Jersey Shore: Familieferie: Pauly D's 10 bedste citater

Indholdsfortegnelse:

Jersey Shore: Familieferie: Pauly D's 10 bedste citater
Jersey Shore: Familieferie: Pauly D's 10 bedste citater
Anonim

Jersey Shore: Family Vacation er mere end et reality-tv-show, det er en livsstil. De større rollebesætningsmedlemmer, inklusive Pauly D, spiller en integreret rolle i seriens historier, selv da de voksede op og blev "rigtige" voksne.

Pauly D, hvis rigtige navn er Paul DelVecchio Jr., blev berømt som rollebesætning i 2009 og discjockey i 2011. Pauly D var åbningsakten til Britney Spears' Femme Fatale verdensturné og signerede efterfølgende en tre-albums aftale med 50 Cents G-Unit Powerhouse. Det er klart, at han gør det godt, og givet disse citater fra hele hans tid på franchisen, er det let at se, hvorfor han er så populær!

10 Pauly D refererede til champagne i et slagord

Via youtube.com
Via youtube.com

"Aaawwww yeah. Champagne yeah."

Dette citat var mere end blot et citat fra Pauly D fra Jersey Shore: Family Vacation. Det er en moderne løsning på et moderne problem i hverdagen.

Mange mennesker ønsker at slappe af og slappe af efter en lang dag på arbejde. At skænke sig selv et glas champagne kan helt sikkert hjælpe dem med at slappe af, slappe af og indhente deres yndlings-tv-shows. Det er en win-win situation, og champagne kan byttes til noget andet med lidt brus for dem, der afholder sig fra alkoholholdige drikkevarer.

9 Pauly D råbte en uventet catchphrase

Via tv.avclub.com
Via tv.avclub.com

Husk da Pauly D råbte "Cabs are here!" i en gruppeindstilling?

Dette citat blev til sidst Pauly D's officielle opfordring til, at natten var i gang.

Ja, førerhuset er lige kørt op til huset, hvilket fungerede som et signal om, at alle skulle være klar til at tage hjem efter festen. Men der var selvfølgelig mindst én person, der ikke var klar til at tage afsted, så det lader til at være hovedårsagen til, at Pauly D råbte det højt - han ville have sin stemme hørt.

8 Pauly D tog ordet "stalking" til det næste niveau

Via youtube.com
Via youtube.com

Som headeren antyder, gjorde Pauly D det meget klart, hver gang han ønskede, at nogen skulle lade ham være i fred.

Det så ud til, at Pauly D bad nogen om at lade ham være i fred, men det var ikke nok, så han besluttede sig for at tage tingene til næste niveau og opfandt det udsagn-vendte-citat: "Du forfølger hele mit liv."

Her er et stof til eftertanke stil-spørgsmål: At kalde nogen for at forfølge nogens "hele" liv er en mere ligetil måde at kalde dem ud og slå hammeren på hovedet, ikke?

7 Pauly D følger en enkel rutine

Via abc.com
Via abc.com

Glæder du dig over, hvordan Pauly D forbliver i form og frisk?

Pauly D sagde (og fulgte) et citat på tre ord: "GTL" eller "Gym. Tan. Laundry."

Dette citat var realistisk. Det har dog fået mange fans til at spekulere på, hvor mange outfits Pauly D og hans medvirkende medlemmer egentlig havde brug for hver dag? Havde de virkelig så meget vasketøj at lave hver uge? Hvad med det overdrevne vandforbrug hver måned? Det var tre af de vigtigste spørgsmål, der dvælede i fansens hoveder.

6 Pauly D brugte ordet "granat", og det var ikke for at citere Bruno Mars

Via tmz.com
Via tmz.com

Ja, Pauly D brugte ordet "granat" til at beskrive en uattraktiv person, som han ville undgå i natklubben. Nej, Pauly D havde ikke til hensigt at citere "Grenade" af Bruno Mars.

Dette Pauly D-citat var ikke det smarteste, da han er gået over grænsen, men hey, han fandt på det, så han burde tage op til sine fejl. Han har trods alt ydmyget uattraktive kvinder i natklubben og muligvis såret deres følelser, uanset om de åbenlyst udtrykker deres tanker og følelser til ham eller ej.

5 Pauly D så frem til "T-Shirt Time"

Via yahoo.com
Via yahoo.com

Fans kan regne med, at Pauly D kommer med citatet "T-shirt time."

For dem, der ikke er bekendt med dette citat, er "T-shirt-tid", når en gruppe mænd lounger i stuen i tanktoppe - helst hvide - før de tager deres t-shirts på og går ud for at feste. nat væk.

Dette, mine venner, er en passende måde for fyrene at gøre sig klar til en fest med pigerne. Tid til at få den energi op til en fantastisk aften i byen … uden at spilde på deres gå-ud-tøj.

4 Pauly D beskrev den dejligste ting, nogen nogensinde har gjort for ham

Via mtv.com
Via mtv.com

Jersey Shore-besætningen kan være ret ubehagelig, men der er nogle øjeblikke, der får fans til at tro, at rollebesætningen kan være sød.

Pauly D kommenterede Vinny Guadagnino: "På stranden havde jeg ligesom et stykke fnug i mit hår, og Vinny tog det ud. Og det var det bedste, nogen nogensinde har gjort for mig."

Det var rart og venligt af Vinny. Pauly D er heldig at have en ven som Vinny. Desuden er det personlige par venner på og uden for sættet.

3 Pauly D har to ord til fansene

Via intouchweekly.com
Via intouchweekly.com

Pauly D har to ord til fansene: "Yeah buddy!"

"Ja, ven!" kan lyde som et grundlæggende citat, men det er en fantastisk måde at blive enige med nogen på eller heppe på nogen, uanset hvad de arbejder på. Det er også en fantastisk måde at være positiv på i en negativ verden.

Lad os ikke glemme, da Pauly D bar et hvidt svedbånd og et par brune aviator-solbriller og sagde: "Yeaaaaaaaah…buddy!" Pauly D fandt på et klassisk øjeblik, som enhver fan burde kunne huske.

2 Pauly D har en frugtbaseret analogi

Via toofab.com
Via toofab.com

Pauly D har en sans for humor. Tjek hans frugtbaserede analogi.

Pauly D sagde til Sammi "Sweetheart" Giancola: "Du kommer ikke ind på søndag med en stor banan og forventer, at alt er ferskner."

Ha! Dette fik fansene til at grine af. Det var jo et ordspil, der kunne få et kick af folk. Det blev betragtet som sjovt blandt fansene, det føjede noget komedie til showet, og det fik showet til at se ud til at være lidt mere lethjertet, hvilket var et plus.

1 Pauly D har aldrig grædt over en gal

Via freep.com
Via freep.com

I sit castingbånd sagde Pauly D: "Jeg sværger ved Gud, jeg har aldrig grædt over en pige i mit liv."

Ti år efter, at Pauly D's citat blev mainstream, hævdede han, at det stadig var relateret til Jersey Shore-jubilæet. Hele medvirkende var enige om, at Pauly D ikke har ændret sig meget gennem årene på Jersey Shore: Family Vacation.

Med det sagt, forsynede Pauly D ikke kun fans med et mindeværdigt citat, men gav dem også et nyttigt tip, når det kommer til deres romantiske forhold.

Anbefalede: