produceret af Amazon Studios og Haymaker East.

2 Er 'Cosmic Love' Ligesom 'The One That Got Away'?

Cosmic Love deltagere
Cosmic Love deltagere

På den anden side er Cosmic Love et soci alt eksperiment bestående af fire personer, der forsøger at finde en partner gennem magien ved astrologisk matchmaking. De vil blive guidet af de bedst sælgende forfatter-astrologer Ophira og Tali Edut, kendt som 'The AstroTwins'. Ved hjælp af det mystiske Astro Chamber, med stemme fra Cree Summer.

1 Hvornår vises Amazons nye udsendelser?

Amazon Prime er klar til en vild line-up denne sommer. Forever Summer: Hamptons får premiere på alle otte afsnit i juli; Cosmic Love får premiere på 10 afsnit i august; og The One That Got Away får premiere på alle 10 afsnit den 24. juni.

Anbefalede: