10 skøre fakta, fans behøver at vide om Harry Styles' tatoveringer

Indholdsfortegnelse:

10 skøre fakta, fans behøver at vide om Harry Styles' tatoveringer
10 skøre fakta, fans behøver at vide om Harry Styles' tatoveringer
Anonim

Hvis nogen kan få en masse tatoveringer, er det Harry Styles. Som mange berømtheder har Styles synligt blæk og meget mere, end du måske tror. Hvem ved, om han planlægger at få flere. Sammen med sit lange hår, lune sangstemme, excentrisk farvede neglelak og ikoniske jakkesæt er Styles kendt for sine tatoveringer.

Han fik sin første tatovering, da han kun var 18 år gammel, og han rejste stadig verden rundt med One Direction. Han har dog ikke så mange som sin tidligere bandkammerat, Zayn Malik. De fleste af dem er på hans overkrop og er synlige, hvis han har korte ærmer på. Læs videre for ti skøre fakta, som fans har brug for at vide om Harry Styles' tatoveringer.

10 Der er 52 i alt

harry styles tatoveringer skøre fakta
harry styles tatoveringer skøre fakta

Det er dedikation! At have 52 tatoveringer tager en masse tid, penge og tålmodighed. Men Harry Styles klarer det. Kan du huske, da han lige startede i One Direction, og han ikke havde en tatovering? Spol et par år frem, og nu er det mærkeligt at se ham uden dem. Hans første tatovering var en fem-punkts stjerne, som rygtes repræsentere medlemmerne af One Direction. Selvom nogle er lidt mærkelige og unikke, har alle tatoveringerne stor betydning for ham. Vi kan ikke vente med at se, hvad han får, som næste gang!

9 Inspireret af gamle sømænd

harry styles tatoveringer skib
harry styles tatoveringer skib

En af hans første tatoveringer var af et skib, der ligner kaptajn Jack Sparrows skib fra Pirates of The Caribbean. Det repræsenterer også at rejse hjem efter tur. Han nævnte i et interview, at han godt kan lide tatoveringer, som gamle sømænd ville have. Fra et skelet til en alkoholflaske til et anker til en havfrue, Styles følger bestemt det gamle sømandstema. Måske kunne han være med i den næste Pirates-film og bringe det lange hår tilbage?

8 har en tatovering på hebraisk, selvom han er kristen

harry styles tatoveringer gemma
harry styles tatoveringer gemma

Har din bror en tatovering af dit navn på ham? Troede det ikke. Styles har sin søsters navn, Gemma, tatoveret på sin venstre arm, men på hebraisk. Han er ikke jøde, men elsker den jødiske kultur. Ifølge Daily Mail UK elsker alle 1D-drengene kulturen. Styles lærte endda hebraisk, efter at "Story of My Life"-instruktøren lærte ham om jødisk kultur. Han har faktisk en del tatoveringer dedikeret til sin familie.

7 stilarter tror, han er en havfrue

harry styles tatoveringer havfrue
harry styles tatoveringer havfrue

Da han blev spurgt, hvorfor han fik en havfruetatovering, svarede Styles med "Jeg er en havfrue!" og et frækt smil, hvilket er det perfekte svar, for duh, selvfølgelig er han det. Har du set ham med langt hår? Det passer perfekt til hans gamle sømandstema. Havfruen er en smule kræsen, da hun ikke har en top på, og hendes hale stopper ved hendes lår. Da han blev spurgt om, hvorfor havfruen er, som den er, svarede Styles med "Alle burde elske sig selv for den, de er. De skal ikke stræbe efter perfektion." Det er overraskende, at han afviste rollen som prins Eric i Den Lille Havfrue.

6 Han fik en tatovering til det sene show

harry stiler skøre tatoveringer
harry stiler skøre tatoveringer

Heldigvis er Harry og James Corden meget gode venner, for ellers ville dette være en meget akavet tatovering. Under et spil Tattoo Roulette måtte The One Direction boys og Corden åbne en boks for at afsløre, om de var 'Sikker' eller ville få en 'Tattoo'.

Corden og Niall Horan, som begge ikke har nogen, var forstenede, men Styles holdt sig kold og har en sjov historie at fortælle nu.

5 Got A Tattoo With Ed Sheeran

harry stiler skøre fakta
harry stiler skøre fakta

Ikke kun gav Ed Sheeran Styles en tatovering af en hængelås, men de har også den samme tatovering. Sheeran har en tatovering af en pingvin ved navn Pingu, som var et børneprogram, der blev sendt på BBC fra 1995 til 2006. Showet er kært for begge briterne, så det giver kun mening, at Styles ville få ordet 'Pingu' tatoveret af hans armhule. Nu vil vennerne for altid have noget til fælles, som vil bringe dem tættere på.

4 Kun én af dem er i farve

harry styles tatoveringsskelet
harry styles tatoveringsskelet

En lille sjov fakta om Styles' tatoveringer er, at de alle er sorte og hvide. Skelettet, han har på armen, har et strejf af rødt på hans butterfly og hat, den eneste farvede tatovering på Styles krop. Det sorte og hvide tema passer til hans gamle sømandstema.

Helt ærligt, det er konsistensen, der får hans tatoveringer til at se godt ud. Vi er ikke sikre på, hvad meningen er bag dette blæk, men måske vil nogen spørge Styles en dag.

3 Han har en på storetåen

harry styles tatoveringer storetå
harry styles tatoveringer storetå

Sammen med 'Never Gonna Dance Again' på hans ankler, som er en reference til en George Michaels-sang, er en af de få tatoveringer, han har på sin underkrop, på hans højre storetå. I et afsnit af The Late Late Show med James Corden t alte bandet om deres tatoveringsbeklager, og Styles sagde, at denne tatovering er hans eneste fortrydelse. Det lyder ordet 'Big.' Det skulle ikke kun gøre ondt, men det er også lidt mærkeligt.

2 Hans gudsøn vil for evigt være sammen med ham

harry styles tatoveringer jackson
harry styles tatoveringer jackson

Forestil dig, at Harry Styles er din gudfar. Forestil dig nu, at din gudfar får dit navn tatoveret på sin arm. Styles' har navnet 'Jackson' i kursiv, trykt på armen til ære for sin gudsøn. Han er sangen af Cal Aurand, en tidligere One Direction-fotograf. Styles bekræftede endda, at det nye blæk var til hans gudsøn på Graham Norton Show. Han fik tatoveringen i 2017, efter Jackson blev født.

1 har gratis tatoveringer til Louis Tomlinson

harry styles tatoveringer nøgle louis tomlinson
harry styles tatoveringer nøgle louis tomlinson

Den lille babynøgle er også tatoveret på Louis Tomlinsons ankel. Men de fleste af vennernes tatoveringer er gratis. Hvor Styles har et skib, har Tomlinson et kompas. Der er også hjerte og dolk, reb og anker, hjerte og pil. "Ups" og "Hej" er angiveligt de første ord, drengene sagde til hinanden på X-Factor-badeværelset. Det er ægte venskab og broderskab lige dér.

Anbefalede: