Her er, hvordan Larry David bruger sin nettoværdi på $400 millioner

Indholdsfortegnelse:

Her er, hvordan Larry David bruger sin nettoværdi på $400 millioner
Her er, hvordan Larry David bruger sin nettoværdi på $400 millioner
Anonim

Larry David er bestemt ikke fremmed for rampelyset. Komikeren fandt først, at han fik indpas i biz'en, da han var forfatter på Saturday Night Live. Hans talenter blev hurtigt beundret af fans, hvilket fik David til at skrive en af de mest ikoniske komedieserier til dato, Seinfeld.

Serien, der strakte sig over 9 sæsoner, er gået ned som en af de største sitcoms, og det er alt sammen takket være Larry David. Derudover kender fans David gennem hans egen hitserie, Curb Your Enthusiasm. Skuespilleren og komikeren er langsomt, men sikkert ved at blive den karakter, han spillede på Curb, dog ser Larry David ikke ud til at have noget imod det.

Tja, med sine mange bidrag til film og tv er det ikke noget chok, at skuespilleren har formået at samle en nettoværdi på $400 millioner! I betragtning af at Larry David holder en ret lav profil, spekulerer mange fans på, hvad han præcis bruger sine millioner på.

Opdateret den 13. oktober 2021 af Michael Chaar: Larry David har skabt to af de største komedier i tv-historien; Seinfeld og Curb Your Enthusiam. Mens Seinfeld ikke er mere, går Curb ind i sin 11. sæson. Med så stor succes i faget, spekulerer mange fans på, hvad Larry bruger sin nettoværdi på 400 millioner dollars på. Nå, ikke meget! Skuespilleren er på ingen måde en stor bruger, og har knap nok rørt sine penge tjent fra HBO. Mens han nød sin golf og fine middage, er Larry ikke en stor rejsende, i betragtning af at han er lidt af en germafobe. En ting, han bruger sin mønt på, er fast ejendom! David har et par hjem i hele Californien, inklusive hans palæ på $12 millioner Pacific Palisades, som han solgte tilbage i 2014.

Hvordan Larry samlede $400 millioner

Der er virkelig ingen mening i at opsummere, hvordan Larry David tjente sin episke formue. De fleste ved, at Seinfeld var vanvittig succesfuld og fortsætter med at tjene penge den dag i dag. I et interview med BUILD Series jokede Larrys ven og Curb Your Enthusiasm-medspiller, J. B. Smoove, at han ikke engang har rørt sine HBO-penge endnu. Han nyder stadig alle de søde roy alty- og syndikeringspenge fra hans år som medskaber og skribent på Seinfeld, som alle har givet ham mulighed for at samle sin nettoværdi på 400 millioner dollars.

Før Seinfeld og HBO's Curb Your Enthusiasm skrev Larry også på Saturday Night Live, Friday's og en lang række andre projekter, men alt dette bet alte blot hans regninger. Larry gik dybest set fra klude til rigdom på grund af Seinfeld. Showets succes har gjort det muligt for ham at tage de job, som HAN ønsker at tage, herunder Curb, et Broadway-show og forskellige film.

Det har også givet ham mulighed for at bruge nogle seriøse dollars på luksusgenstande og begivenheder, inklusive hans mange hjem, biler og selvfølgelig cigarsamling!

Larry har millioner i fast ejendom

En mand til en værdi af 400 millioner dollars har helt sikkert råd til ethvert hus, han kunne ønske sig. Og sandheden er, at Larry har ejet en del ejendomme gennem årene. Blandt dem et palæ på 12,9 millioner dollars i Pacific Palisades i Los Angeles. Hjemmet var især cool på grund af den Hobbit-inspirerede indretning. Nej, huset var ikke direkte designet til at se ud som om det var en del af The Shire; det er mere et utilsigtet aspekt takket være ejendommens landengelske stil.

Hjelet med 7 soveværelser og 10 bad havde udsigt over en golfbane, som var perfekt for Larry, da han er en ivrig golfspiller. Ifølge et interview på The Rich Eisen Show har Larry endda spillet golf med tidligere præsident Barack Obama. Men det har intet at gøre med hans penge eller hans golfevner. Det er mere at gøre med hans enorme bidrag til kunst og komedie og generelle forbindelser, der kommer fra at blive hyldet som "et geni".

Bortset fra den engelske ejendom i Gated Country, som han solgte for år tilbage, har Larry ifølge The LA Times også ejet et andet palæ i Pacific Palisades og ejendom på Martha's Vineyard. Sidstnævnte har været vist på hans datter, Cazzie Davids Instagram-feed.

Skørte ferier og yachter er ikke hans ting

Enhver ægte fan af Larry David ved, at han ikke er så social eller kan lide at rejse, især når det involverer paparazzier, der følger ham rundt. Bortset fra arbejde ser det ud til, at Larry kun rejser af to grunde…golf og hans døtre. Hvad angår yachter og private jetfly… ja, nej… det er egentlig ikke Larrys ting. Det er alt for prangende og prangende for ham, selvom han er en pæn halv milliard dollars værd og det hele.

Larry's A Man Of Simple Pleasures… Bortset fra to ting

I det daglige ser det ud til, at Larry bruger penge på meget sund og enkel mad. Fans ved, at han er lidt af en sundhedsnød, men dette blev bekræftet i et interview med GQ. Larrys 2020-interview med GQ kastede også lys over, hvordan han bruger penge på tøj. Hans personlige modevalg om kun at bære ét stykke dyrt tøj ad gangen. Ellers mener han, at det bare er "for meget".

"For påklædt. Du skal være halvt klædt på. Det er min modeteori, eftersom du spurgte: Half Is More." Dette perspektiv er det, der fik Jerry Seinfeld til at påstå, at Larry klæder sig som "en Upper East Side Communist". Mens hans garderobe og daglige menu måske ikke er noget, der er hans 400 millioner dollars værd. formue, hans bil og natteliv er det helt sikkert.

Ifølge GQ kører Larry en Tesla Model S, som er alt andet end prangende i designet. Det koster dog over $113.000. Larry elsker også et fancy måltid på en hyggelig restaurant fra tid til anden. Og han får særbehandling, når han er der. Ifølge hans ven og Curb-medspiller Richard Lewis bliver Larry ofte behandlet med genstande uden for menuen… og meget af det!

The Return Of 'Curb Your Enthusiasm'

Larry David kiggede forbi Jimmy Kimmels' hit talkshow sent om aftenen for at diskutere at have dukket op til Kimmels fødselsdagsfest på den forkerte dag, men fans var mere spændte på at høre om Davids genkomst, Curb Your Enthusiasm. Sæson 8 var afsluttet i 2011, og fans fik en gave til sæson 9 seks år senere i 2017!

Nå, da sæson 10 blev annonceret sidste år, håbede fans, at showet ville fortsætte, og det er det! Sæson 11 har premiere i slutningen af oktober, og fans kan ikke vente. Med Larrys nettoværdi komfortabelt på $400 millioner, er det ingen overraskelse, at det kun stiger herfra med flere og flere sæsoner med Curb.

Anbefalede: