10 Detaljer om Dwayne Johnsons træning (og det er intenst)

Indholdsfortegnelse:

10 Detaljer om Dwayne Johnsons træning (og det er intenst)
10 Detaljer om Dwayne Johnsons træning (og det er intenst)
Anonim

Dwayne Johnson er kendt for sin karisma, komiske timing, actionfyldte film og sine massive muskler. Faktisk har Johnson en af de mest imponerende fysikker i Hollywood. Johnson viser sin utrolige krop frem i actionfilm og komedier. Han kan ærligt t alt det hele. Selvfølgelig kræver det år med hårdt arbejde, tålmodighed og en sund kost at få Johnsons krop.

Johnson bor stort set i fitnesscentret og forpligter sig til at træne dagligt. Han springer aldrig en dag over og gør træning til en prioritet. Johnson træner intenst og lader ikke noget stå i vejen for en god svedsession. Det er tid til at se nærmere på Johnson i fitnesscentret.

10 tidlig morgenløb

Dwayne Johnson i Fate And The Furious
Dwayne Johnson i Fate And The Furious

Træning er en stor del af Dwayne Johnsons liv. Faktisk vågner han lyst og tidligt til sit løb før træning. Johnson vågner hver morgen omkring klokken 03.30 og varmer op til sin løbetur. Johnson bemærkede, at han godt kan lide at starte tidligt om morgenen, fordi det giver brændstof til resten af hans dag. Hans brutale løbetur starter klokken 4 om morgenen, mens resten af hans naboer sover godt. Selvfølgelig ville Johnson ikke have det på nogen anden måde. Johnsons løb er dog kun begyndelsen. Efter morgenmaden starter Johnsons træning.

9 seks dage om ugen

Dwayne Johnson og Carla Gugino i San Andreas
Dwayne Johnson og Carla Gugino i San Andreas

Dwayne Johnson har en sindssyg tidsplan, der holder ham travlt. Faktisk er Johnson ofte med i en ny action-blockbuster eller sommerens sjoveste film. Uanset hans travle tidsplan, sætter Johnson altid træning først. Johnson træner seks dage om ugen og går ikke glip af en dag.

Hans træning afhænger selvfølgelig af, hvilken type film han laver på det tidspunkt. Det består dog altid af cardio, løft af vægte og en ordentlig kost. Johnsons imponerende fysik kræver meget at vedligeholde.

8 Træningen begynder

Dwayne Johnson i Jumanji
Dwayne Johnson i Jumanji

Dwayne Johnson starter sin morgen med en intens konditionstræning og en solid morgenmad. Efter sit morgenritual tager Johnson ud til fitnesscentret for en hård træning med vægte eller, som Johnson udtrykker det, "Clangin' and Bangin'." Johnson opdeler sin træning i seks dage og isolerer kropsdele, såsom ben, bryst og arme. Han laver 8 til 10 øvelser for hver dag og hviler på den syvende dag. Johnson indrømmer, at han elsker at være i fitnesscenteret, og at det hjælper med at håndtere hans følelser.

7 bendag

Dwayne Johnson i Fast & Furious
Dwayne Johnson i Fast & Furious

Dwayne Johnson springer aldrig et bendag over. Det er faktisk en almindelig fejl, som mange mennesker begår. Johnson tager dog fat på sine benøvelser med det samme. Han starter dag 1 med en intens bentræning. Johnsons bendag inkluderer benpres, barbell squat, hack squat og meget mere. Johnson laver flere forskellige squats for at ramme hver del af sin underkrop. Imidlertid. Johnson er ikke bange for bendag. Faktisk arbejder Johnson sine ben en anden gang i ugen. Dag 5 af Johnsons træning er hans anden dag.

6 Iron Paradise

Dwayne Johnson i Baywatch Flexing
Dwayne Johnson i Baywatch Flexing

Det er svært for mange skuespillere at finde tid til at træne. Selvfølgelig lader Dwayne Johnson ikke sit vanvittige program eller filmoptagelser stå i vejen for ham. Dag 2 af Johnsons træning er dedikeret til hans ryg og byder på bøjet vægtstangsrække, pull-ups og håndvægtstræk.

Johnson har et omrejsende fitnesscenter kaldet Iron Paradise, som følger ham med til hvert filmsæt. Johnson pakker en 18-hjulet motor med træningsudstyr, og den møder ham, uanset hvor han filmer. Det er et komplet fitnesscenter med alt, hvad en fitnesselsker som Johnson har brug for.

5 Inspirerende på Instagram

Dwayne Johnson og Zac Efron laver pull-ups i Baywatch
Dwayne Johnson og Zac Efron laver pull-ups i Baywatch

Dwayne Johnson roder ikke rundt på dag 3 af sin træning. Han bliver kun mere intens som ugen går. Johnson fokuserer på sine skuldre på dag 3 i træningscentret, som inkluderer håndvægtsskulderpres, omvendte maskinefly og militærpresse. Johnson deler ofte sin intense skulder og andre træningspas på Instagram. Faktisk indeholder Johnsons Instagram inspirerende citater og billeder af Johnson i fitnesscentret. Johnson har en af de mest betydningsfulde følgere på Instagram. Hans arbejdsmoral inspirerer enhver, der besøger hans side.

4 Arms And Abs

Dwayne Johnson i Hobbs & Shaw
Dwayne Johnson i Hobbs & Shaw

Hollywood er spækket med smukke mennesker, der alle prøver at bryde ind i branchen. Dog adskiller Dwayne Johnsons karisma og fysik ham fra resten. Selvfølgelig hjælper det, at Johnson ejer et topmoderne træningscenter til hjemmet, The Iron Paradise. Gymnastiksalen er alt, hvad Johnson har brug for til dag 4 af sin træning. For den fjerde dag arbejder Johnson på sine arme og mavemuskler. Johnsons armøvelser inkluderer bicep curls, tricep pushdowns og hammer curls. Johnson slutter af med en hård mavetræning med russiske drejninger, hængende benløft og knas på reb.

3 Ændring af træningen

Dwayne Johnson som Hobbs i Fast & Furious
Dwayne Johnson som Hobbs i Fast & Furious

Dwayne Johnson er kendt for at påtage sig nogle fysisk belastende roller. Derfor træner han forskelligt for hver film, men arbejder stadig med hele kroppen. Johnson låste sig selv inde og forberedte sig non-stop på sin rolle i Hercules. Han tilpassede dog sin kost og rutine til San Andreas. Til Furious 7 brugte Johnson timer på at træne til sin kampscene med Jason Statham. Selvfølgelig er dag 6 af hans træning, brystdag, afgørende for disse roller. Johnsons brysttræning byder på brysttryk med håndvægte, dips og brystpres med vægtstang.

2 Dwayne Johnsons kost

Dwayne Johnson i Fast & Furious
Dwayne Johnson i Fast & Furious

En sund kost er afgørende for enhver træning. Faktisk er Dwayne Johnson den første til at diskutere vigtigheden af en sund kost. Johnson bor måske i fitnesscentret, men han indser, at hans kost er lige så vigtig. Han har to hovedtyper af madplaner, som er en fem-dages plan og en syv-dages plan.

På en typisk dag spiser Johnson bøf to gange, to portioner kylling, 8 oz laks, flere æggehvider og grøntsager. Han indtager alt dette og mere på én dag. Selvfølgelig træner han konstant, hvilket kræver en masse energi.

1 Epic Cheat Day

Dwayne Johnson og Zac Efron i Baywatch
Dwayne Johnson og Zac Efron i Baywatch

Dwayne Johnson træner ekstremt hårdt i seks dage i træk. Johnson ved dog vigtigheden af at tage en pause. Derfor bruger Johnson dag syv til hvile for at komme sig fra ugen. Han tager selvfølgelig også chancen for at have en snydedag. Johnsons snydedag er legendarisk. Faktisk har han de mest mundrette og lækre snydemåltider. Johnson holder sig aldrig tilbage. Johnsons snydemåltider har inkluderet banan-chokolade-chippandekager, fem pints is, tequila og seks sushi-tallerkener og en tallerken småkager. Johnsons mest episke snydemåltid indeholdt dog fire pizzaer, tolv pandekager og enogtyve brownies.

Anbefalede: